2017 Aralık Anneleri

Kizlar doktorunuz sizi nekadar surede kontrole cagiriyo.ben bugun gittim 29+5 teyim.artik 2 haftada goruselim dedi

Kızlar ya mide yanmalarına ne çözüm buluyorsunuz. Su içsem yanıyo midem. Nefes bile yakıyo resmen. Geceleri uyuyamıyorum. Canım çok yanıyo.

2 kiloyu gecince kuveze almiyolarmiki

Kilo ile alakalı değil, ciğerlerinin durumuna göre alınıyor. Arkadaşım yeni doğum yaptı 35 haftalık 2300 gr. Ama bebek şuan yoğunbakımda. Emme refleksi henüz yok ve ciğerleri tam gelişmemiş.

Kızlar ya mide yanmalarına ne çözüm buluyorsunuz. Su içsem yanıyo midem. Nefes bile yakıyo resmen. Geceleri uyuyamıyorum. Canım çok yanıyo.
Canım Bende öyleydim , çok canım yandı günlerce ilaç kullanmayım geçer dedim yüksek yastıkta yattım ama geçmedi doktorum gaviscon şurup verdi 1 kez içtim az bişey , geçti şükür ara ara oluyo ama çok agrımadıgı için içmedim ilacı birdaha doktorunla bir görüş istersen

Kizlar doktorunuz sizi nekadar surede kontrole cagiriyo.ben bugun gittim 29+5 teyim.artik 2 haftada goruselim dedi
Ben 26.haftada gitmiştim 29-30 gibi gel dedi
Ama 32.haftada gidicem ben
Zamanında o kadar çok gittim ki ondan herhalde
Bir de çalışır raporu için zaten 32.haftada gitmem lazım
Erken değil mi daha 2 haftada bir gitmek için?

Benimde ilk hamileliğim 31 inci haftadayız 4.5 kilo aldım ben başta olmak üzere bütün çevrem sumocu gibi olurum diye bekliyodu yemek yemeyi çok sevdiğim için ama çok şükür :)

maddi durumun el veriyosa git cnm bende 2 haftada bir gdyrm 28 den beri
kizlar ozele mi gidiyosnz.ozel hastanelern bi politikasi var ya 15 gun icinde gidince ucret edemiyosn diye.siz her gidisinzde oduyo musunuz.bide nts ye ayrica ne kadar odeniyo acaba ozellerde

kizlar ozele mi gidiyosnz.ozel hastanelern bi politikasi var ya 15 gun icinde gidince ucret edemiyosn diye.siz her gidisinzde oduyo musunuz.bide nts ye ayrica ne kadar odeniyo acaba ozellerde
Benim gittiğim hastanede 10 gün içinde ücret alınmıyo nts ye bir kere girdim grip olmuştum 10 tl ödedim onada

Valla bende anlamadim canim.hersey iyi gidiyor dedi ama 2 haftaya donelim dedi artik.normaldede 3 haftada bir cagiriyodu zaten.simdi 18 inde cagirdi.oda 32. Haftama denk geliyo rapor alicam bende

Canim ben ozele gidiyorum.bugun sordum 10 gun gecince ucret aliyolarmis.artik doktorum 15 gune cagiriyo mecbur vercez.ntsyede hic girmedim.nezaman sokmaya basliyolar acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…