Ben lasinosh ya da Philips almayı düşünüyorum. Elektrikli olanı.arkadaşlar göğüs pompası ne almalıyım. bütün markalarla ilgili hem olumlu hem olumsuz bir sürü yorum var. kimi çok memnun kimi hiç değil. kafam karıştı iyice. siz araştırdınız mı bu konuyu
Evet kendi pahalıydı striplerde pahaliya geliyordu ondan almadım bende ama ilk kutu stripte hic sorun yaşamadım ama bu 2. Kutu farklı çıktı ne kadar çok damlatsam nafile emmiyo ve elimle arkasına vurarak icine girmesini sagladım ama az emdi yanlış ölçtü aynı markanın ama farkli eczaneden aldim farklı ilcedeydim bitince mecbur farkli bi yerden aldim simdi bidaha da yazmiyolar kutu bitmeden ne yapcam bilemedimparmagni iyi delmen lazim csnim kanin biraz cok cikmasi lazim.stripte alablecgi kadr alir.bana da senin dedgni tabsiye etti dr ama cok pahaliydi kendoso pahali stripleri kimbilor ne kadardi.almadim pismanda degilim cunku hepsi tirt.dun kahvalti ettim bi olctum 238.gozlerm yuvalarndan cikti.var bi hata dedim tekrar ölçtüm 116:)) bende 116 yi yazdim ki 238 de komaya girmem lazim ne yagli ne tatli yedim o yuzden guvenme hic birine garantisi yok
Evet kendi pahalıydı striplerde pahaliya geliyordu ondan almadım bende ama ilk kutu stripte hic sorun yaşamadım ama bu 2. Kutu farklı çıktı ne kadar çok damlatsam nafile emmiyo ve elimle arkasına vurarak icine girmesini sagladım ama az emdi yanlış ölçtü aynı markanın ama farkli eczaneden aldim farklı ilcedeydim bitince mecbur farkli bi yerden aldim simdi bidaha da yazmiyolar kutu bitmeden ne yapcam bilemedim
Ben lasinosh ya da Philips almayı düşünüyorum. Elektrikli olanı.
Kodu okuttum stripi gördü ama hani kanı damlatinca icine cekiyo ya iste bu 2. Kutudakiler cekmiyo oylece duruyo orda kan.sinir oldum artık bu şeker işine ofkutunun içinden ayrı bir kodun olduğu küçük bir parça çıkıyor mu canım. onu takmak gerekiyor cihaza acaba öyle bir model mi kullandığın
kardelende yazmis bak dogrumkutunun ustundeki kodla cihazı acinca cikan kod ayni olmadi lazim.benmkilerde 800 yaziyo cihazı acincada kod 800 yaziyo.cok karmadik.bide seninkiler yandanms galiba kani alma yeriEvet kendi pahalıydı striplerde pahaliya geliyordu ondan almadım bende ama ilk kutu stripte hic sorun yaşamadım ama bu 2. Kutu farklı çıktı ne kadar çok damlatsam nafile emmiyo ve elimle arkasına vurarak icine girmesini sagladım ama az emdi yanlış ölçtü aynı markanın ama farkli eczaneden aldim farklı ilcedeydim bitince mecbur farkli bi yerden aldim simdi bidaha da yazmiyolar kutu bitmeden ne yapcam bilemedim
Kodu okuttum stripi gördü ama hani kanı damlatinca icine cekiyo ya iste bu 2. Kutudakiler cekmiyo oylece duruyo orda kan.sinir oldum artık bu şeker işine of
Son kullanma tarihleri oluyor canim strip kutularının üzerinde yazıyor eğer son kullnma tarihi geçtiyse yanlış sonuçlar cikiyorvalla bilemedim ki canım. kanı tamamen alması lazım o bölgeye. acaba son kullanım tarihi falan oluyor mu ki striplerin
2019 yazıyor neyse bugun ölçüm yapamiycam anlaşıldı aldığım eczaneye getirip bi gostereyim bunu en iyisiSon kullanma tarihleri oluyor canim strip kutularının üzerinde yazıyor eğer son kullnma tarihi geçtiyse yanlış sonuçlar cikiyor
Son kullanma tarihi 2019 yılı oluyor2019 yazıyor neyse bugun ölçüm yapamiycam anlaşıldı aldığım eczaneye getirip bi gostereyim bunu en iyisi
arkadaşlar göğüs pompası ne almalıyım. bütün markalarla ilgili hem olumlu hem olumsuz bir sürü yorum var. kimi çok memnun kimi hiç değil. kafam karıştı iyice. siz araştırdınız mı bu konuyu
Geçmiş olsun bence vakit kaybetmeden doktora gidin enfeksiyon varsa erkenden önlem almak lazım.Merhaba kızlar nasılsınız? ben çok hasta oldum 5 gündür grip boğaz enfeksiyonu yatıyorum umarım bebisime geçmemiştirçok öksürüyorum bebik etkilenir mi kontrole gitsem mi bilemedim
Canım ben de çok okudum avent elektrikli lamaya karar verdim. Onu da şimdi almayacağım işe başlamaya yakın alacağım.arkadaşlar göğüs pompası ne almalıyım. bütün markalarla ilgili hem olumlu hem olumsuz bir sürü yorum var. kimi çok memnun kimi hiç değil. kafam karıştı iyice. siz araştırdınız mı bu konuyu
Ben de öyleyim gece uykusu yok gündüzleri de hayalet gibiyim enerjim sıfır.kizlar ya ben cok uyumaya basladim yine.geceleri durmadn uyaniyfm sabahta uyanamaiyrm sanirim.ayak kramplarim basladi neges darligi var.nasil gececk bu son 9 hafta.surekli yorgunum surekli uyuma hissi geliy.mide tirt.hamile miyim hasta miyim bilmiyrm.butun enerjimi cekmisler sanki
Kuzum tek degilsin gece uykusu haram bana saga sola dönmek işkence ners darlığı kaburga agrisi da çabası benim kız saga da yatirmiyor sola yatmaktan felc gecirecem zavallicik esim de ne yapacagini sasiriyor gunduz uyuyunca da sekwrum yükseliyor kana baktirdim kan degerlerimde iyi idrar yolu enfeksiyonuna çok az ilaç kulľanmma gerek zaman da durdu zatenkizlar ya ben cok uyumaya basladim yine.geceleri durmadn uyaniyfm sabahta uyanamaiyrm sanirim.ayak kramplarim basladi neges darligi var.nasil gececk bu son 9 hafta.surekli yorgunum surekli uyuma hissi geliy.mide tirt.hamile miyim hasta miyim bilmiyrm.butun enerjimi cekmisler sanki
Kuzum tek degilsin gece uykusu haram bana saga sola dönmek işkence ners darlığı kaburga agrisi da çabası benim kız saga da yatirmiyor sola yatmaktan felc gecirecem zavallicik esim de ne yapacagini sasiriyor gunduz uyuyunca da sekwrum yükseliyor kana baktirdim kan degerlerimde iyi idrar yolu enfeksiyonuna çok az ilaç kulľanmma gerek zaman da durdu zatenkizlar ya ben cok uyumaya basladim yine.geceleri durmadn uyaniyfm sabahta uyanamaiyrm sanirim.ayak kramplarim basladi neges darligi var.nasil gececk bu son 9 hafta.surekli yorgunum surekli uyuma hissi geliy.mide tirt.hamile miyim hasta miyim bilmiyrm.butun enerjimi cekmisler sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?