- 8 Aralık 2016
- 8.309
- 5.625
- 198
- 37
e tamam benmkilerde oyle.kimisi 3 6 ay yaziyo ustinde ama bakinca bi tek tulumlarin paçaları daha uzun duruyo.e degistrmene gerek yok o zaman dursn.kac takimin var ki benmde 8 10 tane var.oyle hemen buyuyo diyolar ama iki gunde buyumuyo ya bebi bu emzirilcek kusucak illa gunde en az iki tane degstrcksn.sen yeni alacaksn daha buyuk bedem al hic degstrme.kullanmadklarni dahediye goturursn ne olcak:)) Aslinda aldiklarım 0-6 ay diye gecyr , ama 3 aydan farki yok.56_68 boyu.Seninkiler nasıl
canim ben hediye alacak arkdslarma yeni hediyelikler ckms gordnz mu bilmyrmmagazanin değişim politikalarni oku orda yazar kurallar canim.degistremzsende yedekte dursn bisey olmaz.bize kucuk gorunuyo ama bebilerde cok kucuk tabi idi dogmazlarsa:)) giydirmediklerni birilerne bebek gormeye giderken hediye verirsn yeni alirsn 3 6 ay.ben simdiden herkese soyluyrm hediye alacaksnz 3 6 ay yada 9 12 diye.cok mütevaziyiz:))
bizimkilrrn aklina gelir mi ki beyaa hani alsalar oyle.bizde adet mevlutlerdr millet aliyo bi bebi takimi alt ust o kadr.aslinda parasi bile daha makbul bezini mamasini kendin alablrsn.oteki turlu her alinan kiyafey giydirilmiyo hepsini giydirmeye kalk bebi buyuyi zaten.ama ablamlara kuzenlere diyim ben almayan bana kiyafet bebek bezi hediye paketmden istyrm diye :)).bi kuzenim de can bebede calisyo ona senden buyuk bi hediye bekliyrm dedim ama du bakalm :)))canim ben hediye alacak arkdslarma yeni hediyelikler ckms gordnz mu bilmyrmbebek bezi mesela ozel paketi oluyor 1 aylik bebek bezi yada 3 aylik bir arkdsma 1 yillik gelmsti ve cok cok makbule gecmisti... tabi bizimkilerde okdr maddiyat yok ama bana hediye alcksnz haftalik aylik bebek hediye bebek bezi yada benzer seyler olyo ole bsy aldn demstm yani 1 takim alck belki gyck belki gymck ama 10 liralk dahi ollsa beni maddiytmi rahatltck bsy olmami bilmyrm
Foto atabilsem de gostersem size.Yuklemiyr burayae tamam benmkilerde oyle.kimisi 3 6 ay yaziyo ustinde ama bakinca bi tek tulumlarin paçaları daha uzun duruyo.e degistrmene gerek yok o zaman dursn.kac takimin var ki benmde 8 10 tane var.oyle hemen buyuyo diyolar ama iki gunde buyumuyo ya bebi bu emzirilcek kusucak illa gunde en az iki tane degstrcksn.sen yeni alacaksn daha buyuk bedem al hic degstrme.kullanmadklarni dahediye goturursn ne olcak
resimde pek belli olmaz buyklugu.resimi cektiktwn sonra sagini solu kirp.dosya yükle de ole gonderFoto atabilsem de gostersem size.Yuklemiyr buraya
bizimkilrrn aklina gelir mi ki beyaa hani alsalar oyle.bizde adet mevlutlerdr millet aliyo bi bebi takimi alt ust o kadr.aslinda parasi bile daha makbul bezini mamasini kendin alablrsn.oteki turlu her alinan kiyafey giydirilmiyo hepsini giydirmeye kalk bebi buyuyi zaten.ama ablamlara kuzenlere diyim ben almayan bana kiyafet bebek bezi hediye paketmden istyrm diye :)).bi kuzenim de can bebede calisyo ona senden buyuk bi hediye bekliyrm dedim ama du bakalm :)))
sekerli seyler yyp sol tarafma uzanip ayaklarni icine cekeblrsn cnmKizlar ya ben bugün kızımın hareketlerini niye hissetmiyorum ya sinirlerim bozuldu
yetmiyo cnm kesinlike usuyo bebisler
:)) Aslinda aldiklarım 0-6 ay diye gecyr , ama 3 aydan farki yok.56_68 boyu.Seninkiler nasıl
Kuzum şekerli bisey yiyemem ki seker var en fazla yediğim elma armut mandalina gibi meyveler onlarinda eksi olmasina dikkat ediyorumsekerli seyler yyp sol tarafma uzanip ayaklarni icine cekeblrsn cnm
Kizlar ya ben bugün kızımın hareketlerini niye hissetmiyorum ya sinirlerim bozuldu
Yok canım kullanmıyorum. Vitamin ve kan ilacı kullanıyorum ama haftaya doktoruma danisayim cevabın için teşekkür ederim canımBalık yagı kullanmıyomusun onda hepsı var dıye bılıyorm
Balik falan yiyorum ama kırmızı et pek yemiyordum bundan sonra ona da dikkat edeyim canım teşekkür ederimdiger topiklerde igne kullanan olmustu kasim annelernde okmustm bi danis istersen canim.saglik ocagi ki istiyo o testleri benden hic istemedler.b12 kirmizi ette var bol bol tuket belki iyi gelor
Benim ilk defa oldu canim bazen 3 4 saat hareket etmdigi oluyordu ama bugün tüm gün hissetmedimBazen oluyo oyle cnm bnde aksam 9dan snra hareketlnıyo genelde
rica ederm canim.netten bak neyde b12 var diye onlardan daha sık tuket sifa olur insallahBalik falan yiyorum ama kırmızı et pek yemiyordum bundan sonra ona da dikkat edeyim canım teşekkür ederim
soluna yat elin koy karnina bekle biraz.iki saat hic hareket etmzse dr unu ara.belki hafuf kipirdiyodr sen hissetmiysndr canim ya.bazen bebeilernde sekeri dusuyo tahin pekmez varsa at agizina bi kasik bekle bakalm.gecelri daha cok kiprasim modunda oluyolar:))Benim ilk defa oldu canim bazen 3 4 saat hareket etmdigi oluyordu ama bugün tüm gün hissetmedim
bi kasik pekmezdn bisey olmaz ye sen.bitter çikolata bile yiyrm ben arada bi parca dikkat ettgn surece bisey olmaz.bebeklrnde sekeri dusuyomsKuzum şekerli bisey yiyemem ki seker var en fazla yediğim elma armut mandalina gibi meyveler onlarinda eksi olmasina dikkat ediyorum
Yok canım kullanmıyorum. Vitamin ve kan ilacı kullanıyorum ama haftaya doktoruma danisayim cevabın için teşekkür ederim canım
Evet ya biri birine uymuyrYazan bedene bakmayın walla goz kararaı alın bugn ıkı zıbın aldm bır kısa bırı uzun kollu ıknsdede 62 yazıyo ama barız fark var aasnda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?