2017 Aralık Anneleri

Benimde senle yanı zamanda ama ortada ne çanta var ne bir hazırlık Erken olduğunu düşünüyorum bende ama neden böyle bişey dedi ki hemşire?

Bendede hic bir hazirlik yok 32den once dusunmuyordum onumuzdeki ay toplu alisveris yapacagim bavulum falan da yok yani niye oyle dedi anlamadim...

Bendede hic bir hazirlik yok 32den once dusunmuyordum onumuzdeki ay toplu alisveris yapacagim bavulum falan da yok yani niye oyle dedi anlamadim...
Hazırlıklı olalım diye söylüyorlar benim de kasım sonu olacak çok büyük ihtimalle ben de hazır değilim haftaya alışverişe ve kendi çantamı da yavaş yavaş hazırlamaya başlayacağım.

Kızlar malum bizim bebişler kış bebişi olacak şapka olarak nasıl şapka kullanmamız gerekiyor? Yün mü yoksa örgü mü ne tür şapka kullanmamız doğru olur?

Evet agirlasma ihtimalimiz cok yuksek ama benim evde 2 velet daha var oyuzden pek oturmaya zamanim yok insallah cok agirlasmam :)))

geçmiş olsun canım öksürük bende de var çocuğun başı döndü artık

Kızlar malum bizim bebişler kış bebişi olacak şapka olarak nasıl şapka kullanmamız gerekiyor? Yün mü yoksa örgü mü ne tür şapka kullanmamız doğru olur?

Bence herşey pamuklu olmalı sadece yün olarak küçük bi iki yelek düşünüyorum sırtını kapatır emzirme için aldığımda

Hazırlıklı olalım diye söylüyorlar benim de kasım sonu olacak çok büyük ihtimalle ben de hazır değilim haftaya alışverişe ve kendi çantamı da yavaş yavaş hazırlamaya başlayacağım.
Kasım sonu 38 de mi alıcak ki doktorun. Benim de senin gibi. Oğlumu 39 da aldık da bu da 39 görsün isterim . Ama tabi şimdiden sıkıldım. 38 yani kasım sonu derse yok demem galiba

Kasım sonu 38 de mi alıcak ki doktorun. Benim de senin gibi. Oğlumu 39 da aldık da bu da 39 görsün isterim . Ama tabi şimdiden sıkıldım. 38 yani kasım sonu derse yok demem galiba
evet kasım sonunda dedi.

evet kasım sonunda dedi.
Pamuk aldim ben yani penye. Mothercare ve Marks and spencerdan aldigim hastane cikisindan cikti.
Ben de hafta sonu bakayım sağolun.

Kizlar benim bebegim yan duruyor.uzunlamasina yani .bu durumda normal dogum yapilamiyor
Oyle canim sikiliyorki ilk dogum normal yapip ikinci bebegi sezeryan yapmak .... umarim doner,donmezse bir iki yontem denenecek ama umudum pek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…