- 15 Ağustos 2017
- 804
- 428
- 53
analık nişanesi olsun diyosun :)Ne bilim canim k uzenimde görmüştüm hoşuma gitmisti ama ne karnim da yağ tabakası olustu nde çatlak karnim kaya gibi ki karnimda çıkmadı ya biliyorum tuhaf fantezilerim var :;:)))
kac haftalksin sen canim.doguma ne kaliyo ki.ekim anneleri daha ekim girmedn hepicigii dogurdu bizde oyle olmayalm:)) cok gece kaliyo gibi oda icin.bende yikamayi dusunuyrm ama dur diyorm 30 u bi gorelm daha erken sanki
vucut yapisindan kaynaklaniyo o canim.krem almistm yaglar almis esim.tuvalet aynasinin onunu susluyolar.bir iki kez kullandm aklima bile gelmiyo :))
Canim bende onu merak ediyodum dun doktora gittigimde sordum 32+0 da aliniyomus banada ona gore randevu tarihi verdi.ben devam etmeyi dusunuyorum ama bakalim.en son nezamana kadar calisiliyo acaba
Benim dr um 32 de ayrıl ben uygun görmüyorum,sonrasında bebeğin yanında fazla kalmak için riske atma dedi bende ayrılıcam mecbur. zaten hep düşük riski var diye bi şey almadık bi sürü eksiğimiz var , sağlıkla sıhhatle olsunlarda...
İnşallah öyle olur zoraki yiyorum ama kordon da sorun varsa zaten yesemde kar etmez pazartesi ultrason günü verdiler bakalım
Aynen canim değmez mi bebeklerimiz için yeterli sağlıcakla dogsun bebeklerimizanalık nişanesi olsun diyosun :)
Aynen canim değmez mi bebeklerimiz için yeterli sağlıcakla dogsun bebeklerimiz
ayy ne güZel canim sağlıklı bir şekilde bebisini alırsın kucağına peki neden kasim sonuna çektiler canimben de aralık grubuna girdim ilk 2 aralık demişlerdi ama şimdi kasım sonu diyolar. aralığa girmeden ben de doğurabilirim gibi :)
ayy ne güZel canim sağlıklı bir şekilde bebisini alırsın kucağına peki neden kasim sonuna çektiler canim
6 haftan kalmış canim insallah sağlıcakla bebisini alırsın kucağına darısı bize insallahcanım hastanemi değiştirdim ben. ilk gittiğim hastane 40. haftanın sonuna göre hesap yaptı sanırım. ama sezeryan gibi görünüyor. doktorum da 38. haftada sezeryana alırız diyor. tabii duruma göre bakalım
6 haftan kalmış canim insallah sağlıcakla bebisini alırsın kucağına darısı bize insallah
büyük ihtimalle oyle olur canim.vaktiyle saglikla gelsin insallahben de aralık grubuna girdim ilk 2 aralık demişlerdi ama şimdi kasım sonu diyolar. aralığa girmeden ben de doğurabilirim gibi :)
ne bilim el kremim surekli yanimda onu hep suruyrm ama digerlrni surmek zor geliyo :)).bi ara su dusta nemlendrci kremler var ya onlardan alip kullanaym dedim bizim dusakabin kucuk donup surmeye calsirken duserim dedim biraktm:))yine de kullan canım. vücut yapısı ve cildinin esnekliğiyle alakalı ama zaten hamilelikte kuruyo cilt. krem varsa elinin altında sür bence nemlendir
ayy masallah yaa cok az kaldi.bende hesapliurm bazen diyrm 38 de alirim derse 9 kaldi 37 de alirsa 8.ona bile heycan yapiyrm.sağlıkla alalim hepimiz insallahayy evet az kaldı. sen böyle yazınca da birden bi heyecan yaptım. kızımın her şeyini ütüledim bugün. hastane çantam da hazır sayılır. yatağı da yerleştirdim üzerine bi pike kapattım toz çok olmasın diye. bir kaç eksiğim var onları araştırıyorum şimdi. hepimize sağlıklı doğumlar inşallah kızlar :)
ne bilim el kremim surekli yanimda onu hep suruyrm ama digerlrni surmek zor geliyo :)).bi ara su dusta nemlendrci kremler var ya onlardan alip kullanaym dedim bizim dusakabin kucuk donup surmeye calsirken duserim dedim biraktm:))
amin inşallah canım. hepimizin az kaldı :)ayy masallah yaa cok az kaldi.bende hesapliurm bazen diyrm 38 de alirim derse 9 kaldi 37 de alirsa 8.ona bile heycan yapiyrm.sağlıkla alalim hepimiz insallah
Biraz erken olmus canim yikadigin malzemeleri bi ortuyle ort tozlanmasin bebek gelene kadargünaydın arkadaşlar. ben dün bebeğimin kıyafetlerini yıkadım yorganını, battaniyesini yatak alezini. bugün ütülerimizi yapıyorum. hamileliğin son zamanları hem geçsin bir an önce kızıma kavuşayım diyorum hem de bu son dönemler bunun da tadı ayrı diyorum. uykularım artık çok bölünüyor ama. dün gece aşırı bel kasık ağrısı çektim
28+4 canımkac haftalksin sen canim.doguma ne kaliyo ki.ekim anneleri daha ekim girmedn hepicigii dogurdu bizde oyle olmayalm:)) cok gece kaliyo gibi oda icin.bende yikamayi dusunuyrm ama dur diyorm 30 u bi gorelm daha erken sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?