Burada duymuştum zararlı diye hemen araştırmıştı mevet evet az miktarda kullanılabilir. bilmiyorsan diye dedim çok kullanımı zararlı diye
Amin hepimiZin bebekleri sağlıcakla zamanında doğar insallahah canm bebegn beslenr sen kafana takma stres olursan daha az beslenr bebekler bu dogrudan isbatlanms bsy raht olmaya cals inan rahat annelern bebekleri hem daha huzrlu hemde tam.. bence bebegn cok zayf deglms zaten zayf olcksada varsn ole olsn tek saglikli vakitli dogsn da
amiiiin canm insallahAmin hepimiZin bebekleri sağlıcakla zamanında doğar insallah
Canım ilk 3ay kahverengi lekelerim olunca korkudan her hafta gittimArası cok uzun deglmı nedn onkadr gec gıdıyosunz kızlar bn uc haftayı gecrmedım hıc
yoo yukselmedi benimYükseldi mi peki ben korkumdan bi kaşık nohut ve fasulye sinden yedim
bende bilmiyrm bana da komsum getirmisti:)) iste tatli yemekle yukselmiyo pek tabi serbetli agir tatli olmadikcaGeçen ben de aşure yedim hem de bir tabak dolusu sekerim firlayacak diye beklerken tam tersi çok normal çıkmıştı hatta asureden bi yarim saat önce de muz yemiştim ikisi bir araya karışınca 200lere vuru sandım ama siniri bile gecmedi. Ben aşure yapmayı bilmiyorum burda hiç komsun da yok getiren olsa da yesem:)
esmer sekerle yaptrabilirsn.normal kullanacgn sekerdem yarisindna azini bile kullansan cok sekerli yapiyo.ben kurabiye denemstm tariften eksik koysgm halde cok sekerli oldu.azar azar tadina baka bana yapmak lazim asuredeNe bilim canim bir kasik sadece gorumcemin asuresinin tadına baktım benden ziyade benim es pimpirikli yedirmiyor diyet konusunda benden daha titiz ama az önce minik oğlum bahsetti ya esmer sekerle yada meyve askeriyle yaptirayim gorumcelere
o yarmayi seker hastaleri tuketiyo canim.amcamda cikmis hep o sekilde pilav yiyoms.ama tereyagli degil tabi agir gelir o sekilde yukseltr az yagli olmaliBizde yarma diyoruz kaynanam onun tereyağlı pilavini yapıyor zati buğdayı e kendileri ekip biçiyor remen herşey organik ama seker yüzüne herşeyi yiyip icemiyorum
Yaptiracam canim bugünler de canim sürekli şekerli şeyler istiyor ki hiç tatlı turu sevmemesmer sekerle yaptrabilirsn.normal kullanacgn sekerdem yarisindna azini bile kullansan cok sekerli yapiyo.ben kurabiye denemstm tariften eksik koysgm halde cok sekerli oldu.azar azar tadina baka bana yapmak lazim asurede
bende hazirlamak icin sabirszlaniyrm ama daha erken diyrm.yarin kontrlmz var ona gore hazirlamaya basliycam.bide su bebi coraplarnin icindeki ipleri tenizlemek gerekiyims onlardan basliycm ilk zatenkizlar bizimde besigimiz pusetimuz geldi hast. cantalslarimizi da hazirladik bi eksik var mi die baknyrm kapi susu ve suslerim de tamam bi bebek cikolatalarim kaldi iste bide banyo setimizsizde durumlar ne benm erken dogm riskm oldgu icn erkendn hazirlmastm bi cogunu...
CANIM kaynanam da doğal diyor bisey yapmaz diyor kendi tereyagimizi kaynanam yapıyor zeytin bahcelerimiz var yemekler de zeytin yagi kullanılıyor 3 yıldır evliyim evine ne ayçiçek yagi ne margarin girdi kaynanam doğal olduğu sürece bebege bir zararı olmaz aksine faydalı diyor ne yapacağımı bilmiyorumo yarmayi seker hastaleri tuketiyo canim.amcamda cikmis hep o sekilde pilav yiyoms.ama tereyagli degil tabi agir gelir o sekilde yukseltr az yagli olmali
kizlar bizimde besigimiz pusetimuz geldi hast. cantalslarimizi da hazirladik bi eksik var mi die baknyrm kapi susu ve suslerim de tamam bi bebek cikolatalarim kaldi iste bide banyo setimizsizde durumlar ne benm erken dogm riskm oldgu icn erkendn hazirlmastm bi cogunu...
tabiki faydalidr ama seker icin degil.ister markette satılan olsn ister ev yapimi maalesef zararli.mesela ben dun pilav yedim yukselmedi.ama bi ara aciktm ekmegime yag ve salca surdum bi olctum 167 dusun artkCANIM kaynanam da doğal diyor bisey yapmaz diyor kendi tereyagimizi kaynanam yapıyor zeytin bahcelerimiz var yemekler de zeytin yagi kullanılıyor 3 yıldır evliyim evine ne ayçiçek yagi ne margarin girdi kaynanam doğal olduğu sürece bebege bir zararı olmaz aksine faydalı diyor ne yapacağımı bilmiyorum
CANIM kaynanam da doğal diyor bisey yapmaz diyor kendi tereyagimizi kaynanam yapıyor zeytin bahcelerimiz var yemekler de zeytin yagi kullanılıyor 3 yıldır evliyim evine ne ayçiçek yagi ne margarin girdi kaynanam doğal olduğu sürece bebege bir zararı olmaz aksine faydalı diyor ne yapacağımı bilmiyorum
tabiki faydalidr ama seker icin degil.ister markette satılan olsn ister ev yapimi maalesef zararli.mesela ben dun pilav yedim yukselmedi.ama bi ara aciktm ekmegime yag ve salca surdum bi olctum 167 dusun artk
salca serbest ama yag yukseltti o yuzden az yemek lazim.dedgm gibi faydali seyler bile yasak bize ama bebi icim sabredicz
Evet canim masallahi var sebze meyve bulgur yumurta kuruyemis et dahi organik esimin köyde yaşamasının avantajlarikaynanan canan karatay gibiymişbüyükler bilir aslında
e canm yesene ozamanCANIM kaynanam da doğal diyor bisey yapmaz diyor kendi tereyagimizi kaynanam yapıyor zeytin bahcelerimiz var yemekler de zeytin yagi kullanılıyor 3 yıldır evliyim evine ne ayçiçek yagi ne margarin girdi kaynanam doğal olduğu sürece bebege bir zararı olmaz aksine faydalı diyor ne yapacağımı bilmiyorum
Evet canim masallahi var sebze meyve bulgur yumurta kuruyemis et dahi organik esimin köyde yaşamasının avantajlari
Valla kahvaltıda süt yagi diyorlar tereyahdan farklı 2 3 çatal ekmege sürüp yedim insallah bisey olmaz nefsim çekiyor ne yapayimtabiki faydalidr ama seker icin degil.ister markette satılan olsn ister ev yapimi maalesef zararli.mesela ben dun pilav yedim yukselmedi.ama bi ara aciktm ekmegime yag ve salca surdum bi olctum 167 dusun artk
salca serbest ama yag yukseltti o yuzden az yemek lazim.dedgm gibi faydali seyler bile yasak bize ama bebi icim sabredicz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?