Dilekcim hareketlerine hic takılma.Doktora ben asagıda hissediyrm dedim.Durus yeri gayet iyi dedi.Biz tam anlayamıyrz yani .Kaysın yeri bolken:)kızlar bu haftlarda bebilerin hareketlerni nasil hissediyorsnz.benmko sanki yuzuyormus gibi kayiyo gibi bi tuhaf.tekmeler cok nadir oluyo hatya kalktgmdan beri yok.yilan gibi kayiyo bi degisik korkutuyo beni.diyorm bisey mi olduda tekmelemiyo.pekmez attim yine agzima ama yok kayip duruyo.bi sorun mudur bu sizce tecrübeliler bakin tpoiginizin takintilisina
Canim sorun etme bunu benimde kızımın karin çevresi bir hafta geri demişti doktor ayrıntılı da ama bebisler zaten 30 lü haftalarda kilo almaya baslarmisÇıkmaz canım endişelenme sakın Allahın izniyle bişey olmaz kilosuda iyi ayrıca bu drlar beni bi gün öldürecek
Daha çatlak oluşmadı ama kaşınmaya başladıGünaydın hanımlar çatlaklar başladı mı sizde ben çok kilo almamışım diye henüz bişey yok ama herkes son iki ayda oluyor zaten diyor korkuyorum sizde durumlar nasıl
Sıpalar rahatına düşkün olacak herhalde :)))bizide hickirik tuttu simdi iki uc saniyede bir zipliyo:)) aynen benmde sola yatinca daha cok tepki veriyo saga yatinca playine vuruyo benm :)) legen kemigime dogru yanki yapiyo sanki direk platine vuruyms gibi oluyo :)))
Süpersinnngünaydın arkadaşlar. ben dün bebeğimin kıyafetlerini yıkadım yorganını, battaniyesini yatak alezini. bugün ütülerimizi yapıyorum. hamileliğin son zamanları hem geçsin bir an önce kızıma kavuşayım diyorum hem de bu son dönemler bunun da tadı ayrı diyorum. uykularım artık çok bölünüyor ama. dün gece aşırı bel kasık ağrısı çektim
ayy ne yapım kuzum sanki hamileligin bir hatırası gibi geliyor belki bir daha cocugum olmayacakk çünkü benim minigim doktorlar olmaz dediği tup bebek dediği ay umudumuzun bitti ay oldu
Süpersinnngünaydın arkadaşlar. ben dün bebeğimin kıyafetlerini yıkadım yorganını, battaniyesini yatak alezini. bugün ütülerimizi yapıyorum. hamileliğin son zamanları hem geçsin bir an önce kızıma kavuşayım diyorum hem de bu son dönemler bunun da tadı ayrı diyorum. uykularım artık çok bölünüyor ama. dün gece aşırı bel kasık ağrısı çektim
Idrara neden bakılıyr canim?Protein kacagi var mi diye?Doplerr dedi doktor ayrıntılı yapılmıştı zaten yakın takibe alıcam dedi kan 24 saatlik idrar bakalım kan akımında mı sorun var diye
Haklısın canım ayrıca başın sağolsun kardeşim inşAllah şefaatçi olacak sana meleğin.... Rabbim bilir herşeyi tedbiri elden bırakmamak lazım üzülme sakın dua etBanada normal geliyor zaten minyon anne babayız 4 kilo doğuracak halim yok ilk hamilelik gelişim geriliği diye zorla doğum yaptım kızım 2 yasında kalp yetmezliğinden vefat etti ikinci kızım 3 hafta gerilik vardı 41. Haftada doğdu belki doktor ondan yakın takibe aldı kafam bi dünya hayırlısı ne ise o olsun Allah bilir en iyisini
Kız onu Allah bilir hem hatıra olarak doğurduğun bebeğin olacak sen boşver çatlağı matlağı:))ayy ne yapım kuzum sanki hamileligin bir hatırası gibi geliyor belki bir daha cocugum olmayacakk çünkü benim minigim doktorlar olmaz dediği tup bebek dediği ay oldu
ayy ne bilim canim ya ben istiyorum ama olmuyor zaten gram hicbiryerimde çatlama yok aman oluruna bıraktım karnimin cikmamasina da takmiyorum artık çatlakları da ::)))Kız annem çok pis kahkaha attım ne çatlağı boşver çatlağı falan :)))
aynen yeri bol bi asagi bi yukari gidiyo :)) sagligi iyi olsun da ben doguarana kadr bole panik olsamda olur.yalniz biraz sizin basinizi sisiriuorm iste :)) hakkınızı helal edin vallah esime bile oyle oluyo boyle oluyo neden oluyo diyemiyrmDilekcim hareketlerine hic takılma.Doktora ben asagıda hissediyrm dedim.Durus yeri gayet iyi dedi.Biz tam anlayamıyrz yani .Kaysın yeri bolken:)
kiz catlamayi napicaksn.ben simdiden dusunuyrm dogumdan sonra bide cikiyo onlar piyasaya daha cok.ablam cok seviniyodu catlagm yok diye bi geldi eve biparmak genislgnde catlams:)) saglikli olsunlar onlarda hatiramz olur napalm :))ayy ne bilim canim ya ben istiyorum ama olmuyor zaten gram hicbiryerimde çatlama yok aman oluruna bıraktım karnimin cikmamasina da takmiyorum artık çatlakları da ::)))
Olur mu oyle sey?Hepimiz endiselerimizi paylasıyrz canım.Erkekler umursamıyr ztn biz kadaraynen yeri bol bi asagi bi yukari gidiyo :)) sagligi iyi olsun da ben doguarana kadr bole panik olsamda olur.yalniz biraz sizin basinizi sisiriuorm iste :)) hakkınızı helal edin vallah esime bile oyle oluyo boyle oluyo neden oluyo diyemiyrm
ben nerden bileym diyip geciyo kenara :))
Cikardi canim idrar tahlilinde glikoz protein bakteri lokasit protein vs şeylere bakiliyorKzlar bu ıdrarda proteıne ayrımı bakılıyor.. ben ıltıhap ıcın ısrar bermstm temz demstı proteın olsa cıkarmıydıkı genel baklmsmıdr yanı
kac haftalksin sen canim.doguma ne kaliyo ki.ekim anneleri daha ekim girmedn hepicigii dogurdu bizde oyle olmayalm:)) cok gece kaliyo gibi oda icin.bende yikamayi dusunuyrm ama dur diyorm 30 u bi gorelm daha erken sankiSüpersinnn
Ben bebek odasını daha yeni sipariş ettim
25kasımda gelecek
Ancak o zaman yerleşebilirim
Olur mu oyle sey?Hepimiz endiselerimizi paylasıyrz canım.Erkekler umursamıyr ztn biz kadar
Ben de hatira icin istiyorum canim ::))önemli olan sağlıklı olmaları zaten catlayacagi varsa engelleyemouorsun kuzenim neler denedi ama çatladı ::))kiz catlamayi napicaksn.ben simdiden dusunuyrm dogumdan sonra bide cikiyo onlar piyasaya daha cok.ablam cok seviniyodu catlagm yok diye bi geldi eve biparmak genislgnde catlams:)) saglikli olsunlar onlarda hatiramz olur napalm :))
vucut yapisindan kaynaklaniyo o canim.krem almistm yaglar almis esim.tuvalet aynasinin onunu susluyolar.bir iki kez kullandm aklima bile gelmiyo :))Ben de hatira icin istiyorum canim ::))önemli olan sağlıklı olmaları zaten catlayacagi varsa engelleyemouorsun kuzenim neler denedi ama çatladı ::))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?