- 15 Ağustos 2017
- 804
- 428
- 53
ben istiyorum bakalım oda için kapı süsü magnet çikolata ve sus istiyorum taç ve terlik beğendim ve ona uygun pijama buldum evt biraz masraflı ama bir daha hamilelik yasarmiyim bilmiyorum bir ani olarak kalır diye düşünüyorum kilo ben 4 kilo aldım daha
acliklar iyi canim.benmde boyleydi gecen hafta gittgmde.tokluklar sinirda dedi devam dedi diyete
O kadar dikkat ediyorum valla bu sekerin sadece yediklerimizle alakası yok galiba ekmek mesela zaten fazla tüketmezdim tam bugdaya cevirdim doktorun yazdığı dilimleri bitiremiyorum bile ama aşmasa bile hep sınıra yakın çıkıyo ne yiycez aç mı gezecez çözemedim bu işi ben artıkCnm bir iki değer hariç bence hepsi güzel.büyük ihtimal devam eder.ama Dr una bağlı benimde 1.saatlerde en yüksek değer 158 di hepsi de yüksek değildi insülin dedi deneyelim mi bi 15gün daha diyor bi de sinir kadın.deneyelim dedim bende.
Ben çok kararsızım cnm çünkü ilk kızım küvözde kaldığı için ne süs ne başka bişey yapamadım.6ay kınasında kokulu taş ve kese içinde tespih dağıttım.şimdi bu bebeğimde yaparsam haksızlık olur diyorum herhalde aynı 6ay kınası yapıp öyle dağıtırım ;(
Aç kalmamak gerekiyormuş cnm vücut yiyerek tölere etmeliymiş şekeri ben tek bi ara öğünden meyveyi çıkarayım dedim olmaz eksik beslenmiş olursun dedi banaO kadar dikkat ediyorum valla bu sekerin sadece yediklerimizle alakası yok galiba ekmek mesela zaten fazla tüketmezdim tam bugdaya cevirdim doktorun yazdığı dilimleri bitiremiyorum bile ama aşmasa bile hep sınıra yakın çıkıyo ne yiycez aç mı gezecez çözemedim bu işi ben artık
İnşallah cnm herkese sağlık versin Rabbim.canım sağlıkla doğsun da önemli olan o. bir daha Allah yaşatmasın inşallah.
Çok geçmiş olsun.Kızlar ben bu akşam resmen ölüyordum hayatımda böyle hiç olmadım akşam yemeğinde 3 yemek kaşığı pilav yedim kiii hayatta pilavı ağzıma sürmem yarım saat sonra boynumun damarı çatlamış gibi atıyordu dilim uyuşmaya başladı yüzüme ateş bastı elim ayağım uyuştu yarım saat sonra şekerimi ölçtüm 197 çıktı üç kaşık pilav bu hale getirirmi? Resmen komaya giriyordum çok şükür biraz daha iyiyim şimdi de çok korktum o neydi öyle yaa
aclikta fayda etmiyoO kadar dikkat ediyorum valla bu sekerin sadece yediklerimizle alakası yok galiba ekmek mesela zaten fazla tüketmezdim tam bugdaya cevirdim doktorun yazdığı dilimleri bitiremiyorum bile ama aşmasa bile hep sınıra yakın çıkıyo ne yiycez aç mı gezecez çözemedim bu işi ben artık
Ben de almadım yeni yeni başlıyorum.Günaydın hamişler, alışveriş listelerine bakıyorum sanırım ben hiç bişey almamışım daha :-(
Aman dikkat canim sonra bizim gibi ugrasmaAynen canım yaa bi daha asla yemiyceğim zaten normalde de yemem ama bi an yedim ama resmen ölüyordum
Canim tarcin dengeliyor acur dengeliyoray o neymiş öyle yaa çok geçmiş olsun. bazı şeyler çok ciddi fırlatıyor şekeri, benim gözlemlediğim beyaz ekmek, pirinç ve patates. fırında yağsız patates yemiştim ben de o çok fırlatmıştı bi kere. çok çok geçmiş olsun. şekeri düşüren şeyler olarak neler var kızlar bildiklerimizi yazsak. yoğurt dediğinizi gördüm burada bi başka ne yapılabilir. günaydın bu arada herkese çok dağınık bir mesaj oldu :)
Canim tarcin dengeliyor acur dengeliyor
Inşallah baslanmaz canim ya diyetle kontrol altina alınamadı mi sekerBn dıyet yapoyorm ve bısuru yasak var.. beyaz ekmek pitinc aburcubur patates. Pasta tatlılar kavun karpuz uzum muz... asırı yaglı ve kızartmada yememk gerk aklıma gelenler bmlar.. canısnıstryn vrsa kusura bakmasın kzlar sorulmş dıye yantladım bnlara dıkkat etmk gerk su an hastanedym ve belkıde ınsulıne baslancak bana
Geçmiş olsun canim diyete başlayalı kac gun oldu ki seninMalesef kızlar bende bugün kadın doğum doktorum endokrine gönderdi tekrar cunki seker düşmüyor bir turlu bende başlarım insuline gibi geliyor gelince haber veririm çok uzgunum
Ben kullanmamak için direndim canim 5 haftadır diyet yapıyorum ama devlet kkarsiliyor olmaliKızlar malesf kandakı sekermde yksek cıktı.. smdı aclık tokluk kanı verıyorm ona gore ınsulıne baslancak.. kullanan varmı acaba ucret sgk karsılıyormu
gecmis olsun canm da benm 212 ciktgnda bile insuline baslamadlar sanmam ama diyetle dengelemk ostyrm de en azından denemk istyrm deBn dıyet yapoyorm ve bısuru yasak var.. beyaz ekmek pitinc aburcubur patates. Pasta tatlılar kavun karpuz uzum muz... asırı yaglı ve kızartmada yememk gerk aklıma gelenler bmlar.. canısnıstryn vrsa kusura bakmasın kzlar sorulmş dıye yantladım bnlara dıkkat etmk gerk su an hastanedym ve belkıde ınsulıne baslancak bana
Ben kullanmamak için direndim canim 5 haftadır diyet yapıyorum ama devlet kkarsiliyor olmali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?