2017 Aralık Anneleri

Annem hoşgeldin sen nerdesin yaa en son net kız demişlerdi erkekmiş Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşAllahhhh dikkat et sende

Amın ınsalalh cnm uyelıgım pasif olmstu canm sayfamn reklamını yaptgm ıcın anca gırebldm. Ugrasp duruyorz bakalm cumlemızn yardmcısı olsn rabbım

Duznlı kefır yeyın kzlar oda cok faydalıyms sutten yogrttan daha faydalyms bn alstm ıcıyorm yatmdan önce her aksam

Amın ınsalalh cnm uyelıgım pasif olmstu canm sayfamn reklamını yaptgm ıcın anca gırebldm. Ugrasp duruyorz bakalm cumlemızn yardmcısı olsn rabbım
Oksun canım iyi olda geldiğine sevindim merak ediyordum senide iyi olmana sevindim amin canım aminnn

Kefır hem bagsklık sısıtemı ıcın hem sondrm sıstemınıcın bırebırmıs tam bzlere gıre

Merhabalar kızlar normal mi sezeryan mı düşünüyorsunuz bide kızlar erken geliyor diyorlar ben sezeryan olacam tahmini kaçıncı haftada alırlar bebeği

Merhabalar kızlar normal mi sezeryan mı düşünüyorsunuz bide kızlar erken geliyor diyorlar ben sezeryan olacam tahmini kaçıncı haftada alırlar bebeği

Bn seseryan olcm galıba hem tup benek hem seker cıktı smdıde

senin annede babada yok dimi seker yada kolestrol onunla alakalo olablr.bende bi kez denemek icin yedim ama 147 cikti pek biseyde yaomadi sadece yuksekti.gecenlerdede az bisey yedim ama bol salatayla karistrdm sade yemedim.gerci insandan insana degsr.sen uc aylik sekere de baktr gidince.inşallah normale doner hemen

Normal yaptım 41 haftalık kız bu seferde aksilik olmazsa normal isterim çünkü 3.5 yasında kızım var kim bakacak

en gec 38 de aliyolar sezeryanla.bana kalsa 37 de alsada olur.vakit hic gecmiyi gibi.normaldede kesiyolar sezeryandada ama normal dah cabuk ayakalniymssn.birazda aci esigine bagli canim.saglikla doguralm da nasil olursa artik:)

en gec 38 de aliyolar sezeryanla.bana kalsa 37 de alsada olur.vakit hic gecmiyi gibi.normaldede kesiyolar sezeryandada ama normal dah cabuk ayakalniymssn.birazda aci esigine bagli canim.saglikla doguralm da nasil olursa artik:)

Canım normal doğumda iki saat yatıyorsun tabii dikiş de oluyor ama kalkma durumun daha çabuk oluyor acıyı sancıyı başta çekiyorsun ama en kötüsü suni sancı

Canım normal doğumda iki saat yatıyorsun tabii dikiş de oluyor ama kalkma durumun daha çabuk oluyor acıyı sancıyı başta çekiyorsun ama en kötüsü suni sancı
iste yazdim ya daha cabuk hareketleniyolar normal doguranlar.bbnm mecburi sezeryan olacak hem bebi ters hem ayakta platin var e bende sezeryan istiyodm zaten panigim ben.bide bu hamilelikten midir nedir en ufak agriyi bile cok buyuk hissediyrm asiri canim yaniyo psikolojik sanirim

Duznlı kefır yeyın kzlar oda cok faydalıyms sutten yogrttan daha faydalyms bn alstm ıcıyorm yatmdan önce her aksam
Kefiri bazı din adamları onermio cnm.
Icerisindeki maddelerin zamanla alkollestigini dusunuyolar.
Dogrusu nedir tam olarak bilemiyorum.
Rabbim sifa versin.

Senin durum farklı sezeryan eniyisi bende şartlamadım normal diye bebeğin durumuna bağlı aksi durum olursa mecbur sezeryan olurum ama normal istememin tek sebebi bir kızım daha var o da bakım istiyor hayırlı sı olsun herkes için

Yarın kontrol var bakalım kızım kaç gr almış 2 kg geçseydik bi küveze girmesinde sağlıkla doğsun inşallah cümlemizinki

Kizlar şurdaki yemek değişimini anlayamadım ne demek oluyo anneme geldim zeytin yagli biber dolması var sebze yemegi yokmuş simdi ben neleri kesip onu yiyebilirim listeye göre

Eklentiler

• 20171003_144646.webp
    29,5 KB · Görüntüleme: 49

Cnm bebeğin ters olması şimdiden belli olur mu ki çünkü daha dönme ihtimali var diye biliyorum bnm kontrolüm 9 unda o zaman bnm de belli olur mu ters mi düz mü

sohbetiniz bol olsun guzel anneler baya sohbet edilmis bugun oku oku bitmedi Dogum konusulmus 2 dogumumda normal oldu dogum ani biraz zor tabi ama sonrasi gercekten cabuk kalkip bebekle ilgilenmek icin en guzeli ama kesinlikle kendimi normal yapacagim diye hic sartlandirmadim bundada oyleyim kismetse normal degilse sezeryan rabbim saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin insallah

Cnm bebeğin ters olması şimdiden belli olur mu ki çünkü daha dönme ihtimali var diye biliyorum bnm kontrolüm 9 unda o zaman bnm de belli olur mu ters mi düz mü
34_35 haftalara kadar donebilir diye biliyorum hic belli olmaz kizim 32den sonra donmustu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…