2017 Aralık Anneleri

emzik için genelde avent natural 0-3 ay diyor canım.

ne kadara aldin acaba.e bebekte biraz fiyatlar ucuk.nuk marka olan biraz uygun gibi ama tabi digerlerne nazaran

Bugüne şükür allaha şükür canım valla kendim için strese girmiyorum bebeğim için strese giriyorum kuruntulu evhamli oldum çıktı

masallahhh Benim kızda öyle canim eskisi gibi vurmuyor hickiriklarini ufak tefek hareketlerini hissediyorum alanları daralıyor herhalde BI de erkek çocukları kiz çocuklarınab gore daha hareketli olurmus

Belki de bu haftalarda normaldir canımı önce hissettim hareketini allaha şükür ama ilk defa kasiklarima hissettim acaba bebis dogum pozisyonuna mi dondu

masallahhh Benim kızda öyle canim eskisi gibi vurmuyor hickiriklarini ufak tefek hareketlerini hissediyorum alanları daralıyor herhalde BI de erkek çocukları kiz çocuklarınab gore daha hareketli olurmus
yok kiz pek cinsiyetle alakali değil o.benmki hic bi zaman oyle olmadı.yada bana heo az gibi geliyo:).oyle saatlerce vurmaz 10 dk vurur sonra durur minik minik gezer.hickiriklar cok guzel oluyo kiyamam su icince bile zipliyo karnim.allah eksikliklerni gostermesin

Belki de bu haftalarda normaldir canımı önce hissettim hareketini allaha şükür ama ilk defa kasiklarima hissettim acaba bebis dogum pozisyonuna mi dondu
ay donmustr seninki ozaman.benmde oyleydi bi ara buraya yazdim hatta.hala kasikalrmdan vurur.o yuzden yarin gidicem dr a bakalm ne dicek

ha demekn istedigim o canim kız çocukları sanki daha sakin oluyormuş gorumcem diyo yada benim kız biraz tembel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…