- 18 Ocak 2017
- 758
- 349
- 18
sut pompasini hemen kullanmaya baslckmsn cnm bn almdmbizim de hazır gibi. e bebekteki indirimden süt pompası sterilizatör ateş ölçer falan aldık. çanta da hazır gibi. beklemedeyiz artık
Allaha şükür canım yakın olsaydın kaynanamin eli açıktır sana da bakardıişte en sevdiğim şey yaa. çok şanslısın canım.
Işte doktorun söylediklerini de dikkate almak lazım özellikle eşim daha pimpiriklie canm yesene ozaman
evet canm onu bende duydm ama ben hastane cikisini patikli aldm ustne patik giyrcm digerlerne bende bakaym iyi hatrlattnbende hazirlamak icin sabirszlaniyrm ama daha erken diyrm.yarin kontrlmz var ona gore hazirlamaya basliycam.bide su bebi coraplarnin icindeki ipleri tenizlemek gerekiyims onlardan basliycm ilk zaten
bebinin parmaklarna dolanmasn
Canım ben öğretmenim sgk ne karsilarsa artık. Ben ortadoguya gidiorum orda muayene 63 lira doğum 2300 é gelio öğretmen indirim ı ile . Ama benim pek içme sinmio daga ilgili daha temiz nezih biyer istiorum. Max . 3000 verebilrimcanım normalde nereye gidiyosun. hastaneni mi değiştirmek istiyosun. muayene ücreti 300 lira civarı ama benim özel sigortam vardı 140 ödüyorum, paket de almadım eşimin kurumu doğumun bi kısmını karşılıyor. ama paket fiyatları var onlar uyguna gelebilir. ya da dışardan gittiğin bi doktor varsa doğumu orda olabiliyor değişiyor yani duruma göre fiyatlar.
bilmedim ki canm aslinda bende gida mezunuyum doktrn takibini cok daha iyi bilir ama ben az ve meyvr sekerli asurenin bugday corbasinin yada bugday salatasinin bebek icin cok faydali ve sekerii cokta yukseltmeyecegni biliyrm.. kaynanan yapyorsa sana ayri yapsn sende tere yagli degil mesela haslama ve dere otlu falan mukemmel oluyo oyle yiyenlrsn canmIşte doktorun söylediklerini de dikkate almak lazım özellikle eşim daha pimpirikli
Canım ben öğretmenim sgk ne karsilarsa artık. Ben ortadoguya gidiorum orda muayene 63 lira doğum 2300 é gelio öğretmen indirim ı ile . Ama benim pek içme sinmio daga ilgili daha temiz nezih biyer istiorum. Max . 3000 verebilrim
Allaha şükür canım yakın olsaydın kaynanamin eli açıktır sana da bakardı
bir de aslında 31. haftaya kadar gelmişsin canım. çok büyük sıkıntılar yoksa bu haftadan sonra doktor değiştirmek de önemli bir kararCanım ben öğretmenim sgk ne karsilarsa artık. Ben ortadoguya gidiorum orda muayene 63 lira doğum 2300 é gelio öğretmen indirim ı ile . Ama benim pek içme sinmio daga ilgili daha temiz nezih biyer istiorum. Max . 3000 verebilrim
Haklisin asLinda pek kafa karıştırmasam iyi olacak. Ya işte benim sezeryan olacağı için şöyle odası ameliyathanesi düzgün donanimli istiommmm . Oy karar vermek zor. En son medikal park à gittim oh misssssss. Ama fiyat 4500 muayyene 140 . Hep parabir de aslında 31. haftaya kadar gelmişsin canım. çok büyük sıkıntılar yoksa bu haftadan sonra doktor değiştirmek de önemli bir karar
benim illa ki almam lazımdı çünkü çalışan bir anne olacağım. indirim de varken alalım dedik. bir de ilk zamanlarda da lazım olabilir gibi geldi. şöyle ki süt ilk başta gelemezse, yani bebeğim çekemezse pompa yardımıyla kanalları açabilirim diye düşündüm. ya da çok olursa bebek zaten ilk etapta az emiyormuş, göğüste kalan sütü de boşaltmak lazımmış. bunlar tabii benim varsayımlarım ilk bebeğim tecrübesizim nasıl olacak bilmiyorum. ama ilk altı ay sadece anne sütü vermeme ve bu süreci oturtmama yardımcı olabilir diye düşündüm pompayı.sut pompasini hemen kullanmaya baslckmsn cnm bn almdm
Haklisin asLinda pek kafa karıştırmasam iyi olacak. Ya işte benim sezeryan olacağı için şöyle odası ameliyathanesi düzgün donanimli istiommmm . Oy karar vermek zor. En son medikal park à gittim oh misssssss. Ama fiyat 4500 muayyene 140 . Hep para
evet aslnda mantikli dusunmssn canm bende calsyrm ama dogumdan sonra 1 sene ara vercm sanrmbenim illa ki almam lazımdı çünkü çalışan bir anne olacağım. indirim de varken alalım dedik. bir de ilk zamanlarda da lazım olabilir gibi geldi. şöyle ki süt ilk başta gelemezse, yani bebeğim çekemezse pompa yardımıyla kanalları açabilirim diye düşündüm. ya da çok olursa bebek zaten ilk etapta az emiyormuş, göğüste kalan sütü de boşaltmak lazımmış. bunlar tabii benim varsayımlarım ilk bebeğim tecrübesizim nasıl olacak bilmiyorum. ama ilk altı ay sadece anne sütü vermeme ve bu süreci oturtmama yardımcı olabilir diye düşündüm pompayı.
bende hazirlamak icin sabirszlaniyrm ama daha erken diyrm.yarin kontrlmz var ona gore hazirlamaya basliycam.bide su bebi coraplarnin icindeki ipleri tenizlemek gerekiyims onlardan basliycm ilk zaten
bebinin parmaklarna dolanmasn
bsy olmaz cnm yaa zaten nkdr gdyckler ki hemen buyur o minik ayaklarcanım hangi ipleri, işlemeleri mi. o zaman işlemesi sökülmez mi
evet aslnda mantikli dusunmssn canm bende calsyrm ama dogumdan sonra 1 sene ara vercm sanrmama bilemdm simdi gerci zaten saglik sektorunde calsyrm cok ihtycm olrsa temin edeblrm ama bilemdm simdi bi dusunym bunu bende
ben hic bi yere gitmiyrm sirf bu seker yuzunden herseyi canim istiyo.yersemde uzun uzun yurumem lazim.az kaldi diyrm sabret ama hamileyken faha fena oluyo insan.bide nu aralar aclik had safhada heo acimvalla napacağımızı şaşırdık. hamileyim yemem lazım diyorum bi yandan. bi yandan şeker çıkıyor. bir de benim etrafımda bu durumu anlayan kimse yok milyon kere şekerim yükseliyor dedikçe hem ikram ediyolar hem karşımda yiyolar
Olsun canim keşke yakın olsaydik da söz de kalmasaydiçok sağol canım. daha önce de tavuk için demiştin aynı şeyi
bende kısmet olursa 2 sene ücretsiz izin almayı düşünüyorumcanım temin edebileceksen ve 1 sene ara vereceksen çok da gerekli olmayabilir. keşke ben de 1 sene ara verip bebeğimle geçirebilsem o süreci
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?