2017 Aralık Anneleri

bide benim karnim hep asagidaydi daha da kuculup indi gibi ay ne bilym ben gitmedn dr a icim rahat etmiycek.herkes kabyrgalari vuruyo diyo benm en fazla gobek deligmn 3 4 parmak ustune vurmustr simdiye kadr

bide benim karnim hep asagidaydi daha da kuculup indi gibi ay ne bilym ben gitmedn dr a icim rahat etmiycek.herkes kabyrgalari vuruyo diyo benm en fazla gobek deligmn 3 4 parmak ustune vurmustr simdiye kadr

canım git madem de için rahat etsin bebeğini gör :) ben de iple çekiyorum kontrolleri hep. cinsiyeti neydi senin

Merhaba kızlar nasılsınız? ben çok hasta oldum 5 gündür grip boğaz enfeksiyonu yatıyorum umarım bebisime geçmemiştir çok öksürüyorum bebik etkilenir mi kontrole gitsem mi bilemedim
bende de cok öksuruk var canım artık öksürmekten karnımın içi acıyor artık dayanamadım bugun gögüs hastalıklarına gittim yarın sabah tekrar aç karnına gidip kan ve solunum testi yapılacak bakalım ne diyecekler

Park yataklar 200-300 arasi. Oradan hesap edebilirsin.

Sanırım grip oluyorum
Çocuklara ne kadar başıma toplamayın ne söyleyecekseniz yerinizden söyleyin desem de algilayamiyorlar. Dibime kadar girmeden rahatlayamiyorlar ya sonunda bulaştırdilar galiba. Ilaç kullanmak istemiyorum bitki çayı içemiyorum nasıl onleyecem daha da ilerlemeden

Geçmiş olsun canım ben grip olduğumda ballı limonlu ıhlamurla atlattım isterden deneyebilirsin çünkü içebildiğimiz tek bitki ıhlamur sanırım

Dilim Canm çok fena ağrıyor tuzlu su yaptım geçici olarak aldı ağrıyı ama gitmiyor.. uçukta aynı şekilde uçuk için özel ilaç var ondan sürebilir miyim ki bilmiyrm ?

çok geçmiş olsun canım. ıhlamur ve bol su, limonla atlatmaya çalış.

Dilim Canm çok fena ağrıyor tuzlu su yaptım geçici olarak aldı ağrıyı ama gitmiyor.. uçukta aynı şekilde uçuk için özel ilaç var ondan sürebilir miyim ki bilmiyrm ?

uçuk kremleri sürülemiyor galiba canım ya. doktoruna bi sor istersen. bu arada benim diş etlerim çok ağrıdı bi dönem. diş hekimi bi arkadaşım listerine zero yu önerdi sıfır alkol, hamilelikte kullanılabilen bir ürün olduğunu söyledi. ağrım ancak onunla gargara yaparsam diniyordu. listerine olmasa diş ağrısı çekecektim yani. ağız içi yaralara da iyi gelebilir belki biraz uyuşturuyo çünkü. doktoruna da sor istersen tabii

Kızlar birz ev temizliği yapayım dedim sırtım karnım çok ağrıyor hele karın ağrım sanki adet olacakmış gibi..

Teşkr ederm Canm yarın doktra gidecm sorarım inşşh fayda eder...

merhaba guzel anneler bugun saglik ocaginda kont vardi.tam 10 kilo almisim guya 15 kilo ile dogurum diyordum ama bu bir hayal olacak sanirim bana cantani yavas yavas hazirla dedi erken dedim ne olacagi belli olmaz illa zamanini bekleyecek diye birsey yok dedi hemsirem 25 kasima gun verdi tekrar bebisin kalp atisinida duydum umarim hepiniz iyisinizdir.

Benimde senle yanı zamanda ama ortada ne çanta var ne bir hazırlık Erken olduğunu düşünüyorum bende ama neden böyle bişey dedi ki hemşire?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…