2017 Aralık Anneleri

bende oyle yapcam bi iki hafta icinde yikayp utulemeye basliycam da hazir olsunlar.bu erken dogum korkusu sardi beni birda okudukça tirsiyorm
İyi düşün iyi olsun korkma Dr problem görmüyorsa olmaz bişey.ben kızımda 36da doğum yaptım 32 de problemler çoğalmıştı.1 ay da sıkı kontrolle geçirdik sonra planladık işte sezeryanı

aynen çok yükseltir sandığım şeyler yükseltmiyor. bazen arada tatlı yiyorum tabii şerbetli olanlardan değil, ölçüyorum yüksek çıkmıyor, az bişey beyaz ekmek yesem hemen yükseliyor. aslında olay sanırım daha çok sadece şekeri değil de basit karbonhidratı kesmek.

Ben en çok yoğurtla dengeliyorum canım onun haricinde türk kahvesi şekersiz. Yer fıstığı tuzlu fıstık fındık süt yeşil elma bunları biliyorum

Kesinlikle oyle ben dun muz uzerine koca bir kase aşure yedim hem de insulin direncinin düşük oldugunsabah saatlerinde yedim ona ragmen aşırı yukselmedi. Ama beyaz ekmek ya da patates yiyince yükseliyor karbonhidratla alakalı bence de

evet ben de aşure yedim pişmanlıklar içinde de yazmayım demiştim :) ama benim de yükseltmedi. çok şekerli değildi ikiye bölüp yedim sayılır ben de kahvaltı sonrasında yedim komşu getirmiş. ölçtüm şekerimi normal çıkmıştı

Bizde bugün aşure yapıyoruz sadece tadına bakıcam maalesef ama dolaba atıcam nohut fasulye ve buğdağı pişmiş şekilde allah izin verirse doğumdan sonra bir daha yapıcam aşure o zaman kase kase yiyeceğim

Ay kızlar dun bende beyaz ekmekten yarim tost yedim aksam bir ölçtüm 197 ikinci saat ölçtüm 167 bir turlu düşmedi bir kase yoğurt yedim yattım meyve felan yemedim yuksek diye birdaha beyaz ekmekle tost dogurana kadar yemiyecegim çok korktum

Birde kızlar doğum fotoğrafçısı düşünüyormusunuz siz ben çok istiyorum erken gelmesse bebek

yeme canım beyaz ekmek fırlatıyor. çavdar ekmeğine yağsız yap. bi doğurayım yarım ekmek arasına patates gömecem ben de sonra sıkı bi spora başlayacam. kaç kilo aldınız kızlar bu arada. 8 kilo aldım ben. son iki ay ne kadar alınır acaba daha

ben odayı da çok süslemeyeceğim. bi bakıyorum sanki gün sofrası gibi sofralar kurulmuş, her yerde çiçek böcek balon bir sürü kalabalık. yeni doğan için sağlıksız bir ortam gibi sanki. tabii herkesin kişisel tercihi bu. hastane lohusa şerbetini ayarlıyormuş. kapıyı süsleyip kapı süsü asacam, bebeğimin beşiğini süsleyecem, bir de bebek şekerleri olacak. sizler neler düşünüyorsunuz.

İyi düşün iyi olsun korkma Dr problem görmüyorsa olmaz bişey.ben kızımda 36da doğum yaptım 32 de problemler çoğalmıştı.1 ay da sıkı kontrolle geçirdik sonra planladık işte sezeryanı
36 ya kadr durur insallah.cok etkileniyrm burda okuduklarmdan ama merakta var isin icinde :) fazla merak basa bela

aynen olay orda bitiyo bende onu anladim.bastan tatlidan saniyodm ama ekmek pasta borekteyms olay

Kızlar anlayanlar bakabilirler mi degerlerim nasıl 5 gun daha diyet yapıp ölçüme devam edecem sonra kontrol insulin der mi ya

Eklentiler

• 20171003_103540.webp
    26,9 KB · Görüntüleme: 56
ben istiyorum bakalım oda için kapı süsü magnet çikolata ve sus istiyorum taç ve terlik beğendim ve ona uygun pijama buldum evt biraz masraflı ama bir daha hamilelik yasarmiyim bilmiyorum bir ani olarak kalır diye düşünüyorum kilo ben 4 kilo aldım daha

Kızlar anlayanlar bakabilirler mi degerlerim nasıl 5 gun daha diyet yapıp ölçüme devam edecem sonra kontrol insulin der mi ya
Cnm bir iki değer hariç bence hepsi güzel.büyük ihtimal devam eder.ama Dr una bağlı benimde 1.saatlerde en yüksek değer 158 di hepsi de yüksek değildi insülin dedi deneyelim mi bi 15gün daha diyor bi de sinir kadın.deneyelim dedim bende.

Ben çok kararsızım cnm çünkü ilk kızım küvözde kaldığı için ne süs ne başka bişey yapamadım.6ay kınasında kokulu taş ve kese içinde tespih dağıttım.şimdi bu bebeğimde yaparsam haksızlık olur diyorum herhalde aynı 6ay kınası yapıp öyle dağıtırım ;(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…