2017 Aralık Anneleri

canim bebegin pozizyonuna gore hareketleri degisiklik gosterebilir yerleride daraliyor benim kiz beni resmen tekmeleriyle yerimden hoplatirdi simdi daha yavas hareket ediyor oyle vurmasi kalmadi onemli olan hareket etmesi az diye korkutma kendini
pozisyon degistiriyo surekli artk onu anlayablyrm da arada tekmede bekliyo insna
dedgn gibi canimi yakiyodu vurdumu simdi kibar kibar vuruyo.bide herkes genelde ayaktayken hissetmez ben ayaktayken daha cok hissediyrm hareketlerni.oturunca kayıyo sessizlesiyo
benmki bi tuhaf annem bizde sorun var :)) arabada uyur bebekler biz isiklarda durunca cildiriyo sanki daha hizli sür baba der gibi :))
ama iste beni korkutuyo boyle

Bence normal canim bugün bende de pek hareket yok bende uyku düzenleri oluşuyor yada büyüme atagi yapacklar insallah canim
insallah normadr canim dedgm gibi benm bebinin huylari biraz degisik.ama korkutuyo beni boyle.bu konularda takıntılıyz biliyosn en basindan beri

insallah normadr canim dedgm gibi benm bebinin huylari biraz degisik.ama korkutuyo beni boyle.bu konularda takıntılıyz biliyosn en basindan beri
Biliyorum kuzum bu topigin en takintililari sen ve beniz zaten benim dün çok hareketliydi bugün ise bu sabah hareketini hissettim bide oglen yemekten önce yemek yemek yedikten sonra benim ki sessizlesiyor ebe bana dun şekerin yükselmesi yda dusmesi de bebek hareketlerini hissetmemenize sebeb oluyor ddi inna geçen ay kontrole gittiğimde doktora dert yaniyordum niye hareketlerini hissetmiyorum diye ultrasyonda ise hareket ediyordu ama o an ben yine hissetmiyordum insallah iyidir kuzum zati kiz bebekler çok hareketli olmaz derler ben bunla avunuyorum

Canim banada esimden bulasti.iki dondurma islemi yaptirdim.iki senedir cikmiyor sukur ama cildiye doktorum ozellikle uyardi normal dogumu onermem diye.normal dogumda kanaldan gecerken bebegin gozune ve akcigerlerine bulasma ihtimali var diye.kadin dogumcuyada soyleyince hic dusunme ozaman normali dedi.bende kabullendim oyuzden sezeryani

benmki erkek benmkide oyle yapiyo arada ama hissediyrm yine dondugnu.durusundanda kaynaklaniyoms belki ondandr

Korkma annesi yeri cok.rahat demekki fazla harekete ihtiyac duymuyor

Bnde 54le hamıle kaldm 62ym su an bnce sıkntı yk ayda bı kılo nrmal yanı.... saglık ocagına tetanoz ıcın gıdıyorm kzlar

Bnde ayakta tahatşkla hıssedıyorm artıkkk

Günaydın hanımlar çatlaklar başladı mı sizde ben çok kilo almamışım diye henüz bişey yok ama herkes son iki ayda oluyor zaten diyor korkuyorum sizde durumlar nasıl
Canım bende de henüz Yok çok şükür. Hindistan cevizi yağı almıştım ama diyarbakır yazın müthiş sıcak olduğu için ilk kullandığımda vücudumu pişirdi. Ben de mecburen havaların serinlemesini bekledim. Şu zamana kadar rahmet oldu çok şükür çatlamadım hiç. Ama bu aydan sonra artık ufaktan başlar herhalde. Artık kullanmaya başlamalıyım yağı

Doktor yakın takibe aldı 1550 gr çıktı bir günlük idrarımı ve doplerr istedi erken doğum riskinde var daha ne olsun genetikmi yoksa kan akımında sorunmu var bakılacak 31+4 uyumlu ama bebek zayıf

Doktor yakın takibe aldı 1550 gr çıktı bir günlük idrarımı ve doplerr istedi erken doğum riskinde var daha ne olsun genetikmi yoksa kan akımında sorunmu var bakılacak 31+4 uyumlu ama bebek zayıf
Kaç olması gerekiyormuş bu haftada canım ne kadar geri bebeğinin kilosu. Bence genetiktir hiç kafaya takma.

gecmis olsun canim.ayrintilida mi bakacak.kan akimina falan renklide bakiliyo genelde.e kilosu kac olmaliyms ki bu haftalarda.insallah 37 ye kadr dayanir bebeisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…