2017 Aralık Anneleri

Kızlar az önce bir tabak etli kuru fasulye yedim üç dilim de kepek ekmegi. Sekerim 157 cıktı çok şaşırdım ilk defa bu kadar yüksek cıktı çok bisey de yemedim. Fasulye bu kadar yükseltiyor mu ki ya
diyetlerde yemekler genelde 3 kasik bes kasik ya canim ondan fazla yedgmzde yuksek cikiyo.az yersekte aciz.oylede boylede yukseliyo yani.ekmegi biraz azaltcaksn baska caren yok

Canım kasım anneleri topiğinde okumuştum bebeğinin kilosu az olan bir anne bulgur pilavı ve tahin pekmez/pekmezin çok faydası gördüğünü yazmıştı. Belki siz de deneyebilirsiniz.

Sağol canım deniyim bende su tahliller temiz çıksında çok da kiloya gerek yok sağlıklı olsun küveze girmesin yeter

Bende diyarbakırdayım canım yeni yeni çok şükür serinledi de rahatladık
Ay evet ya. Elhamdulillah. Neydi o sıcaklar. Fenalık geçiriyordum resmen. Valla sonbahar ne güzel bi mevsim. Yaz dışındaki bütün mevsimleri seviyorum

Inşallah canim 6 hafta sonra sağlıcakla alırsın kıZını

Canım ben de daha almadım birkaç tulum atlet bir de hastane çıkışı aldım Annem de battaniye almış o kadar.Ekim ortasında başlayacağız artık.
Bende 32. Haftayı göreyim ondan sonra baslayim diyorum ya gidip e bebkten civilden alacam cikmaSam da disari netten sipariş verecem kızımın erken doğmadan da alışverişi her şekilde yapilir

Kızlar az önce bir tabak etli kuru fasulye yedim üç dilim de kepek ekmegi. Sekerim 157 cıktı çok şaşırdım ilk defa bu kadar yüksek cıktı çok bisey de yemedim. Fasulye bu kadar yükseltiyor mu ki ya
Cnm fasulyede de nişasta var ya 3dilim ekmek çok gelir.benim listemde de 3er dilim ekmekler ama ben hiç 3dilim yemedim.şu formül güzel oluyor ekmelk yememe k için ekmek bayatlıyır ya canım istemiyor büyükçe alıyorum ki bayatlasın.

Bende aksam barbunya ve bir dilim ekmek yedim yaninda kaça bir bardak ayran olmasına rağmen 157 cikti

arkadaşlar göğüs pompası ne almalıyım. bütün markalarla ilgili hem olumlu hem olumsuz bir sürü yorum var. kimi çok memnun kimi hiç değil. kafam karıştı iyice. siz araştırdınız mı bu konuyu

Merhaba kızlar nasılsınız? ben çok hasta oldum 5 gündür grip boğaz enfeksiyonu yatıyorum umarım bebisime geçmemiştir çok öksürüyorum bebik etkilenir mi kontrole gitsem mi bilemedim

Seker ölçüm cihazlarınız hangi marka doktorun istedigini almadigima pisman oldum bu stripler yeterli kan emmeyince dogru sonuc vermiyo 2. Kutu strip aldım ve bugun olcumlerimi yapamadım malesef cunku stripler yeterli kan emmiyo onceki kutuda bu sorunu yaşamadım kullandigim marka ime-dc diye bi marka doktor accu-chek al demişti

on call diye bir marka kullanıyorum ama cihazı denemek için bi kere kan vermiştim sağlık ocağında, kanı verdiğim anda kendi cihazımı da denemiştim. kendi cihazımda çıkan rakamla ertesi gün çıkan kan sonucumdaki glikoz değeri çok farklıydı. eczacıya sordum koldan alınan kan ve parmaktan alınan kan farklı olabilir demişti ama çok saçma geldi çünkü iki değer için de aynı referans değeri baz alınıyor. yani demem o ki parmaktan ölçüm yapan cihazlar biraz fazla çıkartıyor gibi. doktorum bana özel bir cihaz önermemişti bu arada.

Merhaba kızlar nasılsınız? ben çok hasta oldum 5 gündür grip boğaz enfeksiyonu yatıyorum umarım bebisime geçmemiştir çok öksürüyorum bebik etkilenir mi kontrole gitsem mi bilemedim
çok geçmiş olsun canım hamilelikte de hastalık hiç çekilmiyor. geçmemiştir merak etme. ama doktoruna bir mesaj at istersen için rahat etsin

parmagni iyi delmen lazim csnim kanin biraz cok cikmasi lazim.stripte alablecgi kadr alir.bana da senin dedgni tabsiye etti dr ama cok pahaliydi kendoso pahali stripleri kimbilor ne kadardi.almadim pismanda degilim cunku hepsi tirt.dun kahvalti ettim bi olctum 238.gozlerm yuvalarndan cikti.var bi hata dedim tekrar ölçtüm 116:)) bende 116 yi yazdim ki 238 de komaya girmem lazim ne yagli ne tatli yedim o yuzden guvenme hic birine garantisi yok

Geçmiş olsun canım ya git aklında kalmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…