2017 Aralık Anneleri

ates olcer ne marka aldiniz yada alacaksnz benm bi o kaldi ya.gecen esim eczaci arkadasna sormus fiyat almis yuksek baya fiyatlar.adamda demis ben 10 liralık atesolcerle buyuttum gerek yok o pahalilar ama ne bilim direk olcenler daha makbul geliyo.o kuucuk ucuzlardn almstm zaten bulundrmak icin evde var

Halamda aynısını suluyo dıgıtal falan degl eskı usul en ıyısı dıyo

Cıkılatayı elıne alınca bı parca yeyıp brakablıyosan helal sana
ben sade cikolatayi pek sevmiyrm annem ondan.gofretli olanlari seviyorm.o yuzden eve sokmuyrm onlari bi bitterlere serbest :)) onlarda aci maci ama hic yoktan iyiidr.
bugun markette çikolatali gofretlere el salliyodm gecerken esimde guluyo dogur alcam bi sepet diyo :))

kizlar ates olcer n1... sitede sanrm indirmdeydi birde joke.. die int magzasi var orada n1 alcm ben 12 tl ye dusmustu sanrm birde burun aspratoru su agzimizla cektgmz oda indirmdwydi oda oyle bir fiyata dusmusu emzik alcm ama markaya karar veremdm sartmi cok pahalisi bilmem. yarnda annemle gidp emzk askisi yapmak icn malzeme alcz ismini yazcz cok kolayms int izledm

nasil kiz su uzaktan olcenler mi 12 tl yoksa digitaller mi eski usullerdeknden mi yani.ben emzik askiligni netten sipars ettim 20 liraya yazdrdm ismini

Gece benim kızımın maşallahi var canim gece uyuyor gündüz hareketli oluyor annesinin uyumasina izin veriyo

Ceviz fındık fıstık badem yiyip uzandim canim insallah hareket eder
eder ins cnm korkma bende 28 yada 29. haftadaydm bigun hic hareket etmdi oglum cok korktm nie falan sekerli yiyorum yok hic en sonunda kustm oglum sana dedim agalamaya basladm bi basladm minik minik hareketler yavrum anlamis olck ki az da olsa hareket etmsti ama o haftadan sonra hareket eskiye nazaran daha azaldi bi sikinti oldigundan degil ama daha az daha keskin gunde 10 hareketi geciyosa sikinti yok nasl olsa

Gece benim kızımın maşallahi var canim gece uyuyor gündüz hareketli oluyor annesinin uyumasina izin veriyo
ay bizimkide cosuyo.hele sabaha karsi vurdukca yorganin altindan gup gup diye ses geliyo :) masallah diyeyim :) gundzde keydi geldikce vuruyo ama bi saat arayla kontrl ediyrm ben ufak harekt etti mi yediyo.bide artk pek vurmuyolae ittirme gibi oluyo gerilme gibi

32 den sonra yavaslamasi normalms zaten ama gel gelelm biz pimpirikliyz korkuyrz

Sorma canim ya nasıl geçecek bu 9 hafta

Gecer ınsallah cogu guttı azı kaldı rabbım cumlemızın yardmcısı olsun agrı sızısı ayrı psıkolojısıs artık stresı hc btmıyo ama hepsı ewlatlar ıcın sukur buhunekı eabbım nasıp ettı hayrlısıyla kucagımıza nasp ettsn ınsallah

weewell aldım canım. tüm markalarla ilgili hem iyi hem kötü yorumlar var. herkesin kullanımı farklı olabilir artık aldım bende bi tane. okudukça daha çok kafam karışıyodu yorumları. temassız aldım daha iyi diyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…