- 17 Mart 2015
- 7.430
- 5.789
- 148
- 35
bi kasik pekmezdn bisey olmaz ye sen.bitter çikolata bile yiyrm ben arada bi parca dikkat ettgn surece bisey olmaz.bebeklrnde sekeri dusuyoms
Benim ilk defa oldu canim bazen 3 4 saat hareket etmdigi oluyordu ama bugün tüm gün hissetmedim
ay cnm kb ben hep unutyrm ya ozaman enerji veren bsyler yemeyin deneyp uzansanKuzum şekerli bisey yiyemem ki seker var en fazla yediğim elma armut mandalina gibi meyveler onlarinda eksi olmasina dikkat ediyorum
Resimde buyuk grnyr hakkikaten.Telden beceremedim.Neyse artik canım.resimde pek belli olmaz buyklugu.resimi cektiktwn sonra sagini solu kirp.dosya yükle de ole gonder
ates olcer ne marka aldiniz yada alacaksnz benm bi o kaldi ya.gecen esim eczaci arkadasna sormus fiyat almis yuksek baya fiyatlar.adamda demis ben 10 liralık atesolcerle buyuttum gerek yok o pahalilar ama ne bilim direk olcenler daha makbul geliyo.o kuucuk ucuzlardn almstm zaten bulundrmak icin evde var
ben sade cikolatayi pek sevmiyrm annem ondan.gofretli olanlari seviyorm.o yuzden eve sokmuyrm onlari bi bitterlere serbest :)) onlarda aci maci ama hic yoktan iyiidr.Cıkılatayı elıne alınca bı parca yeyıp brakablıyosan helal sana
onlarda iyi aslinda en fazla 1 dk suruyo olcmesi.ben simdlk hic almayaym onlardan baktim cok ihtiyac duyuluyo alirimHalamda aynısını suluyo dıgıtal falan degl eskı usul en ıyısı dıyo
nasil kiz su uzaktan olcenler mi 12 tl yoksa digitaller mi eski usullerdeknden mi yani.ben emzik askiligni netten sipars ettim 20 liraya yazdrdm isminikizlar ates olcer n1... sitede sanrm indirmdeydi birde joke.. die int magzasi var orada n1 alcm ben 12 tl ye dusmustu sanrm birde burun aspratoru su agzimizla cektgmz oda indirmdwydi oda oyle bir fiyata dusmusu emzik alcm ama markaya karar veremdm sartmi cok pahalisi bilmem. yarnda annemle gidp emzk askisi yapmak icn malzeme alcz ismini yazcz cok kolayms int izledm
Ceviz fındık fıstık badem yiyip uzandim canim insallah hareket ederay cnm kb ben hep unutyrm ya ozaman enerji veren bsyler yemeyin deneyp uzansan
Sorma canim ya nasıl geçecek bu 9 haftaInsan endıse edıyo haklısın ama ber segernde bısa cıkıyo bu endısemız :)
Gece benim kızımın maşallahi var canim gece uyuyor gündüz hareketli oluyor annesinin uyumasina izin veriyosoluna yat elin koy karnina bekle biraz.iki saat hic hareket etmzse dr unu ara.belki hafuf kipirdiyodr sen hissetmiysndr canim ya.bazen bebeilernde sekeri dusuyo tahin pekmez varsa at agizina bi kasik bekle bakalm.gecelri daha cok kiprasim modunda oluyolar:))
Bitter cikolata aldirayim eşime bari canimbi kasik pekmezdn bisey olmaz ye sen.bitter çikolata bile yiyrm ben arada bi parca dikkat ettgn surece bisey olmaz.bebeklrnde sekeri dusuyoms
uzaktan olcer degil canm dijital olcernasil kiz su uzaktan olcenler mi 12 tl yoksa digitaller mi eski usullerdeknden mi yani.ben emzik askiligni netten sipars ettim 20 liraya yazdrdm ismini
eder ins cnm korkma bende 28 yada 29. haftadaydm bigun hic hareket etmdi oglum cok korktm nie falan sekerli yiyorum yok hic en sonunda kustm oglum sana dedim agalamaya basladm bi basladm minik minik hareketlerCeviz fındık fıstık badem yiyip uzandim canim insallah hareket eder
ay bizimkide cosuyo.hele sabaha karsi vurdukca yorganin altindan gup gup diye ses geliyo :) masallah diyeyim :) gundzde keydi geldikce vuruyo ama bi saat arayla kontrl ediyrm ben ufak harekt etti mi yediyo.bide artk pek vurmuyolae ittirme gibi oluyo gerilme gibiGece benim kızımın maşallahi var canim gece uyuyor gündüz hareketli oluyor annesinin uyumasina izin veriyo
32 den sonra yavaslamasi normalms zaten ama gel gelelm biz pimpirikliyz korkuyrzeder ins cnm korkma bende 28 yada 29. haftadaydm bigun hic hareket etmdi oglum cok korktm nie falan sekerli yiyorum yok hic en sonunda kustm oglum sana dedim agalamaya basladm bi basladm minik minik hareketleryavrum anlamis olck ki az da olsa hareket etmsti ama o haftadan sonra hareket eskiye nazaran daha azaldi bi sikinti oldigundan degil ama daha az daha keskin gunde 10 hareketi geciyosa sikinti yok nasl olsa
Sorma canim ya nasıl geçecek bu 9 hafta
ates olcer ne marka aldiniz yada alacaksnz benm bi o kaldi ya.gecen esim eczaci arkadasna sormus fiyat almis yuksek baya fiyatlar.adamda demis ben 10 liralık atesolcerle buyuttum gerek yok o pahalilar ama ne bilim direk olcenler daha makbul geliyo.o kuucuk ucuzlardn almstm zaten bulundrmak icin evde var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?