2017 Aralık Anneleri

bende hazirlamak icin sabirszlaniyrm ama daha erken diyrm.yarin kontrlmz var ona gore hazirlamaya basliycam.bide su bebi coraplarnin icindeki ipleri tenizlemek gerekiyims onlardan basliycm ilk zaten
bebinin parmaklarna dolanmasn
evet canm onu bende duydm ama ben hastane cikisini patikli aldm ustne patik giyrcm digerlerne bende bakaym iyi hatrlattn

Canım ben öğretmenim sgk ne karsilarsa artık. Ben ortadoguya gidiorum orda muayene 63 lira doğum 2300 é gelio öğretmen indirim ı ile . Ama benim pek içme sinmio daga ilgili daha temiz nezih biyer istiorum. Max . 3000 verebilrim

Işte doktorun söylediklerini de dikkate almak lazım özellikle eşim daha pimpirikli
bilmedim ki canm aslinda bende gida mezunuyum doktrn takibini cok daha iyi bilir ama ben az ve meyvr sekerli asurenin bugday corbasinin yada bugday salatasinin bebek icin cok faydali ve sekerii cokta yukseltmeyecegni biliyrm.. kaynanan yapyorsa sana ayri yapsn sende tere yagli degil mesela haslama ve dere otlu falan mukemmel oluyo oyle yiyenlrsn canm

paket fiyatlarını bi ara sor istersen o zaman canım. onlar avantajlı olabilir

bir de aslında 31. haftaya kadar gelmişsin canım. çok büyük sıkıntılar yoksa bu haftadan sonra doktor değiştirmek de önemli bir karar

bir de aslında 31. haftaya kadar gelmişsin canım. çok büyük sıkıntılar yoksa bu haftadan sonra doktor değiştirmek de önemli bir karar
Haklisin asLinda pek kafa karıştırmasam iyi olacak. Ya işte benim sezeryan olacağı için şöyle odası ameliyathanesi düzgün donanimli istiommmm . Oy karar vermek zor. En son medikal park à gittim oh misssssss. Ama fiyat 4500 muayyene 140 . Hep para

sut pompasini hemen kullanmaya baslckmsn cnm bn almdm
benim illa ki almam lazımdı çünkü çalışan bir anne olacağım. indirim de varken alalım dedik. bir de ilk zamanlarda da lazım olabilir gibi geldi. şöyle ki süt ilk başta gelemezse, yani bebeğim çekemezse pompa yardımıyla kanalları açabilirim diye düşündüm. ya da çok olursa bebek zaten ilk etapta az emiyormuş, göğüste kalan sütü de boşaltmak lazımmış. bunlar tabii benim varsayımlarım ilk bebeğim tecrübesizim nasıl olacak bilmiyorum. ama ilk altı ay sadece anne sütü vermeme ve bu süreci oturtmama yardımcı olabilir diye düşündüm pompayı.

ben de oraya gidiyodum doktorumu değiştirdiğim için bir daha gitmedim. hastane düzgündü. tüm doktorların o fiyat değil orada. bazı doktorlar daha uygun. hatta bi dönem bi doktorda kampanya vardı. orayı düşünüyosan başka doktorların fiyatlarını sor canım.

evet aslnda mantikli dusunmssn canm bende calsyrm ama dogumdan sonra 1 sene ara vercm sanrm ama bilemdm simdi gerci zaten saglik sektorunde calsyrm cok ihtycm olrsa temin edeblrm ama bilemdm simdi bi dusunym bunu bende

bende hazirlamak icin sabirszlaniyrm ama daha erken diyrm.yarin kontrlmz var ona gore hazirlamaya basliycam.bide su bebi coraplarnin icindeki ipleri tenizlemek gerekiyims onlardan basliycm ilk zaten
bebinin parmaklarna dolanmasn

canım hangi ipleri, işlemeleri mi. o zaman işlemesi sökülmez mi

evet aslnda mantikli dusunmssn canm bende calsyrm ama dogumdan sonra 1 sene ara vercm sanrm ama bilemdm simdi gerci zaten saglik sektorunde calsyrm cok ihtycm olrsa temin edeblrm ama bilemdm simdi bi dusunym bunu bende

canım temin edebileceksen ve 1 sene ara vereceksen çok da gerekli olmayabilir. keşke ben de 1 sene ara verip bebeğimle geçirebilsem o süreci

ben hic bi yere gitmiyrm sirf bu seker yuzunden herseyi canim istiyo.yersemde uzun uzun yurumem lazim.az kaldi diyrm sabret ama hamileyken faha fena oluyo insan.bide nu aralar aclik had safhada heo acim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…