kac haftalksin sen canim.doguma ne kaliyo ki.ekim anneleri daha ekim girmedn hepicigii dogurdu bizde oyle olmayalm:)) cok gece kaliyo gibi oda icin.bende yikamayi dusunuyrm ama dur diyorm 30 u bi gorelm daha erken sanki
Sen yikamaktn bahsediyorsun kuzum ben bi çöp bile almadım babaannesi hastane cikisyla battanesiyeni aldı bi erken dogum riskim var ama rahatım nedense ne zaman alıp yıkayıp utuleyeceksem
Amn oluruna bıraktım canim günlerim kasilmasiz sancisiz geçsin baska bisey istemem şekeri bol takmiyorum kuzum kilo aliyodur insallah daha geleecek çarşambaya çok var ya
Sen yikamaktn bahsediyorsun kuzum ben bi çöp bile almadım babaannesi hastane cikisyla battanesiyeni aldı bi erken dogum riskim var ama rahatım nedense ne zaman alıp yıkayıp utuleyeceksem
internetten alablrsn canim.cok uygun internet siteleri var.bu haftaalrdan sonra daha da agirlasicz gezmesi biraz zor olcak.ben e bebekten biberon falan almistm toptan gidip aldim ama o zamam iyiudm yani erken haftalarda aldim
internetten alablrsn canim.cok uygun internet siteleri var.bu haftaalrdan sonra daha da agirlasicz gezmesi biraz zor olcak.ben e bebekten biberon falan almistm toptan gidip aldim ama o zamam iyiudm yani erken haftalarda aldim
Canim bende onu merak ediyodum dun doktora gittigimde sordum 32+0 da aliniyomus banada ona gore randevu tarihi verdi.ben devam etmeyi dusunuyorum ama bakalim.en son nezamana kadar calisiliyo acaba
Canim bende onu merak ediyodum dun doktora gittigimde sordum 32+0 da aliniyomus banada ona gore randevu tarihi verdi.ben devam etmeyi dusunuyorum ama bakalim.en son nezamana kadar calisiliyo acaba
Benim dr um 32 de ayrıl ben uygun görmüyorum,sonrasında bebeğin yanında fazla kalmak için riske atma dedi bende ayrılıcam mecbur. zaten hep düşük riski var diye bi şey almadık bi sürü eksiğimiz var , sağlıkla sıhhatle olsunlarda...