- 8 Aralık 2016
- 8.309
- 5.625
- 198
- 37
bide benim karnim hep asagidaydi daha da kuculup indi gibi ay ne bilym ben gitmedn dr a icim rahat etmiycek.herkes kabyrgalari vuruyo diyo benm en fazla gobek deligmn 3 4 parmak ustune vurmustr simdiye kadrbenim bebek doğum pozisyonu almış canım. 29. haftada falan almıştı benimde ve resmen döndüğünü hissettim karnımın içinde. karnımın ortasında sağ ve sol tarafta şişkinlik oldu. sertleşme gibi değilde hissettim işte bi tarafta başı bi tarafta poposu vardı yere paralel şekilde. akşamına doğru kafası aşşağı inip ayakları yuları çıktı gibi oldu. o hafta kontrolüm vardı doğum pozisyonuna geçmiş dedi doktor. şimdi göğüslerimin altında hissediyorum ayaklarını. hafif çapraz gibi duruyo. karnımın sağ alt tarafında sezeryanla kesilen yerin hafif sağına doğru kafası var sanki, hıçkırınca o bölgede hissediyorum. sol üst tarafta da ayakları var gibi. ama geri tekrar dönebiliyor sanırım bebekler. bir de benim genelde ayaklarıyla vuruyor kızım ellerinden çok.
kanala girme olayında da anneye bi rahatlama geliyomuş canım. bebeğin mideye ve diyaframa baskısı azalıyormuş nefes almada falan rahatlık oluyomuş. kontrolün ne zaman.
Tesekkur ederim canim:)manuelleri hiç önermiyorlar canım. iyi yapmışsın güle güle kullan
İlaç vermiyolar canım doktorlar agız yarasına kesinlikle ben hamileliğimin ilk aylarında çok çektim tuzlu gargara geçiriyoTeşkr ederm kızlar tuzlu su deniycm,, kısmetse yarın da sağlık ocağına giderim...
bide benim karnim hep asagidaydi daha da kuculup indi gibi ay ne bilym ben gitmedn dr a icim rahat etmiycek.herkes kabyrgalari vuruyo diyo benm en fazla gobek deligmn 3 4 parmak ustune vurmustr simdiye kadr
erkek canim.gidicem bi an once ptesi gelsin diye bakiyrm:))canım git madem de için rahat etsin bebeğini gör :) ben de iple çekiyorum kontrolleri hep. cinsiyeti neydi senin
erkek canim.gidicem bi an once ptesi gelsin diye bakiyrm:))
bende de cok öksuruk var canım artık öksürmekten karnımın içi acıyor artık dayanamadım bugun gögüs hastalıklarına gittim yarın sabah tekrar aç karnına gidip kan ve solunum testi yapılacak bakalım ne diyeceklerMerhaba kızlar nasılsınız? ben çok hasta oldum 5 gündür grip boğaz enfeksiyonu yatıyorum umarım bebisime geçmemiştirçok öksürüyorum bebik etkilenir mi kontrole gitsem mi bilemedim
Park yataklar 200-300 arasi. Oradan hesap edebilirsin.Kızlar resimdeki 3 lü set kampanyada 995 tl. Sizce fiyatı uygun mu? Ben daha hiç bi şey alamadım yavrucuğuma. Biraz sıkıştık bu bi kaç aydır. Uygun gibi geliyo. Kampanyanın son haftasıymış. Kaçırmak da istemiyorum. Beğenmediğim bi şey de almak istemiyorum.
Geçmiş olsun canım ben grip olduğumda ballı limonlu ıhlamurla atlattım isterden deneyebilirsin çünkü içebildiğimiz tek bitki ıhlamur sanırımSanırım grip oluyorum
Çocuklara ne kadar başıma toplamayın ne söyleyecekseniz yerinizden söyleyin desem de algilayamiyorlar. Dibime kadar girmeden rahatlayamiyorlar ya sonunda bulaştırdilar galiba. Ilaç kullanmak istemiyorum bitki çayı içemiyorum nasıl onleyecem daha da ilerlemeden
agiz yarasiysa paramgini biraz islat ve tuza batir.kesin cozum.sigarayi birakma denemelrmde benm cok olurdu hamile kalmadn once yarina hic bisey kalmiyodu.o kadr aci cektgme degmedi birakmak icin gebe kalmam yeterliyms oysa :)) dudak kenarndaki ucuksa da sogan suyu iyi geliyo derler tabi biraz kotu kokulu o ayri.gecmis olsun
Sanırım grip oluyorum
Çocuklara ne kadar başıma toplamayın ne söyleyecekseniz yerinizden söyleyin desem de algilayamiyorlar. Dibime kadar girmeden rahatlayamiyorlar ya sonunda bulaştırdilar galiba. Ilaç kullanmak istemiyorum bitki çayı içemiyorum nasıl onleyecem daha da ilerlemeden
İlaç vermiyolar canım doktorlar agız yarasına kesinlikle ben hamileliğimin ilk aylarında çok çektim tuzlu gargara geçiriyo
Dilim Canm çok fena ağrıyor tuzlu su yaptım geçici olarak aldı ağrıyı ama gitmiyor.. uçukta aynı şekildeuçuk için özel ilaç var ondan sürebilir miyim ki bilmiyrm ?
uçuk kremleri sürülemiyor galiba canım ya. doktoruna bi sor istersen. bu arada benim diş etlerim çok ağrıdı bi dönem. diş hekimi bi arkadaşım listerine zero yu önerdi sıfır alkol, hamilelikte kullanılabilen bir ürün olduğunu söyledi. ağrım ancak onunla gargara yaparsam diniyordu. listerine olmasa diş ağrısı çekecektim yani. ağız içi yaralara da iyi gelebilir belki biraz uyuşturuyo çünkü. doktoruna da sor istersen tabii
dr una sormadn kullanma yine canim ne olur ne olmaz.bilgilendr ona gore kullanDilim Canm çok fena ağrıyor tuzlu su yaptım geçici olarak aldı ağrıyı ama gitmiyor.. uçukta aynı şekildeuçuk için özel ilaç var ondan sürebilir miyim ki bilmiyrm ?
merhaba guzel anneler bugun saglik ocaginda kont vardi.tam 10 kilo almisim guya 15 kilo ile dogurum diyordum ama bu bir hayal olacak sanirim bana cantani yavas yavas hazirla dedi erken dedim ne olacagi belli olmaz illa zamanini bekleyecek diye birsey yok dedi hemsirem 25 kasima gun verdi tekrar bebisin kalp atisinida duydum umarim hepiniz iyisinizdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?