2017 Aralık Anneleri

hmm o yuzden 2 haftada bir oluyo diyosn.bu gidismdede bana der gibi geliyo iki haftada bir diyede ondan soraym diye deidm canim sagolsn
Bana daha 2 haftada bir demedi doktor ama benim gitmem normalde ayı bulmuyo 2 hafta 3 haftada bir gidiyorum dayanamıyorum o yüzden dr bana alıştı tarih vermiyo

Valla 4.5 kilo cok iyi canim helal olsun.ben 30 girdim 12 kilodayim
Valla canım diyorum ya ben 79 kiloyla hamile kaldım doktora bile dedim 100 kiloyu geçmiyeyim yeter diye bu kadarınıda beklemiyodum benim önceki yağlar besledi bebişi sanırım :)))

Valla canım diyorum ya ben 79 kiloyla hamile kaldım doktora bile dedim 100 kiloyu geçmiyeyim yeter diye bu kadarınıda beklemiyodum benim önceki yağlar besledi bebişi sanırım :)))
Valla bebeginin kilosu iyi olsunda kendine aldigin kilonun hicbi yarari yok canim.bende allahtan 54 le kaldimda cok belli olmuy

Valla bebeginin kilosu iyi olsunda kendine aldigin kilonun hicbi yarari yok canim.bende allahtan 54 le kaldimda cok belli olmuy
Geçen hafta 1.580 gr 39 cm olmuşuz doktor gayet iyi dedi gelişimide 3 4 gün önden gidiyomuş Rabbim nasip ederse erken doğum falan olmazsa 3kilo ile 3.300 gibi doğururum diye düşünüyorum inşallah

Canim ben ozele gidiyorum.bugun sordum 10 gun gecince ucret aliyolarmis.artik doktorum 15 gune cagiriyo mecbur vercez.ntsyede hic girmedim.nezaman sokmaya basliyolar acaba
ben devlete giderken 30 dan sonra diyolardi ama simdi ozelde nasil bilmiyrm

Bana daha 2 haftada bir demedi doktor ama benim gitmem normalde ayı bulmuyo 2 hafta 3 haftada bir gidiyorum dayanamıyorum o yüzden dr bana alıştı tarih vermiyo
bende 1 ayi doldurmuyrm hic zaten en fazla uc hafta.1 ay cok uzun
baslarda 1 ayça gidiydm ama artk dayanmuyrm meraktan :)

O zaman ben de isteyeyim. Dayanılacak gibi değil.

Valla bende anlamadim canim.hersey iyi gidiyor dedi ama 2 haftaya donelim dedi artik.normaldede 3 haftada bir cagiriyodu zaten.simdi 18 inde cagirdi.oda 32. Haftama denk geliyo rapor alicam bende
camm onde ya gelisimi ondan donuyo bebek takibi icin... bende hep onde olsn istemstm ne yyp ne icysn

Bende 14unde gidicem kontrole acaba artık 2 haftada bir çağırmaya başlar mi beni de. 29 haftalık olucam o zaman

Canım babam şeker yüüznden diyaliz hastası annnemde de şeker var malesef zaten önceden dr bana kanında şeker oranı yüksek çıkıyor ilerde leker hastası adayısın diye :\

Merhabalar kızlar normal mi sezeryan mı düşünüyorsunuz bide kızlar erken geliyor diyorlar ben sezeryan olacam tahmini kaçıncı haftada alırlar bebeği
Canım benim ilk iki normal üçüncü mecburi sezeryan bunuda inşAllahhhh normal doğum yapacağım Allah izin verirse, benim tercihim herzaman normal doğum, mecburi olanlara yapacak bir şey yok ama keyfi sezeryan olanlar keşke diyecek :)

Cnm bebeğin ters olması şimdiden belli olur mu ki çünkü daha dönme ihtimali var diye biliyorum bnm kontrolüm 9 unda o zaman bnm de belli olur mu ters mi düz mü
Venim arkadaşımın 8 aylıkken doğum pozisyonunu aldı sonra 38 haftalıkken ters döndü ve yine şimdi gün sayıyor ve yine doğum pozisyonunu almış belli olmuyor son ana kadar malesef canı nasıl isterse kuzuların :))

Benim boy 1.69 64 le kaldım şuan 79 kiloyım boya gmre kilo normal duruyor vuhuuuu uçuşa geçtim galiba yukardan bakınca görüş açım karnımda bitiyor ayak mayak hak getire görünmüyor :)) ama yağ tabakası yok karnım kaya gibi :))

Günaydın
Herkes kendi tercihinin iyi oldugunu düsünmesi cok normal.
Normal dogumdan dolayi yaş ilerledikce idrar kacirma oluyo bazen yaşın ilerlemesini bile beklemiyo malesef.
Cinsel yönden sorunlarda cıkabiliyo.
Sezeryan mı normal mı bence ikisininde olumsuz ve olumlu yanları var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…