Cok Geçmiş olsun canim insallah 37 38 kadar dayanır benim gorumcemin doğumuna 2 ay vardı 1.200 gramdi gelişimi geri ddi doktor son 2 ayda bebek kilo aldı ve 39. Haftada 3.100 gram doğdu daha 20 gunluk kızı ve 4 kiloya ulasti nerdeyse içini ferah tutDoktor yakın takibe aldı 1550 gr çıktı bir günlük idrarımı ve doplerr istedi erken doğum riskinde var daha ne olsun genetikmi yoksa kan akımında sorunmu var bakılacak 31+4 uyumlu ama bebek zayıf
Belli bi kilo demedi canım karın çevresi 1 hafta geri hep kan akımına bakılacak ama bende genetik inşallah bişey çıkmazKaç olması gerekiyormuş bu haftada canım ne kadar geri bebeğinin kilosu. Bence genetiktir hiç kafaya takma.
Cok Geçmiş olsun canim insallah 37 38 kadar dayanır benim gorumcemin doğumuna 2 ay vardı 1.200 gramdi gelişimi geri ddi doktor son 2 ayda bebek kilo aldı ve 39. Haftada 3.100 gram doğdu daha 20 gunluk kızı ve 4 kiloya ulasti nerdeyse içini ferah tut
Kız annem çok pis kahkaha attım ne çatlağı boşver çatlağı falan :)))Hiç catlagim yok ama olmasını isterim benim sadece ayaklarimda biraz şişlik var
gecmis olsun canim.ayrintilida mi bakacak.kan akimina falan renklide bakiliyo genelde.e kilosu kac olmaliyms ki bu haftalarda.insallah 37 ye kadr dayanir bebeisin
Allahııııım bunu yeni gördüm buna daha çok güldüm hoşunamı gitti Allah senin iyiliğini versin İnşAllahh :))))))Ne bilim canim k uzenimde görmüştüm hoşuma gitmisti ama ne karnim da yağ tabakası olustu nde çatlak karnim kaya gibi ki karnimda çıkmadı ya biliyorum tuhaf fantezilerim var :;:)))
Canım ben bunu tekrar bi konuşacağım doktorla önemli çünkü sağol kuzumGecmis olsun canim sanada.nekadar tedavi gorsende orda virus hep kaliyor.bagisikligin dusuncede aktiflesiyoor.bana kendi doktorumda cildiye doktoruda normal dogumu onermedi.gozlerine ve akcigerine bulasabiliyomus enfeksiyon normal dogumda
canım benimde öyle artıj ayaklarını sıyırıyor gibi gezdiriyor acıyor böyle dediğin gibi yılan dibi dolanıyor tekme de dediğin gibi korkma büyüdülerya alan daralıyorkızlar bu haftlarda bebilerin hareketlerni nasil hissediyorsnz.benmko sanki yuzuyormus gibi kayiyo gibi bi tuhaf.tekmeler cok nadir oluyo hatya kalktgmdan beri yok.yilan gibi kayiyo bi degisik korkutuyo beni.diyorm bisey mi olduda tekmelemiyo.pekmez attim yine agzima ama yok kayip duruyo.bi sorun mudur bu sizce tecrübeliler bakin tpoiginizin takintilisina
Bende ayakdayken daha çok hareketli bide sola yatınca sinir oluyor herhalde deliriyor o zaman sırt üstü yatınca rahatlıyor gerneşiyor :))pozisyon degistiriyo surekli artk onu anlayablyrm da arada tekmede bekliyo insna
dedgn gibi canimi yakiyodu vurdumu simdi kibar kibar vuruyo.bide herkes genelde ayaktayken hissetmez ben ayaktayken daha cok hissediyrm hareketlerni.oturunca kayıyo sessizlesiyo
benmki bi tuhaf annem bizde sorun var :)) arabada uyur bebekler biz isiklarda durunca cildiriyo sanki daha hizli sür baba der gibi :))
ama iste beni korkutuyo boyle
Çıkmaz canım endişelenme sakın Allahın izniyle bişey olmaz kilosuda iyi ayrıca bu drlar beni bi gün öldürecekBelli bi kilo demedi canım karın çevresi 1 hafta geri hep kan akımına bakılacak ama bende genetik inşallah bişey çıkmaz
insallah genetiktr kucuk olmasi canimDoplerr dedi doktor ayrıntılı yapılmıştı zaten yakın takibe alıcam dedi kan 24 saatlik idrar bakalım kan akımında mı sorun var diye
normal demekki canim.vallah tecrübesiz olunca hep korku hep bi sorun mu var derdi oluyocanım benimde öyle artıj ayaklarını sıyırıyor gibi gezdiriyor acıyor böyle dediğin gibi yılan dibi dolanıyor tekme de dediğin gibi korkma büyüdülerya alan daralıyor
bizide hickirik tuttu simdi iki uc saniyede bir zipliyo:)) aynen benmde sola yatinca daha cok tepki veriyo saga yatinca playine vuruyo benm :)) legen kemigime dogru yanki yapiyo sanki direk platine vuruyms gibi oluyo :)))Bende ayakdayken daha çok hareketli bide sola yatınca sinir oluyor herhalde deliriyor o zaman sırt üstü yatınca rahatlıyor gerneşiyor :))
Çıkmaz canım endişelenme sakın Allahın izniyle bişey olmaz kilosuda iyi ayrıca bu drlar beni bi gün öldürecek
basin sagolsun canim allah bi daha yasatmasn.benmde dort gun gerilik var gec dollenmedn yada bizden kaynakli cunku bizde selvi boylu degiliz:)) esimde bende kisayiz.hatta dalga gecer benmle azcok daha zorlasymssn bi bucuk metre olackmssn falan diye.genetiktir insallah.biz kisayken 55 cm bebek dogurck halimiz yok :))Banada normal geliyor zaten minyon anne babayız 4 kilo doğuracak halim yok ilk hamilelik gelişim geriliği diye zorla doğum yaptım kızım 2 yasında kalp yetmezliğinden vefat etti ikinci kızım 3 hafta gerilik vardı 41. Haftada doğdu belki doktor ondan yakın takibe aldı kafam bi dünya hayırlısı ne ise o olsun Allah bilir en iyisini
dogru olablr bak.benm sikayetlermn oldugu hafta ben baya gezmistm hastane carsilar pazarlar abartmistm simdi yok meselaKızlar birde bu karında sertleşme yorgunluk yada az su içmeden oluyormuş sordum
Inşallah yoktur canim ya şafi çek sürekli bizi de haberdar etİnşallah öyle olur zoraki yiyorum ama kordon da sorun varsa zaten yesemde kar etmez pazartesi ultrason günü verdiler bakalım
ayy ne yapım kuzum sanki hamileligin bir hatırası gibi geliyor belki bir daha cocugum olmayacakk çünkü benim minigim doktorlar olmaz dediği tup bebek dediği ay olduAllahııııım bunu yeni gördüm buna daha çok güldüm hoşunamı gitti Allah senin iyiliğini versin İnşAllahh :))))))
Raporu tam 32+0 dan sonra mı alıyoruz canım?Valla bende anlamadim canim.hersey iyi gidiyor dedi ama 2 haftaya donelim dedi artik.normaldede 3 haftada bir cagiriyodu zaten.simdi 18 inde cagirdi.oda 32. Haftama denk geliyo rapor alicam bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?