- 15 Ağustos 2017
- 804
- 428
- 53
evet canım çalışıyorumCnm sen çalışıyor musun
Dil yarası bende de var yaMeraba kızlar nasılsnz... geçmek bilmeyen uçuk çıktı ağzımı açamıyrmayrıca dilim de yara dolu bişy yiyemiyrm nerdeyse bi haftadır öle ne yapcm kızlar
dr unu bilgilendr gelen sudan canim.belki normal akintidr.insallah 37 ye kadr dayanr bebegn saglikla al kucagnaBu gün doktor kontrolüne gittik 32. Hafta da gidecektim ama dayanamadım bir hafta erken gittim. Tansiyon yüksek çıktı 14/9 oldu. Bebiş Allah'a şükür iyi ama erken Doğum riskim var bir de tansiyon eklendi
Bir de vajinadan sipekulum ile muayene etti dikiş var onu kontrol etmek için şimdi eve geldim biraz sulu akıntı geldi muayene sonrası birşey olmamıştır inşallah bu şekilde muayene olan var mı şimdi de bu akıntıya takıldım. Normal bir durum mu acaba. Doktora gidince içimin rahatlaması gerekirken ban kendime sorun edecek yeni bir şey buluyorum
Tuzlu suyla gargara mutlaka yap canım geçecek diye beklersin geçmiyoMeraba kızlar nasılsnz... geçmek bilmeyen uçuk çıktı ağzımı açamıyrmayrıca dilim de yara dolu bişy yiyemiyrm nerdeyse bi haftadır öle ne yapcm kızlar
Ben de ilk bebegimde biraz aceleci davranmistim simdi biraz daha agirdan aliyorum cantani da hazirladin miörttüm zaten canım. 6 haftam kaldı erken gelebilir mi diye yıkadım. gittikçe de ağırlaşıyorum belim sırtım ağrıyor
Canim ben de oglum dogdugunda oyle dusunmustum ama bazi aksilikler ona musade etmedi lakin sonradan da iyi ki yaptirmamisim dedim ürologlar en erken 1 yasindan sonra yapilsin diye oneriyorlar 3 tanesine danistim hatta biri cocuk urologuydu 1 yasindan sonra yaptirdim ve hic sunnet olmamis gibi cok kolay atlattikKizlar yenidogan süneeti dusunen varmi?
Bi aksilik olmazsa ben yaptirmayi dusunuyorum insallah.
hazır sayılır canım. benim biraz problemli geçti hamilelik sürecim. uzun süre yattım. son haftalarda nasıl olurum bilemedim. şimdiden çok ağırlaşmadan hazırlayım dedimBen de ilk bebegimde biraz aceleci davranmistim simdi biraz daha agirdan aliyorum cantani da hazirladin mi
Mrb ben lansinoh aldim elktronik, aventi de cok iyi diyorlar ama fiyati yuksek oldugu icin tercih etmedim benimki de ortasi bence.gerci ben cok ihtiyac olup olmayacagini bilemedim. Ama bitanede bulunsun diyerekten aldim.arkadaşlar göğüs pompası ne almalıyım. bütün markalarla ilgili hem olumlu hem olumsuz bir sürü yorum var. kimi çok memnun kimi hiç değil. kafam karıştı iyice. siz araştırdınız mı bu konuyu
Mrb ben lansinoh aldim elktronik, aventi de cok iyi diyorlar ama fiyati yuksek oldugu icin tercih etmedim benimki de ortasi bence.gerci ben cok ihtiyac olup olmayacagini bilemedim. Ama bitanede bulunsun diyerekten aldim.
Dil yarası bende de var yane yesem yakıyor. Tuzlu suyla gargara yap cnm
Tuzlu suyla gargara mutlaka yap canım geçecek diye beklersin geçmiyobirde kara dut pekmezi öneriyolar
agiz yarasiysa paramgini biraz islat ve tuza batir.kesin cozum.sigarayi birakma denemelrmde benm cok olurdu hamile kalmadn once yarina hic bisey kalmiyodu.o kadr aci cektgme degmedi birakmak icin gebe kalmam yeterliyms oysa :)) dudak kenarndaki ucuksa da sogan suyu iyi geliyo derler tabi biraz kotu kokulu o ayri.gecmis olsunTeşkr ederm kızlar tuzlu su deniycm,, kısmetse yarın da sağlık ocağına giderim...
agiz yarasiysa paramgini biraz islat ve tuza batir.kesin cozum.sigarayi birakma denemelrmde benm cok olurdu hamile kalmadn once yarina hic bisey kalmiyodu.o kadr aci cektgme degmedi birakmak icin gebe kalmam yeterliyms oysa :)) dudak kenarndaki ucuksa da sogan suyu iyi geliyo derler tabi biraz kotu kokulu o ayri.gecmis olsun
asetonda bire bir ama gel gelelim hamileyz.senin bebi bas asagi mi duruyi makat durusta mi.dün gece resmen vajinamm ustundeydi.nasil tarif edeyim sezeryanla kesilen yer var ya onun dort parmak asagisnda hissettm.elimle dokunuydm nerden vurcak diye ordan vurdu.bas asagi mi dondu acaba iki gundr naif naif hareket ediyo korkutuyo beni doneym derken kanala girmesin allah korusuntebrik ederim sigarayı bırakmana :) dudak kenarındaki ucuk için ilk çıktığı an hemen tahta kaşık ocakta ısıtılıp bastırılırsa da iyi geliyor.
asetonda bire bir ama gel gelelim hamileyz.senin bebi bas asagi mi duruyi makat durusta mi.dün gece resmen vajinamm ustundeydi.nasil tarif edeyim sezeryanla kesilen yer var ya onun dort parmak asagisnda hissettm.elimle dokunuydm nerden vurcak diye ordan vurdu.bas asagi mi dondu acaba iki gundr naif naif hareket ediyo korkutuyo beni doneym derken kanala girmesin allah korusun
Ayni seyleri dusunerekten aldim. E bebekte satici lansinohu anlatti bana sadece sut uzerine calistklari icin iyi bu faln dedi 200 tl ye aldim ben. Acikcasi cok arastrmadim ozellikleri aynidir die dusndum.avent markadan fiyati var saniyorum. Hatta ben manuel olanimi alsam die karsiz kalmistim:) iki arkadasim onermisti. Ama elle olani yapamam die dusndumalmak gerekli gibi sanki ya. süt gelmezse pompayla sağarak gelmesi sağlanabilir. ya da çok gelirse ve bebek ilk zamanlar çabuk doyarsa göğüste kalan sütü bekletmemek için sağıp sonra içirilebilir. bir de iş hayatı varsa ilerde de lazım. iyi yapmışsın bence. şu sıra indirim var avent le lansinoh arasında 50 lira kadar fark var sanırım. ama ikisiyle ilgili de hem olumlu hem olumsuz çok yorum var kafam karıştı biraz.
manuelleri hiç önermiyorlar canım. iyi yapmışsın güle güle kullanAyni seyleri dusunerekten aldim. E bebekte satici lansinohu anlatti bana sadece sut uzerine calistklari icin iyi bu faln dedi 200 tl ye aldim ben. Acikcasi cok arastrmadim ozellikleri aynidir die dusndum.avent markadan fiyati var saniyorum. Hatta ben manuel olanimi alsam die karsiz kalmistim:) iki arkadasim onermisti. Ama elle olani yapamam die dusndum
benim normalde 20snde falan ama ben ptesi gidicem.ben hic yukarda hissetmiyorm hep asagida dedgm yerde biseyler karistryo.vucudu solda ondan emnim dayiyo oraya kendini ve hicikirnca solda hissediyrm pitpitlari.ama ayaklar hic yukarda degil.saliniyo sadece oyle cok kipirdamiyo iki gundr o yuzden korkutuyo beni.demin yemek yerken nerdeyse cikarcak elini mi kolunu anlayamiyrm.cikti cikacak gibi vuruyo asagiya.benim bebek doğum pozisyonu almış canım. 29. haftada falan almıştı benimde ve resmen döndüğünü hissettim karnımın içinde. karnımın ortasında sağ ve sol tarafta şişkinlik oldu. sertleşme gibi değilde hissettim işte bi tarafta başı bi tarafta poposu vardı yere paralel şekilde. akşamına doğru kafası aşşağı inip ayakları yuları çıktı gibi oldu. o hafta kontrolüm vardı doğum pozisyonuna geçmiş dedi doktor. şimdi göğüslerimin altında hissediyorum ayaklarını. hafif çapraz gibi duruyo. karnımın sağ alt tarafında sezeryanla kesilen yerin hafif sağına doğru kafası var sanki, hıçkırınca o bölgede hissediyorum. sol üst tarafta da ayakları var gibi. ama geri tekrar dönebiliyor sanırım bebekler. bir de benim genelde ayaklarıyla vuruyor kızım ellerinden çok.
kanala girme olayında da anneye bi rahatlama geliyomuş canım. bebeğin mideye ve diyaframa baskısı azalıyormuş nefes almada falan rahatlık oluyomuş. kontrolün ne zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?