2017 Aralık Anneleri

Canim bende onu merak ediyodum dun doktora gittigimde sordum 32+0 da aliniyomus banada ona gore randevu tarihi verdi.ben devam etmeyi dusunuyorum ama bakalim.en son nezamana kadar calisiliyo acaba
Bende istiyorum devam etmek
37.haftaya kadar yolu var :)
Bugün inanılmaz yorulmuşum
Eşim evdeydi de ona kaldı yemek
:)

olsun kuzum o zaman yaparsın sen de. kısmetse 24-25 kasım gibi kızım doğacak benim :)
Benim tarihim 21 aralık gibi görünüyor
Dedim 10-15 aralık gibi doğar
Tabi normal şartlar altında
İnş gününü bekler
Sen benden öndeymişsin
Bende bir an önce hazırlanmak istiyorum

renkleri cok hosmus.o park besigin icinde yatakta varsa uygun gibi.zaten o travel sistem bebek arabali 400 500 den basliyo.yinede arastranlar daha iyi bilir cok şık

renkleri cok hosmus.o park besigin icinde yatakta varsa uygun gibi.zaten o travel sistem bebek arabali 400 500 den basliyo.yinede arastranlar daha iyi bilir cok şık
ara kat yatağı var. Bu araba da trio travel sistem diye geçiyo/ puseti arabanın oturma kısmı çıkarılıp o bölgeye takılıyo. Bakalım inşallah almak nasip olur :)

Daha çatlak oluşmadı ama kaşınmaya başladı
Galiba çatlayacak
Ben de hiç dikkat etmedim ki
Ara ara nemlendiriyorum
Daha dikkat etmeye başlayacağım artık :)
benim de göbeğim çok fazla kaşınmaya başladı. Uni babynin bebek yağını aldım.

Sen yikamaktn bahsediyorsun kuzum ben bi çöp bile almadım babaannesi hastane cikisyla battanesiyeni aldı bi erken dogum riskim var ama rahatım nedense ne zaman alıp yıkayıp utuleyeceksem
Canım ben de daha almadım birkaç tulum atlet bir de hastane çıkışı aldım Annem de battaniye almış o kadar.Ekim ortasında başlayacağız artık.

Canim bende onu merak ediyodum dun doktora gittigimde sordum 32+0 da aliniyomus banada ona gore randevu tarihi verdi.ben devam etmeyi dusunuyorum ama bakalim.en son nezamana kadar calisiliyo acaba
32+0 da alınıyor. Ben de 36-37. haftaya kadar çalışmayı istiyorum bakalım zaman ne gösterecek.

Yakın takip dedi doktor kilo alımı az
Canım kasım anneleri topiğinde okumuştum bebeğinin kilosu az olan bir anne bulgur pilavı ve tahin pekmez/pekmezin çok faydası gördüğünü yazmıştı. Belki siz de deneyebilirsiniz.

ben de aralık grubuna girdim ilk 2 aralık demişlerdi ama şimdi kasım sonu diyolar. aralığa girmeden ben de doğurabilirim gibi :)
Canım benim doktorum da çok büyük ihtimalle kasım sonu olacağını söyledi aramızda çok az gün olacak gibi.Hem heyecan hem burukluk var.

Kızlar az önce bir tabak etli kuru fasulye yedim üç dilim de kepek ekmegi. Sekerim 157 cıktı çok şaşırdım ilk defa bu kadar yüksek cıktı çok bisey de yemedim. Fasulye bu kadar yükseltiyor mu ki ya

Bende istiyorum devam etmek
37.haftaya kadar yolu var :)
Bugün inanılmaz yorulmuşum
Eşim evdeydi de ona kaldı yemek
:)
Valla bendede ayni eve gelince halim kalmiyo hicbiseye.daha alisveris var yikamak utulemek.insallah sag salim dayaniriz 37 e kadar

Kızlar az önce bir tabak etli kuru fasulye yedim üç dilim de kepek ekmegi. Sekerim 157 cıktı çok şaşırdım ilk defa bu kadar yüksek cıktı çok bisey de yemedim. Fasulye bu kadar yükseltiyor mu ki ya

Bnde salata ve ucdışım ekmek yedım azcıkta hazrcorba 157 cıktı cnm bnde anlamadm gttı

Bende diyarbakırdayım canım yeni yeni çok şükür serinledi de rahatladık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…