2017 Aralık Anneleri

Cnm bebeğin ters olması şimdiden belli olur mu ki çünkü daha dönme ihtimali var diye biliyorum bnm kontrolüm 9 unda o zaman bnm de belli olur mu ters mi düz mü
son gittgmde dr demisti makat durusta diye.bende hic sormadm doner mi falan diye.cunku zaten mecburi sezeruan olacağı icin pek onemsemdm.ama doner ya daha vakit var.

Kızlar moralim bozuldu. Dün kontrolüm vardı. Bebeğim haftasıyla uyumlu cok şükür ama bugün tahll sonuçlarımı aldım. İdrarda +1 protein grüldü. Doktor tansiyon takibi yapalım dedi. Şeker sıkıntısından sonra bi de o cıktı Stres yapıyorum artık iyice. Ins. bi sıkıntı olmaz

Dahılıyeye gttm ıkıgun kan sekerımı ölçecem dktr ona gore ınsulıne baslıcalk kaçş yok artık hayrlısı bakalım

tansiyondan dolayi mi oluyoms ki o gecmis olsun.vallah gebe miyiz hasta miyiz bende anlamadim.hep bi sorun cikiyo hepimizde.sonumiz hayirli olsun hepsinin caresi var hepsi geçici cok şükür.dermansz derdimiz olmasn insllah

Kızlar kaç kilo aldınız şimdiye kadar ben 61 ile kaldım şimdi 64.5 tayım. 29. haftadayız bebeğin gelişimi kilosu çok şükür normal fazla kilo almamam benim açımdan da süper oldu ilk hamileliğim nasıl olacak diye düşünüyordum hep sizleri merak ettim durumlar nasıl

canım 53 le hamile kaldım 61im şu an

çok geçmiş olsun canım. inşallah çıkmaz sıkıntı. az kaldı artık öyle düşün. bu haftaları gördük şükür

tansiyondan dolayi mi oluyoms ki o gecmis olsun.vallah gebe miyiz hasta miyiz bende anlamadim.hep bi sorun cikiyo hepimizde.sonumiz hayirli olsun hepsinin caresi var hepsi geçici cok şükür.dermansz derdimiz olmasn insllah
Dilekcim Allah korusun tansiyon yüksek seyrederse gebelik zehirlenmesi oluyrmusIdrarda protein,yuksek tansiyon ve sislik zehirlenme belirtisiymis.

Kızlar magnezyum olarak ne kullanıyosunuz?
Eşim magnorm almış bana bugün
Doktora da soramadım

Dilekcim Allah korusun tansiyon yüksek seyrederse gebelik zehirlenmesi oluyrmusIdrarda protein,yuksek tansiyon ve sislik zehirlenme belirtisiymis.
ayy allah korusun ya insallah öyle bisey yoktur.tansiyonunu surekli takip edecksn sanirim yukselticek seyler yiyp icme.inşallah normale döner

rekor bende galiba :)) 75 ile kaldim 89 um suan:)) su diyet olmayaydi daha da alirdm.esimin dedgi gibi evi yeseydim iyiydi :))) emzirmeden sonra kilo vercez onsallah umit dunyasi :))

63 ile hamile kaldım 68 kiloyum şu an. Bizim oğlumuz da kilo ve boy olarak ilerde gidiyo. Bi tosuncuk gelecek galiba :) Rabbim sağlıkla kucaklamayı nasip etsin hepimize inşallah

Ben de 52 ile başladım
Şu an 62-63 civarı
Okullar açılınca çalışmaya başlayınca daha az kilo almaya başladım sanki
2haftadır 62yim
Tatilde çok hızlı alıyordum

Merhabalar kızlar normal mi sezeryan mı düşünüyorsunuz bide kızlar erken geliyor diyorlar ben sezeryan olacam tahmini kaçıncı haftada alırlar bebeği
Canim ben daha once genital sigil tedavisi gordugum icin mecburen sezeryan diyor.bugun kontrolum vardi.30 kasimla 6 aralik arasinda bi gun alirim dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…