2017 Aralık Anneleri

yok ben de o kadar süsleyecem terlik taç olayını da yapacam. organizasyon şirketleriyle yapılan abartılı süslemelere gerek yok gibi sanki. tabii tercih meselesi. 4 kilo iyi almışsın gayet

acliklar iyi canim.benmde boyleydi gecen hafta gittgmde.tokluklar sinirda dedi devam dedi diyete
O kadar dikkat ediyorum valla bu sekerin sadece yediklerimizle alakası yok galiba ekmek mesela zaten fazla tüketmezdim tam bugdaya cevirdim doktorun yazdığı dilimleri bitiremiyorum bile ama aşmasa bile hep sınıra yakın çıkıyo ne yiycez aç mı gezecez çözemedim bu işi ben artık

canım sağlıkla doğsun da önemli olan o. bir daha Allah yaşatmasın inşallah.

Aç kalmamak gerekiyormuş cnm vücut yiyerek tölere etmeliymiş şekeri ben tek bi ara öğünden meyveyi çıkarayım dedim olmaz eksik beslenmiş olursun dedi bana

Günaydın kızlar.. Bende 50 mgla şeker yüklemesi yaptırmıştım doktorum sonucu yüksek buldu ki bence de yüksek şimdi 75 mglık yaptırmam gerekiyor açlık sonucum 83 1. saat sonrası sonucum 195Eğer 75 mg yüksek çıkarsa galiba bende diyet yapıcam

Çok geçmiş olsun.

aclikta fayda etmiyo
sabah yedigm yumurta kasar zeytin ve yogurt yuksek cikti hadi 1 saat yuksek.2 saat dusmesi lazim.daha da yuksek cikti.biseyde yemedim
basliycam boyle ise.10 gun sonra gittgmde yine olc gel derse gelmiycem dicem stres oldukca daha kotu oluyo

Canim tarcin dengeliyor acur dengeliyor

Ben hastane odası süslemeyeceğim çünkü benim doğum yapacağım hastane bulundugum yere baya uzak kimse gelemez. Ama eve güzel bir maşa hazırlayacağım jardinyer filan aldım yapma çiçek alacam. Ben de organizasyon şirketlerine verilen parayı gereksiz görüyorum tabi tercih meselesi ama ben o paraya kendim alıp yaparım sonrasında da bana kalır ileride 6 ay kınası dış buğdayı doğum günlerinde kullanırım dedim

Kızlar malesf kandakı sekermde yksek cıktı.. smdı aclık tokluk kanı verıyorm ona gore ınsulıne baslancak.. kullanan varmı acaba ucret sgk karsılıyormu

Canim tarcin dengeliyor acur dengeliyor

Bn dıyet yapoyorm ve bısuru yasak var.. beyaz ekmek pitinc aburcubur patates. Pasta tatlılar kavun karpuz uzum muz... asırı yaglı ve kızartmada yememk gerk aklıma gelenler bmlar.. canısnıstryn vrsa kusura bakmasın kzlar sorulmş dıye yantladım bnlara dıkkat etmk gerk su an hastanedym ve belkıde ınsulıne baslancak bana

Malesef kızlar bende bugün kadın doğum doktorum endokrine gönderdi tekrar cunki seker düşmüyor bir turlu bende başlarım insuline gibi geliyor gelince haber veririm çok uzgunum

Inşallah baslanmaz canim ya diyetle kontrol altina alınamadı mi seker

Malesef kızlar bende bugün kadın doğum doktorum endokrine gönderdi tekrar cunki seker düşmüyor bir turlu bende başlarım insuline gibi geliyor gelince haber veririm çok uzgunum
Geçmiş olsun canim diyete başlayalı kac gun oldu ki senin

gecmis olsun canm da benm 212 ciktgnda bile insuline baslamadlar sanmam ama diyetle dengelemk ostyrm de en azından denemk istyrm de

Ben kullanmamak için direndim canim 5 haftadır diyet yapıyorum ama devlet kkarsiliyor olmali

Sart derse kullancm mwcbr cnm ıkı haftadr dıyet yapıyorm smdı aclj yoklk bakılıyo tekrar bakalım ne cıkacak ona gore naulın verckler.. bebegıme zararı olmasnda kullanırm allah buyuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…