2017 Aralık Anneleri

Kizlar benim bebegim yan duruyor.uzunlamasina yani .bu durumda normal dogum yapilamiyor
Oyle canim sikiliyorki ilk dogum normal yapip ikinci bebegi sezeryan yapmak .... umarim doner,donmezse bir iki yontem denenecek ama umudum pek yok
Daha zamanı var dönebilir.
Kasım annelerinde dönmeyen bebekler için secde duruşunu konuşuyorlardı bir üyeye katıldığı doğum kursundaki ebe söylemiş. Kasım anneleri topiğine sorarsanız size yardımcı olabilirler bence.

kizlar benm surekli karnim acikiyo ya.cok acikmaya basladim.diyette olunca isin icinde midem agriyo aciliktan.sut falan iciyrm bastrsn diye ama care etmiyo

Kizlar benim bebegim yan duruyor.uzunlamasina yani .bu durumda normal dogum yapilamiyor
Oyle canim sikiliyorki ilk dogum normal yapip ikinci bebegi sezeryan yapmak .... umarim doner,donmezse bir iki yontem denenecek ama umudum pek yok
Benimde gecen hafta kontrolde dönmemişti canım bugun yine randevum vardı dönmüş, zaten doguma kadar zaman var dönmesi için

Kızlar bnmgöbek çıkmaya başladı birden ama bnm nefesim çok kesiliyor namaz kılana kadar bile nefes nefese kalıyorum bu durumu yaşayan var mı daha erken gibi geliyor böyle nefes darlığı falan

Kızlar bnmgöbek çıkmaya başladı birden ama bnm nefesim çok kesiliyor namaz kılana kadar bile nefes nefese kalıyorum bu durumu yaşayan var mı daha erken gibi geliyor böyle nefes darlığı falan

yok erken değil benim de kesiliyor nefesim. bebek diyaframa baskı yapıyor normal nefes nefese kalman arada

dönebilir son ana kadar o haftalar da benim de önce yan durdu sonra baş aşağı pozisyona geçti. daha vakit var

Kızlar bebeğin anne karnında titremesi epilepsi falan yazıyor nette doktora soracağım ama bazı yorumlarda normal diyor paranoyak oldum iyice

Kızlar bebeğin anne karnında titremesi epilepsi falan yazıyor nette doktora soracağım ama bazı yorumlarda normal diyor paranoyak oldum iyice

internetten hastalık araştırma sakın canım. insan boğazı ağrısa başı dönse kanser çıkıyor. herkes herşeyi yazıyor. 32 haftalık olmuş bebeğin öyle bişey olsa bi anormallik görse doktorun söylerdi. o kadar tarama testi ayrıntılı ultrason yapıldı. insanı sadece evhamladırıyor internetten hastalık vs aratmak. hiç okuma bile. titreme dediğin nasıl oluyor, bazen bana da oluyo. hissettiğimiz herşey bebek hareketi olmayabilir. rahimdeki damarlar normalden fazla kan pompalıyor bazen pozisyonuna göre onu hissedebilirsin. ya da hıçkırık falan tutuyo olabilir bebeği

Karnım titriyor saniyelik arada oluyor haklısın iyi düşünmek gerek yoksa son aylar geçmicek

yok erken değil benim de kesiliyor nefesim. bebek diyaframa baskı yapıyor normal nefes nefese kalman arada

Sağol bnm göbek anidençıkmata başlayınca aynı anda nefes kesilince bi tuhaf oldum şimdiden böyle nefes kesilirse 2 buçuk ay daha nasıl geçecek hiç bilmiyorum

Bende de oluyor bazen, yavaş yavaş hareket ediyorum

Iyi geceler herkese kızlar oksurukten dayanamadım artık bugün doktora gittim kan verdim solunum testi yaptırdım astım başlangıcı dendi hava kullanıyorum sabah aksam inşallah bebegime geçmez yaa çok endişeliyim sürekli bütün gün hareketlerini kontrol ediyorum ilaçlar cogalinca zararlı olmasın diye

Gecmis olsn canm bendede astım var.
Astim ilaclari genelde bebege zarar vermez korkma.
Bende bu ay daha cok kullandim ilac ve cok sukur saglikli

Günaydın arkadaşlar..şeker ölçümü yapanlar nasıl gidiyor..tam buğday unu aldım geçen gün onunla bişeyler yapsam yükselir mi acaba deneyen var mı

Günaydın arkadaşlar..şeker ölçümü yapanlar nasıl gidiyor..tam buğday unu aldım geçen gün onunla bişeyler yapsam yükselir mi acaba deneyen var mı
ekmegi ben ondan kullaniyrm ama satin aliyrm tabi.kek deneyeblrsn tabi seker isini naisl yaparsn. bilmiyrm :)) bende bulablrsm buralarda alcam

Günaydın kızlar bugün biraz geç uyandık biz. gece hamilelik boyunca ilk defa sol baçağıma kramp girdi eşimi uyandırdım mesaj yaptı geçti bu sefer sabah 8 gibi sağ baçağıma kramp girdi magnezyum düzenli her gün alıyorum aslında ama kramplar neden başladı ki? Bir de idrar yolu enfeksiyonumuz da başladı önceki hamileliğimde de idrar yolu enfeksiyonu yüzünden erken Doğum sonrası bebeğimi kaybetmiştim bu sefer olmasın diye çok uğraştım ama malesef. zaten erken Doğum riskimiz var şimdi de enfeksiyon..,, hayırlısı ile 36. Haftayı görebiliriz inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…