Canim bende onu merak ediyodum dun doktora gittigimde sordum 32+0 da aliniyomus banada ona gore randevu tarihi verdi.ben devam etmeyi dusunuyorum ama bakalim.en son nezamana kadar calisiliyo acaba
Benim tarihim 21 aralık gibi görünüyor
Dedim 10-15 aralık gibi doğar
Tabi normal şartlar altında
İnş gününü bekler
Sen benden öndeymişsin
Bende bir an önce hazırlanmak istiyorum
Kızlar resimdeki 3 lü set kampanyada 995 tl. Sizce fiyatı uygun mu? Ben daha hiç bi şey alamadım yavrucuğuma. Biraz sıkıştık bu bi kaç aydır. Uygun gibi geliyo. Kampanyanın son haftasıymış. Kaçırmak da istemiyorum. Beğenmediğim bi şey de almak istemiyorum.
renkleri cok hosmus.o park besigin icinde yatakta varsa uygun gibi.zaten o travel sistem bebek arabali 400 500 den basliyo.yinede arastranlar daha iyi bilir cok şık
renkleri cok hosmus.o park besigin icinde yatakta varsa uygun gibi.zaten o travel sistem bebek arabali 400 500 den basliyo.yinede arastranlar daha iyi bilir cok şık
ara kat yatağı var. Bu araba da trio travel sistem diye geçiyo/ puseti arabanın oturma kısmı çıkarılıp o bölgeye takılıyo. Bakalım inşallah almak nasip olur :)
Daha çatlak oluşmadı ama kaşınmaya başladı
Galiba çatlayacak
Ben de hiç dikkat etmedim ki
Ara ara nemlendiriyorum
Daha dikkat etmeye başlayacağım artık :)
Sen yikamaktn bahsediyorsun kuzum ben bi çöp bile almadım babaannesi hastane cikisyla battanesiyeni aldı bi erken dogum riskim var ama rahatım nedense ne zaman alıp yıkayıp utuleyeceksem
Canim bende onu merak ediyodum dun doktora gittigimde sordum 32+0 da aliniyomus banada ona gore randevu tarihi verdi.ben devam etmeyi dusunuyorum ama bakalim.en son nezamana kadar calisiliyo acaba
Canım kasım anneleri topiğinde okumuştum bebeğinin kilosu az olan bir anne bulgur pilavı ve tahin pekmez/pekmezin çok faydası gördüğünü yazmıştı. Belki siz de deneyebilirsiniz.
canım şöyle düşün doğduktan sonraki günler kadar anne karnında geçirdiği günler de çok önemli. sağlıkla al kucağına. eksikler de hallolur bi şekilde onları düşünme
canım şöyle düşün doğduktan sonraki günler kadar anne karnında geçirdiği günler de çok önemli. sağlıkla al kucağına. eksikler de hallolur bi şekilde onları düşünme
Kızlar az önce bir tabak etli kuru fasulye yedim üç dilim de kepek ekmegi. Sekerim 157 cıktı çok şaşırdım ilk defa bu kadar yüksek cıktı çok bisey de yemedim. Fasulye bu kadar yükseltiyor mu ki ya
Kızlar az önce bir tabak etli kuru fasulye yedim üç dilim de kepek ekmegi. Sekerim 157 cıktı çok şaşırdım ilk defa bu kadar yüksek cıktı çok bisey de yemedim. Fasulye bu kadar yükseltiyor mu ki ya
Canım bende de henüz Yok çok şükür. Hindistan cevizi yağı almıştım ama diyarbakır yazın müthiş sıcak olduğu için ilk kullandığımda vücudumu pişirdi. Ben de mecburen havaların serinlemesini bekledim. Şu zamana kadar rahmet oldu çok şükür çatlamadım hiç. Ama bu aydan sonra artık ufaktan başlar herhalde. Artık kullanmaya başlamalıyım yağı