2017 Aralık Anneleri

Canim ben daha once genital sigil tedavisi gordugum icin mecburen sezeryan diyor.bugun kontrolum vardi.30 kasimla 6 aralik arasinda bi gun alirim dedi.
Canım bende gördüm onu hatta operasyon geçirdim anestezi eşliğinde ama bu engel değil normal yapacağım inşAllah dr sorun yok dedi

Tabiki canım orası öyle ama yaşta bi sıkıntı olmayınca benim bi sorun yaşamadım bide panik atak var bende sezeryan da bilincimi kaybettim epitüral olduğu halde, ama herkesin bünyesi farklı bi annenin her hamileliğinin farklı olduğu gibi, bide 3 yaşında kızım var iki büyükde okul derken ilgilenmem lazım ayağa kalkıp bi aksilik çıkmazsa tabi inşAllah

Hakkinda hayirlisi nasilsa oyle olsun cnm ins.

Yazını okuyunca çok güldüm ve kalkıp görüş açıma baktım parmaklarımın uçlarını görebiliyorum henüz:))

Günaydın herkese rüyamda sabaha kadar doğum yaptım bugün kontrol var onun stresi galiba

günaydın arkadaşlar. ben dün bebeğimin kıyafetlerini yıkadım yorganını, battaniyesini yatak alezini. bugün ütülerimizi yapıyorum. hamileliğin son zamanları hem geçsin bir an önce kızıma kavuşayım diyorum hem de bu son dönemler bunun da tadı ayrı diyorum. uykularım artık çok bölünüyor ama. dün gece aşırı bel kasık ağrısı çektim

Günaydın hanımlar çatlaklar başladı mı sizde ben çok kilo almamışım diye henüz bişey yok ama herkes son iki ayda oluyor zaten diyor korkuyorum sizde durumlar nasıl

Günaydın hanımlar çatlaklar başladı mı sizde ben çok kilo almamışım diye henüz bişey yok ama herkes son iki ayda oluyor zaten diyor korkuyorum sizde durumlar nasıl
Hiç catlagim yok ama olmasını isterim benim sadece ayaklarimda biraz şişlik var

ayy benim de daha başlamadı krem sürüyorum hep kontrol ediyorum arada ne durumdayım diye ama bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…