- 8 Aralık 2016
- 8.309
- 5.625
- 198
- 37
bisey olmaz o kadrdan canimValla kahvaltıda süt yagi diyorlar tereyahdan farklı 2 3 çatal ekmege sürüp yedim insallah bisey olmaz nefsim çekiyor ne yapayim
benmkide ole o patiklilernde iclerni oonfrl etmek lazim yarindan sonra hepsine tek tek bakicam insallahevet canm onu bende duydm ama ben hastane cikisini patikli aldm ustne patik giyrcm digerlerne bende bakaym iyi hatrlattn
yok parmak ucunda olanlari.overlok ipleri oluyo ya uclafni diktikleri yer uzun birakiyo bazi makinlar onlarda parmaklarna dolanabiliyms allah korusun.onlari temizliyolar bende temzlcmcanım hangi ipleri, işlemeleri mi. o zaman işlemesi sökülmez mi
Valla canim böyle ufak tefek kaçamaklar yapıyorum dynde 3 dilim etli kömbe yedim valla sekerimi olctum cok da yukselmedibisey olmaz o kadrdan canim
:)) abartmadn ye bende yapiyrm o kadrdn bisey olmuyo.ben hamile kalmdn once bisey yemezdm.yemek yememle sofradn kalkmam 5 dakika surerdi.ama abur cuburu cok severdim zaten onlar kilo yapiyodu.e sigara lahvede vardı o da istahi kesiyo.simdi yemek yerken esim beni izliyo allahim diyo sen bizi ac birakma :)) oyle yiyorm yani bu diyet ciktida kilo alimo durdu biraz.ama genede engel olamadgm zamanlar oluyoValla canim böyle ufak tefek kaçamaklar yapıyorum dynde 3 dilim etli kömbe yedim valla sekerimi olctum cok da yukselmedi
Bende engel olamaiyorum canim sonra da vicdanım sizladi kaynanamla eşim tatlı turu şeyleri benden saklıyor benim sekerimi şekerli seeyler yukseltiyor:)) abartmadn ye bende yapiyrm o kadrdn bisey olmuyo.ben hamile kalmdn once bisey yemezdm.yemek yememle sofradn kalkmam 5 dakika surerdi.ama abur cuburu cok severdim zaten onlar kilo yapiyodu.e sigara lahvede vardı o da istahi kesiyo.simdi yemek yerken esim beni izliyo allahim diyo sen bizi ac birakma :)) oyle yiyorm yani bu diyet ciktida kilo alimo durdu biraz.ama genede engel olamadgm zamanlar oluyo
Inşallah canim kasım sonu gelseydi araligin ilk haftası geliyor resmen safak sayiyorumanaam 30 yaziyo yaa 30 hafta olmusuz cok şükür.kaldi 7 8 hafta :)) onu da hayirlsiyla atlatsak.nerden nereye ya kimyasal gebelkten sonra hic cocugm olmycak diye dusunuydm.rabbim nasip etti cok sukur.herkese versin insallah kimsenin kucagi bos kalmasin.tek tek dogurdum diye yazdgmz gunleri de gorelim.gazlari kakalari konuşalım inşallah
Canım ilk 3ay kahverengi lekelerim olunca korkudan her hafta gittim
İkinci 3 ay başıma gelen talihsizlikler (kene, böbrek genişliği ) yüzünden 2 haftada bir gittim
Şimdi o kadar ultrasona girdiğim için kızıyorum kendime
Asıl şimdi sık gitmek lazım
32den sonra 2haftada bir çağıracakmış zaten
İlk defa 6 hafta ara vericem başarabilirsem :)
Bizim de banyo setimiz eksik.Ben biraz abarttım galiba.Annem gördü minigimin kıyafetleri.Cok almıssin diyr kucuk kucukkizlar bizimde besigimiz pusetimuz geldi hast. cantalslarimizi da hazirladik bi eksik var mi die baknyrm kapi susu ve suslerim de tamam bi bebek cikolatalarim kaldi iste bide banyo setimizsizde durumlar ne benm erken dogm riskm oldgu icn erkendn hazirlmastm bi cogunu...
bizde cok almsz canm ama artk 1 2 3 yas alyrm kendmi frenledim.Bizim de banyo setimiz eksik.Ben biraz abarttım galiba.Annem gördü minigimin kıyafetleri.Cok almıssin diyr kucuk kucuk
doktorun verdigi ilaci kullan canmHayırlı günler arkadaşlar. Benim b12 çok düşük çıkıyor. Yediklerime dikkat ediyorum ama bir hafta arayla test yapıldı yine yükselmedi. Referans değerinin epey altındaÇok tehlikeli midir ne yapmalıyım sizce
diger topiklerde igne kullanan olmustu kasim annelernde okmustm bi danis istersen canim.saglik ocagi ki istiyo o testleri benden hic istemedler.b12 kirmizi ette var bol bol tuket belki iyi gelorHayırlı günler arkadaşlar. Benim b12 çok düşük çıkıyor. Yediklerime dikkat ediyorum ama bir hafta arayla test yapıldı yine yükselmedi. Referans değerinin epey altındaÇok tehlikeli midir ne yapmalıyım sizce
az bile koymussn canimkizlar yakin zamanda bir doguma sahit oldum yakinmdi bebecok dogduktan sorna donduuu ebeler kendi 1 ince 1 hastane cikisi battaniyesnn disinda annesinjn salini falan sardilar dusunun ve havalsrda cok daha sicakti yani dogan bebek usur dediler. o yuzden ozzellikle arastrdm hast cantasjna 2 ince 1 hazir yumos battaniye 1 de orgu koydum aklinzda bulunsn
e bebekten almıştım ben banyo setini.kuveti kovasi bide masrapasi cokra uygunduBizim de banyo setimiz eksik.Ben biraz abarttım galiba.Annem gördü minigimin kıyafetleri.Cok almıssin diyr kucuk kucuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?