Kilo ile alakalı değil, ciğerlerinin durumuna göre alınıyor. Arkadaşım yeni doğum yaptı 35 haftalık 2300 gr. Ama bebek şuan yoğunbakımda. Emme refleksi henüz yok ve ciğerleri tam gelişmemiş.
Canım Bende öyleydim , çok canım yandı günlerce ilaç kullanmayım geçer dedim yüksek yastıkta yattım ama geçmedi doktorum gaviscon şurup verdi 1 kez içtim az bişey , geçti şükür ara ara oluyo ama çok agrımadıgı için içmedim ilacı birdaha doktorunla bir görüş istersen
Ben 26.haftada gitmiştim 29-30 gibi gel dedi
Ama 32.haftada gidicem ben
Zamanında o kadar çok gittim ki ondan herhalde
Bir de çalışır raporu için zaten 32.haftada gitmem lazım
Erken değil mi daha 2 haftada bir gitmek için?
Kızlar kaç kilo aldınız şimdiye kadar ben 61 ile kaldım şimdi 64.5 tayım. 29. haftadayız bebeğin gelişimi kilosu çok şükür normal fazla kilo almamam benim açımdan da süper oldu ilk hamileliğim nasıl olacak diye düşünüyordum hep sizleri merak ettim durumlar nasıl
Benimde ilk hamileliğim 31 inci haftadayız 4.5 kilo aldım ben başta olmak üzere bütün çevrem sumocu gibi olurum diye bekliyodu yemek yemeyi çok sevdiğim için ama çok şükür :)
kizlar ozele mi gidiyosnz.ozel hastanelern bi politikasi var ya 15 gun icinde gidince ucret edemiyosn diye.siz her gidisinzde oduyo musunuz.bide nts ye ayrica ne kadar odeniyo acaba ozellerde
kizlar ozele mi gidiyosnz.ozel hastanelern bi politikasi var ya 15 gun icinde gidince ucret edemiyosn diye.siz her gidisinzde oduyo musunuz.bide nts ye ayrica ne kadar odeniyo acaba ozellerde
Ben 26.haftada gitmiştim 29-30 gibi gel dedi
Ama 32.haftada gidicem ben
Zamanında o kadar çok gittim ki ondan herhalde
Bir de çalışır raporu için zaten 32.haftada gitmem lazım
Erken değil mi daha 2 haftada bir gitmek için?
Valla bende anlamadim canim.hersey iyi gidiyor dedi ama 2 haftaya donelim dedi artik.normaldede 3 haftada bir cagiriyodu zaten.simdi 18 inde cagirdi.oda 32. Haftama denk geliyo rapor alicam bende
Benimde ilk hamileliğim 31 inci haftadayız 4.5 kilo aldım ben başta olmak üzere bütün çevrem sumocu gibi olurum diye bekliyodu yemek yemeyi çok sevdiğim için ama çok şükür :)