Hazırlıklı olalım diye söylüyorlar benim de kasım sonu olacak çok büyük ihtimalle ben de hazır değilim haftaya alışverişe ve kendi çantamı da yavaş yavaş hazırlamaya başlayacağım.
Kızlar malum bizim bebişler kış bebişi olacak şapka olarak nasıl şapka kullanmamız gerekiyor? Yün mü yoksa örgü mü ne tür şapka kullanmamız doğru olur?
Kızlar malum bizim bebişler kış bebişi olacak şapka olarak nasıl şapka kullanmamız gerekiyor? Yün mü yoksa örgü mü ne tür şapka kullanmamız doğru olur?
bende de cok öksuruk var canım artık öksürmekten karnımın içi acıyor artık dayanamadım bugun gögüs hastalıklarına gittim yarın sabah tekrar aç karnına gidip kan ve solunum testi yapılacak bakalım ne diyecekler
Hazırlıklı olalım diye söylüyorlar benim de kasım sonu olacak çok büyük ihtimalle ben de hazır değilim haftaya alışverişe ve kendi çantamı da yavaş yavaş hazırlamaya başlayacağım.
Kasım sonu 38 de mi alıcak ki doktorun. Benim de senin gibi. Oğlumu 39 da aldık da bu da 39 görsün isterim . Ama tabi şimdiden sıkıldım. 38 yani kasım sonu derse yok demem galiba
Kasım sonu 38 de mi alıcak ki doktorun. Benim de senin gibi. Oğlumu 39 da aldık da bu da 39 görsün isterim . Ama tabi şimdiden sıkıldım. 38 yani kasım sonu derse yok demem galiba
benim bebek doğum pozisyonu almış canım. 29. haftada falan almıştı benimde ve resmen döndüğünü hissettim karnımın içinde. karnımın ortasında sağ ve sol tarafta şişkinlik oldu. sertleşme gibi değilde hissettim işte bi tarafta başı bi tarafta poposu vardı yere paralel şekilde. akşamına doğru kafası aşşağı inip ayakları yuları çıktı gibi oldu. o hafta kontrolüm vardı doğum pozisyonuna geçmiş dedi doktor. şimdi göğüslerimin altında hissediyorum ayaklarını. hafif çapraz gibi duruyo. karnımın sağ alt tarafında sezeryanla kesilen yerin hafif sağına doğru kafası var sanki, hıçkırınca o bölgede hissediyorum. sol üst tarafta da ayakları var gibi. ama geri tekrar dönebiliyor sanırım bebekler. bir de benim genelde ayaklarıyla vuruyor kızım ellerinden çok.
kanala girme olayında da anneye bi rahatlama geliyomuş canım. bebeğin mideye ve diyaframa baskısı azalıyormuş nefes almada falan rahatlık oluyomuş. kontrolün ne zaman.
Kizlar benim bebegim yan duruyor.uzunlamasina yani .bu durumda normal dogum yapilamiyor
Oyle canim sikiliyorki ilk dogum normal yapip ikinci bebegi sezeryan yapmak .... umarim doner,donmezse bir iki yontem denenecek ama umudum pek yok