- 17 Eylül 2017
- 30
- 13
- 3
- 39
30+4 haftaligim senin kaç haftalık ?Benim düşük ve erken dogum riskim olduğu için vermişti dr kramplara iyi gelio evet
hmm ondan boyle olmus canim.cok dikkat edecksn o zaman.biz dikkate etmiyrz ama bizimde garantimz yokCanım babam şeker yüüznden diyaliz hastası annnemde de şeker var malesef zaten önceden dr bana kanında şeker oranı yüksek çıkıyor ilerde leker hastası adayısın diye :\
benmde gidince belli olcak canim bakalm.daha hoc girmedim.gittgm yerde kesin paraldr zaten eminim bundanben son kontrolümde nts ye girdim canım. ayrıca ücret ödemedim
Benim üst bacakda ve dizlerimin arkasın da var baya bi sürü krem denedim ama yine de oldu gobek de olmaz insayy benim de daha başlamadı krem sürüyorum hep kontrol ediyorum arada ne durumdayım diye ama bakalım
Ne bilim canim k uzenimde görmüştüm hoşuma gitmisti ama ne karnim da yağ tabakası olustu nde çatlak karnim kaya gibi ki karnimda çıkmadı ya biliyorum tuhaf fantezilerim var :;:)))canım neden olmasını istiyorsun
Ultrasona gore 9 gun onde gidiyor.aslinda cok yeddigim farkli bisey eskiden ne yiyosam o.bi tek sabahlari pekmez.galiba kaynanama cekmisim.4 cocugunuda 5 kilo ustu dogurmus.camm onde ya gelisimi ondan donuyo bebek takibi icin... bende hep onde olsn istemstm ne yyp ne icysn
28. Haftadayim 29 a girecem canim magnezyum ise yariyor mi ben bazen içiyorum bazen icmiyorum30+4 haftaligim senin kaç haftalık ?
Masallah nekadr az almissiniz kilolari.ben 56 ile basladim 65 kilodayim suan 30. Haftadayim. 9kilo baya cok almisim. Ama benim ilk aylarda bulntim faln olmadi hic kilo kaybimda olmamisti:)Benimde ilk hamileliğim 31 inci haftadayız 4.5 kilo aldım ben başta olmak üzere bütün çevrem sumocu gibi olurum diye bekliyodu yemek yemeyi çok sevdiğim için ama çok şükür :)
Canim dr una sor istersen bana dr verdi düzenli kullanıyorum bacakalrimda ki kramplari azalttı28. Haftadayim 29 a girecem canim magnezyum ise yariyor mi ben bazen içiyorum bazen icmiyorum
Gecmis olsun canim sanada.nekadar tedavi gorsende orda virus hep kaliyor.bagisikligin dusuncede aktiflesiyoor.bana kendi doktorumda cildiye doktoruda normal dogumu onermedi.gozlerine ve akcigerine bulasabiliyomus enfeksiyon normal dogumdaCanım bende gördüm onu hatta operasyon geçirdim anestezi eşliğinde ama bu engel değil normal yapacağım inşAllah dr sorun yok dedi
Canım sende o kadar almamışsın 23 25 kilo alan arkadaşlarım var doğumdan sonra vericez hepsini inşallah benimde hiç bulantım olmadı:)Masallah nekadr az almissiniz kilolari.ben 56 ile basladim 65 kilodayim suan 30. Haftadayim. 9kilo baya cok almisim. Ama benim ilk aylarda bulntim faln olmadi hic kilo kaybimda olmamisti:)
Ins. Bundan sonra cok almam. 13 kilo ile tamamlamayi dusunuyorum:) ama gereksiz okadr cok kilo alimi. Arkdasm 38 haftada 7 kilo almis ve bebekte 3.5 kilo.bu arkdasim seker hastasi diyet yapmak zorunda jaldi masalah bebk guzel buyumus. Burda diyet yapan arkdslarda bebek nasil kilo alcak die uzulmesin geyet diyetle de buyuyor:)Canım sende o kadar almamışsın 23 25 kilo alan arkadaşlarım var doğumdan sonra vericez hepsini inşallah benimde hiç bulantım olmadı:)
Gecmis olsun canim sanada.nekadar tedavi gorsende orda virus hep kaliyor.bagisikligin dusuncede aktiflesiyoor.bana kendi doktorumda cildiye doktoruda normal dogumu onermedi.gozlerine ve akcigerine bulasabiliyomus enfeksiyon normal dogumda
evet canm bu kez yine ayni 15 de bir cagrms gbi odyrznapalm canim oduycz.dr larda isini biliyo 15 gunde bir cagiriyolar.sonlara dogru haftada bir oluyms ama o zamam nasol olur bilmem
masallah canm yA pekmzn etkisni duymstm ama siznki brz genetk :)Ultrasona gore 9 gun onde gidiyor.aslinda cok yeddigim farkli bisey eskiden ne yiyosam o.bi tek sabahlari pekmez.galiba kaynanama cekmisim.4 cocugunuda 5 kilo ustu dogurmus.
Bende 63 kilo ile başladım şimdi 70 kiloyum ama içimdeki kaç kilo. Kilo yüzünden kafayı yemezsem iyiMasallah nekadr az almissiniz kilolari.ben 56 ile basladim 65 kilodayim suan 30. Haftadayim. 9kilo baya cok almisim. Ama benim ilk aylarda bulntim faln olmadi hic kilo kaybimda olmamisti:)
kızlar bu haftlarda bebilerin hareketlerni nasil hissediyorsnz.benmko sanki yuzuyormus gibi kayiyo gibi bi tuhaf.tekmeler cok nadir oluyo hatya kalktgmdan beri yok.yilan gibi kayiyo bi degisik korkutuyo beni.diyorm bisey mi olduda tekmelemiyo.pekmez attim yine agzima ama yok kayip duruyo.bi sorun mudur bu sizce tecrübeliler bakin tpoiginizin takintilisina
Bence normal canim bugün bende de pek hareket yok bende uyku düzenleri oluşuyor yada büyüme atagi yapacklar insallah canimkızlar bu haftlarda bebilerin hareketlerni nasil hissediyorsnz.benmko sanki yuzuyormus gibi kayiyo gibi bi tuhaf.tekmeler cok nadir oluyo hatya kalktgmdan beri yok.yilan gibi kayiyo bi degisik korkutuyo beni.diyorm bisey mi olduda tekmelemiyo.pekmez attim yine agzima ama yok kayip duruyo.bi sorun mudur bu sizce tecrübeliler bakin tpoiginizin takintilisina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?