2017 Aralık Anneleri

kac haftalksin sen canim.doguma ne kaliyo ki.ekim anneleri daha ekim girmedn hepicigii dogurdu bizde oyle olmayalm:)) cok gece kaliyo gibi oda icin.bende yikamayi dusunuyrm ama dur diyorm 30 u bi gorelm daha erken sanki

ben de aralık grubuna girdim ilk 2 aralık demişlerdi ama şimdi kasım sonu diyolar. aralığa girmeden ben de doğurabilirim gibi :)

vucut yapisindan kaynaklaniyo o canim.krem almistm yaglar almis esim.tuvalet aynasinin onunu susluyolar.bir iki kez kullandm aklima bile gelmiyo :))

yine de kullan canım. vücut yapısı ve cildinin esnekliğiyle alakalı ama zaten hamilelikte kuruyo cilt. krem varsa elinin altında sür bence nemlendir

Canim bende onu merak ediyodum dun doktora gittigimde sordum 32+0 da aliniyomus banada ona gore randevu tarihi verdi.ben devam etmeyi dusunuyorum ama bakalim.en son nezamana kadar calisiliyo acaba

kızlar bugün 170 i arayıp sordum 32. haftanın içinde herhangi bir gün alabilirsiniz dediler. benim cuma günü 32+0 oluyor. doktoruma da sordum 32. haftanın içi bi gün alabilirsin dedi. sekreteri 32. haftanın ilk günü dedi ama 170 ve doktorum herhangi bir günü o haftanın dedi

canım şöyle düşün doğduktan sonraki günler kadar anne karnında geçirdiği günler de çok önemli. sağlıkla al kucağına. eksikler de hallolur bi şekilde onları düşünme

ayy ne güZel canim sağlıklı bir şekilde bebisini alırsın kucağına peki neden kasim sonuna çektiler canim

canım hastanemi değiştirdim ben. ilk gittiğim hastane 40. haftanın sonuna göre hesap yaptı sanırım. ama sezeryan gibi görünüyor. doktorum da 38. haftada sezeryana alırız diyor. tabii duruma göre bakalım

canım hastanemi değiştirdim ben. ilk gittiğim hastane 40. haftanın sonuna göre hesap yaptı sanırım. ama sezeryan gibi görünüyor. doktorum da 38. haftada sezeryana alırız diyor. tabii duruma göre bakalım
6 haftan kalmış canim insallah sağlıcakla bebisini alırsın kucağına darısı bize insallah

6 haftan kalmış canim insallah sağlıcakla bebisini alırsın kucağına darısı bize insallah

ayy evet az kaldı. sen böyle yazınca da birden bi heyecan yaptım. kızımın her şeyini ütüledim bugün. hastane çantam da hazır sayılır. yatağı da yerleştirdim üzerine bi pike kapattım toz çok olmasın diye. bir kaç eksiğim var onları araştırıyorum şimdi. hepimize sağlıklı doğumlar inşallah kızlar :)

yine de kullan canım. vücut yapısı ve cildinin esnekliğiyle alakalı ama zaten hamilelikte kuruyo cilt. krem varsa elinin altında sür bence nemlendir
ne bilim el kremim surekli yanimda onu hep suruyrm ama digerlrni surmek zor geliyo :)).bi ara su dusta nemlendrci kremler var ya onlardan alip kullanaym dedim bizim dusakabin kucuk donup surmeye calsirken duserim dedim biraktm:))

ayy masallah yaa cok az kaldi.bende hesapliurm bazen diyrm 38 de alirim derse 9 kaldi 37 de alirsa 8.ona bile heycan yapiyrm.sağlıkla alalim hepimiz insallah

ne bilim el kremim surekli yanimda onu hep suruyrm ama digerlrni surmek zor geliyo :)).bi ara su dusta nemlendrci kremler var ya onlardan alip kullanaym dedim bizim dusakabin kucuk donup surmeye calsirken duserim dedim biraktm:))

ay yok yok onu kullanma alan geniş olsa bile duş zemini de kayganlaştırabilir canım. Allah korusun

Biraz erken olmus canim yikadigin malzemeleri bi ortuyle ort tozlanmasin bebek gelene kadar

Kızlar resimdeki 3 lü set kampanyada 995 tl. Sizce fiyatı uygun mu? Ben daha hiç bi şey alamadım yavrucuğuma. Biraz sıkıştık bu bi kaç aydır. Uygun gibi geliyo. Kampanyanın son haftasıymış. Kaçırmak da istemiyorum. Beğenmediğim bi şey de almak istemiyorum.

Eklentiler

• IMG_0998.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 76
kac haftalksin sen canim.doguma ne kaliyo ki.ekim anneleri daha ekim girmedn hepicigii dogurdu bizde oyle olmayalm:)) cok gece kaliyo gibi oda icin.bende yikamayi dusunuyrm ama dur diyorm 30 u bi gorelm daha erken sanki
28+4 canım
Ama en erken o tarihi verdiler
Geç kaldım sipariş için
Çilekten aldık
Bana da biraz geç gibi geldi
Bebişe güveniyorum artık :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…