2017 Aralık Anneleri

Valla canim böyle ufak tefek kaçamaklar yapıyorum dynde 3 dilim etli kömbe yedim valla sekerimi olctum cok da yukselmedi
:)) abartmadn ye bende yapiyrm o kadrdn bisey olmuyo.ben hamile kalmdn once bisey yemezdm.yemek yememle sofradn kalkmam 5 dakika surerdi.ama abur cuburu cok severdim zaten onlar kilo yapiyodu.e sigara lahvede vardı o da istahi kesiyo.simdi yemek yerken esim beni izliyo allahim diyo sen bizi ac birakma :)) oyle yiyorm yani bu diyet ciktida kilo alimo durdu biraz.ama genede engel olamadgm zamanlar oluyo

Bende engel olamaiyorum canim sonra da vicdanım sizladi kaynanamla eşim tatlı turu şeyleri benden saklıyor benim sekerimi şekerli seeyler yukseltiyor

anaam 30 yaziyo yaa 30 hafta olmusuz cok şükür.kaldi 7 8 hafta :)) onu da hayirlsiyla atlatsak.nerden nereye ya kimyasal gebelkten sonra hic cocugm olmycak diye dusunuydm.rabbim nasip etti cok sukur.herkese versin insallah kimsenin kucagi bos kalmasin.tek tek dogurdum diye yazdgmz gunleri de gorelim.gazlari kakalari konuşalım inşallah

Inşallah canim kasım sonu gelseydi araligin ilk haftası geliyor resmen safak sayiyorum

:) dktrm ıkı uc haftada cagrdıgı ıcın hep bu aralkta gttm ben rabbım hepmıze saglıkla hayrla kucagımıza almayı nasp etsın rabbım ınsallah kolaylıklar versın

Bugun cıktm uc oarca daha bısey aldım smdıde döktüm yerlere ne var ne uok bakıyorm yavas yavas tamamlyım en azndan bı hastane cantam hazrda bulnsun nolr nolmaz

Hayırlı günler arkadaşlar. Benim b12 çok düşük çıkıyor. Yediklerime dikkat ediyorum ama bir hafta arayla test yapıldı yine yükselmedi. Referans değerinin epey altında Çok tehlikeli midir ne yapmalıyım sizce

Bizim de banyo setimiz eksik.Ben biraz abarttım galiba.Annem gördü minigimin kıyafetleri.Cok almıssin diyr kucuk kucuk

Hayırlı günler arkadaşlar. Benim b12 çok düşük çıkıyor. Yediklerime dikkat ediyorum ama bir hafta arayla test yapıldı yine yükselmedi. Referans değerinin epey altında Çok tehlikeli midir ne yapmalıyım sizce

Merhaba anneler iki gundur giremiyorum cocuk odasiyla yatak odasinin yerlerini.degistirdim odalar boyandi heryer darmadagan oldu iyi yoruldum ama simdi bakinca deymis diyorum yatak odam cok buyuktu bebekler cogalinca esyalarda artti o yuzden boyle bir degisiklik yaptik hala eksikler var ama cogu gitti azi kaldi. gecmisi okuyamadin umarim hepiniz iyisinizdir...

doktorun verdigi ilaci kullan canm

kizlar yakin zamanda bir doguma sahit oldum yakinmdi bebecok dogduktan sorna donduuu ebeler kendi 1 ince 1 hastane cikisi battaniyesnn disinda annesinjn salini falan sardilar dusunun ve havalsrda cok daha sicakti yani dogan bebek usur dediler. o yuzden ozzellikle arastrdm hast cantasjna 2 ince 1 hazir yumos battaniye 1 de orgu koydum aklinzda bulunsn

diger topiklerde igne kullanan olmustu kasim annelernde okmustm bi danis istersen canim.saglik ocagi ki istiyo o testleri benden hic istemedler.b12 kirmizi ette var bol bol tuket belki iyi gelor

az bile koymussn canim
bana arkadasm iki uc tane zibin takimi ayrica hastne cikisi takimi kalin battaniyesni koy dedi.e bi battaniyede hastane cikisnda var zaten.bazen kusuyo kakasi bulasiyo yedekler lazim olur dedi ki mantikli geldi bana.ablamin dogumunda bebi ne battaniye birakmsti ne zibin her yerimiz kaka olmuştu:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…