- 17 Mart 2015
- 7.430
- 5.789
- 148
- 35
gecmis olsun canm da benm 212 ciktgnda bile insuline baslamadlar sanmam ama diyetle dengelemk ostyrm de en azından denemk istyrm de
kac gunde cikiyms on mu.kiz bana fakultede yaptilar sabah oglen 2 de aldim ya .6 nin ustu tehlikeliyms benm 5.2 cikmisti nornal dediler.ne bilim degisik bi hastane senin gittgn herhalde.kolayina kaciyo kimi dr un takip istemiyo.benide devlet hemen fakulteye atmisti ugrasmak istemediCanım kandakı sekerede bakıldı son uc ayın ortalaması alınıyoms on gnde cıkıyo sonc ondada yuksek cıktıgı ıcın ınsulın dedı dktr
bu yuksek doye vermistr canim dedgm gibi 6 nin ustu tehlikelymsBak budegere bakldı ayrıca buda yksekms bu deger rıskteyms ınsulın gerektrrmıs dahılıyeye gondercek aclık toklk kanının sonucuna gore
kac gunde cikiyms on mu.kiz bana fakultede yaptilar sabah oglen 2 de aldim ya .6 nin ustu tehlikeliyms benm 5.2 cikmisti nornal dediler.ne bilim degisik bi hastane senin gittgn herhalde.kolayina kaciyo kimi dr un takip istemiyo.benide devlet hemen fakulteye atmisti ugrasmak istemedi
bu
bu yuksek doye vermistr canim dedgm gibi 6 nin ustu tehlikelyms
Insulunin zararı olmaz canim ama insülin kullanırken de bir diyet programın olacak bana dahiliyeci öyle demişti ama sende nasil bir yol izlenir bilemiyecemSart derse kullancm mwcbr cnm ıkı haftadr dıyet yapıyorm smdı aclj yoklk bakılıyo tekrar bakalım ne cıkacak ona gore naulın verckler.. bebegıme zararı olmasnda kullanırm allah buyuk
3 ayın ortalamasi çok yüksek çıkmış canim ya referans aralığı 4-6 olmalı ailede var mi sekerBaska lab. Bakılıyosa gec gelıyodr burası vanm sennkı fakulteyms kendı laboratarnda baklmstr. Benımkı 6.39 cıktı ıste sennkı dusuk cıkmş bak
Insulunin zararı olmaz canim ama insülin kullanırken de bir diyet programın olacak bana dahiliyeci öyle demişti ama sende nasil bir yol izlenir bilemiyecem
3 ayın ortalamasi çok yüksek çıkmış canim ya referans aralığı 4-6 olmalı ailede var mi seker
o yuzden yuksek cikmistr canimEwet galıba annemde vardı kendısını gomuyorm 20 yıldr ama var dıye duymstm anlasılan bana heneyık hastalıı kalms kendısı gtmıs ama
Hayır canım yaptırmadım evet ilk kızım 4.850 doğdu ama hiçbir solunum sıkıntısı yaşamadık çok şükür ama bunda ise belkide 4.gebeliğim olmasından kaynaklanıyor olabilir yaşım genç olabilir ama sonuçta vücut yıpranıyor evet çok yüksek çıktı dikkat ediyorum ama çok kötüydüSen şeker yüklemesi yaptırmış miydin. Baya yükselmiş şekerin 197 üç kaşık pilavla baya yüksek bi deger. Şeker bebeklerin kilosunun fazla olmasına sebep oluyormuş dr um o yüzden beni diyetisyene sevketti. Yanlış hatırlamıyorsam senin de bir bebegin 4 kilonun üzerindeydi. Ben tedirginim baya bir sorunla karşılaştın mi peki kilolu doğunca bebegin. Bana solunum sıkıntısı güçsüz bebek bir çok şey söylendi allah korusun
o yuzden yuksek cikmistr canim
anneden geciyo cogu hastalklar.gecmis olsin sikma canini.bebiye bi zarari yok diyetine uyup saatnde insulini alacksn.az kaldo zaten iki iki bucuk ay gecicek hemen
Sağolasın canım geçti çok şükür ama berbat oldum hayatımda hiç böyle bir şey yaşamadım bidaha da yaşamam yaşamazsınız sizde evet düşüren yoğurt vardı bide biieydaha vardı bi yazın kızlaray o neymiş öyle yaa çok geçmiş olsun. bazı şeyler çok ciddi fırlatıyor şekeri, benim gözlemlediğim beyaz ekmek, pirinç ve patates. fırında yağsız patates yemiştim ben de o çok fırlatmıştı bi kere. çok çok geçmiş olsun. şekeri düşüren şeyler olarak neler var kızlar bildiklerimizi yazsak. yoğurt dediğinizi gördüm burada bi başka ne yapılabilir. günaydın bu arada herkese çok dağınık bir mesaj oldu :)
Yok kuzum yaa ayın 11 de yapılacak çok korkuyorum yeminle şeker çıkacak diye ölüyorum resmen vücudum çok kötü tepki verdi bişey diyeyim mi bebek titredi o saatler içinde karnımda belkide oda şoklandı resmen karnımın içi titriyordu ama şimdi iyiyim çok şükürgecmis olsun annem.sendr seker var miydi ya yapilmis miydi hatirlayamdm.pilav hem kolestrolü hem sekeri tavan yaptiryo tatli yesen o kadr yukselmz yani.allah bi daha yasatmasn canim
Annem hoşgeldin sen nerdesin yaa en son net kız demişlerdi erkekmiş Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşAllahhhh dikkat et sendeInsalalh bebegım hayrla saglkla doganda benım bına ömur boyu dıkkat wtmem gerekecek gbı genetk olduguna gore ılerleme rıskı var allah buyuk bndan buyuk dert vermesn rabbım hamd olsun
Sağol canım benim ❤Çok geçmiş olsun.
Yavrym dikkat ettiğim halde böyle ne olacak bilmiyorumAman dikkat canim sonra bizim gibi ugrasma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?