2017 Aralık Anneleri

Amin hepimiZin bebekleri sağlıcakla zamanında doğar insallah

Arası cok uzun deglmı nedn onkadr gec gıdıyosunz kızlar bn uc haftayı gecrmedım hıc
Canım ilk 3ay kahverengi lekelerim olunca korkudan her hafta gittim
İkinci 3 ay başıma gelen talihsizlikler (kene, böbrek genişliği ) yüzünden 2 haftada bir gittim
Şimdi o kadar ultrasona girdiğim için kızıyorum kendime
Asıl şimdi sık gitmek lazım
32den sonra 2haftada bir çağıracakmış zaten
İlk defa 6 hafta ara vericem başarabilirsem :)

kizlar bizimde besigimiz pusetimuz geldi hast. cantalslarimizi da hazirladik bi eksik var mi die baknyrm kapi susu ve suslerim de tamam bi bebek cikolatalarim kaldi iste bide banyo setimiz sizde durumlar ne benm erken dogm riskm oldgu icn erkendn hazirlmastm bi cogunu...

bende bilmiyrm bana da komsum getirmisti:)) iste tatli yemekle yukselmiyo pek tabi serbetli agir tatli olmadikca

esmer sekerle yaptrabilirsn.normal kullanacgn sekerdem yarisindna azini bile kullansan cok sekerli yapiyo.ben kurabiye denemstm tariften eksik koysgm halde cok sekerli oldu.azar azar tadina baka bana yapmak lazim asurede

Bizde yarma diyoruz kaynanam onun tereyağlı pilavini yapıyor zati buğdayı e kendileri ekip biçiyor remen herşey organik ama seker yüzüne herşeyi yiyip icemiyorum
o yarmayi seker hastaleri tuketiyo canim.amcamda cikmis hep o sekilde pilav yiyoms.ama tereyagli degil tabi agir gelir o sekilde yukseltr az yagli olmali

Ll
esmer sekerle yaptrabilirsn.normal kullanacgn sekerdem yarisindna azini bile kullansan cok sekerli yapiyo.ben kurabiye denemstm tariften eksik koysgm halde cok sekerli oldu.azar azar tadina baka bana yapmak lazim asurede
Yaptiracam canim bugünler de canim sürekli şekerli şeyler istiyor ki hiç tatlı turu sevmem

bende hazirlamak icin sabirszlaniyrm ama daha erken diyrm.yarin kontrlmz var ona gore hazirlamaya basliycam.bide su bebi coraplarnin icindeki ipleri tenizlemek gerekiyims onlardan basliycm ilk zaten
bebinin parmaklarna dolanmasn

o yarmayi seker hastaleri tuketiyo canim.amcamda cikmis hep o sekilde pilav yiyoms.ama tereyagli degil tabi agir gelir o sekilde yukseltr az yagli olmali
CANIM kaynanam da doğal diyor bisey yapmaz diyor kendi tereyagimizi kaynanam yapıyor zeytin bahcelerimiz var yemekler de zeytin yagi kullanılıyor 3 yıldır evliyim evine ne ayçiçek yagi ne margarin girdi kaynanam doğal olduğu sürece bebege bir zararı olmaz aksine faydalı diyor ne yapacağımı bilmiyorum

bizim de hazır gibi. e bebekteki indirimden süt pompası sterilizatör ateş ölçer falan aldık. çanta da hazır gibi. beklemedeyiz artık

tabiki faydalidr ama seker icin degil.ister markette satılan olsn ister ev yapimi maalesef zararli.mesela ben dun pilav yedim yukselmedi.ama bi ara aciktm ekmegime yag ve salca surdum bi olctum 167 dusun artk
salca serbest ama yag yukseltti o yuzden az yemek lazim.dedgm gibi faydali seyler bile yasak bize ama bebi icim sabredicz

kaynanan canan karatay gibiymiş büyükler bilir aslında

valla napacağımızı şaşırdık. hamileyim yemem lazım diyorum bi yandan. bi yandan şeker çıkıyor. bir de benim etrafımda bu durumu anlayan kimse yok milyon kere şekerim yükseliyor dedikçe hem ikram ediyolar hem karşımda yiyolar

e canm yesene ozaman

Valla kahvaltıda süt yagi diyorlar tereyahdan farklı 2 3 çatal ekmege sürüp yedim insallah bisey olmaz nefsim çekiyor ne yapayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…