2017 Aralık Anneleri

Canım babam şeker yüüznden diyaliz hastası annnemde de şeker var malesef zaten önceden dr bana kanında şeker oranı yüksek çıkıyor ilerde leker hastası adayısın diye :\
hmm ondan boyle olmus canim.cok dikkat edecksn o zaman.biz dikkate etmiyrz ama bizimde garantimz yok

camm onde ya gelisimi ondan donuyo bebek takibi icin... bende hep onde olsn istemstm ne yyp ne icysn
Ultrasona gore 9 gun onde gidiyor.aslinda cok yeddigim farkli bisey eskiden ne yiyosam o.bi tek sabahlari pekmez.galiba kaynanama cekmisim.4 cocugunuda 5 kilo ustu dogurmus.

Benimde ilk hamileliğim 31 inci haftadayız 4.5 kilo aldım ben başta olmak üzere bütün çevrem sumocu gibi olurum diye bekliyodu yemek yemeyi çok sevdiğim için ama çok şükür :)
Masallah nekadr az almissiniz kilolari.ben 56 ile basladim 65 kilodayim suan 30. Haftadayim. 9kilo baya cok almisim. Ama benim ilk aylarda bulntim faln olmadi hic kilo kaybimda olmamisti:)

Canım bende gördüm onu hatta operasyon geçirdim anestezi eşliğinde ama bu engel değil normal yapacağım inşAllah dr sorun yok dedi
Gecmis olsun canim sanada.nekadar tedavi gorsende orda virus hep kaliyor.bagisikligin dusuncede aktiflesiyoor.bana kendi doktorumda cildiye doktoruda normal dogumu onermedi.gozlerine ve akcigerine bulasabiliyomus enfeksiyon normal dogumda

Masallah nekadr az almissiniz kilolari.ben 56 ile basladim 65 kilodayim suan 30. Haftadayim. 9kilo baya cok almisim. Ama benim ilk aylarda bulntim faln olmadi hic kilo kaybimda olmamisti:)
Canım sende o kadar almamışsın 23 25 kilo alan arkadaşlarım var doğumdan sonra vericez hepsini inşallah benimde hiç bulantım olmadı:)

Canım sende o kadar almamışsın 23 25 kilo alan arkadaşlarım var doğumdan sonra vericez hepsini inşallah benimde hiç bulantım olmadı:)
Ins. Bundan sonra cok almam. 13 kilo ile tamamlamayi dusunuyorum:) ama gereksiz okadr cok kilo alimi. Arkdasm 38 haftada 7 kilo almis ve bebekte 3.5 kilo.bu arkdasim seker hastasi diyet yapmak zorunda jaldi masalah bebk guzel buyumus. Burda diyet yapan arkdslarda bebek nasil kilo alcak die uzulmesin geyet diyetle de buyuyor:)

Gecmis olsun canim sanada.nekadar tedavi gorsende orda virus hep kaliyor.bagisikligin dusuncede aktiflesiyoor.bana kendi doktorumda cildiye doktoruda normal dogumu onermedi.gozlerine ve akcigerine bulasabiliyomus enfeksiyon normal dogumda

Benimde eşimde var ama bende yok yine de dediğin gibi virüs olduğu için bağışıklık sistemi düşünce aktifleşiyor dedi doktor ama eğer bağışıklığın güçlüyse virüsü atmışta olabilirsin dedi. Doktor kontrol edip normal doğum yapıp yapamayacağımı söyleyecekmiş. Normal doğum sırasında bebeğe bulaşma ihtimali yüzünden(eğer varsa) çok endişeliyim.

Bende 63 kilo ile başladım şimdi 70 kiloyum ama içimdeki kaç kilo. Kilo yüzünden kafayı yemezsem iyi

kızlar bu haftlarda bebilerin hareketlerni nasil hissediyorsnz.benmko sanki yuzuyormus gibi kayiyo gibi bi tuhaf.tekmeler cok nadir oluyo hatya kalktgmdan beri yok.yilan gibi kayiyo bi degisik korkutuyo beni.diyorm bisey mi olduda tekmelemiyo.pekmez attim yine agzima ama yok kayip duruyo.bi sorun mudur bu sizce tecrübeliler bakin tpoiginizin takintilisina

Bende 65 ile basladim 2 hafta once 73 idim ama sanki iki haftada 2_3 kilo aldim gibi geliyor kontrolume.daha cok var benimde hedefim 80 ama gececege benziyorum cunku iyi yiyorum durduramiyorum kendimi yaa

canim bebegin pozizyonuna gore hareketleri degisiklik gosterebilir yerleride daraliyor benim kiz beni resmen tekmeleriyle yerimden hoplatirdi simdi daha yavas hareket ediyor oyle vurmasi kalmadi onemli olan hareket etmesi az diye korkutma kendini

Bence normal canim bugün bende de pek hareket yok bende uyku düzenleri oluşuyor yada büyüme atagi yapacklar insallah canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…