2017 Aralık Anneleri

Cok gecmis olsun.Bizi de dün kızımın karın agrısı sikayetiyle hastaneye yatırdı doktor.Apandistten suphelendi Hastane de kalmak cok zor Allahım dusurmesin kimseyi.Dualarınızi bekliyorum.Ins.bugun iyi olur yavrum
Sanada çok geçmiş olsun canım büyükler bi dayanıyoda Rabbim küçüklere dert hastalık vermesin tez zamanda tüm hastalar iyileşsin inşallah

Bende var canım hatta dün yazdım bende topiğe ama benimki oturduğum yada yattığım yerden ilk kalktığım 3 5 adımda çok şiddetli sonra hafifliyo bide yatakta sağa sola dönerken bazen ağrı yapıyo ama yürürken pek bişeyim yok

Benım en cok belım zorluyo burazda fazla ayakta kaldysam otrdgm yerden kalkarken on dkda kalkıyorm

Kizlar bugün karin ve sirt agrisiyla doktoruma gittim bobrek genişlemesi varnis

Aynı durum bende de var ama Bende erken dogum riski var

çok geçmiş olsun kanal zor oluyo. ağrımasından korkma ama kanaldan sonra sızı hissetmen normal geçer o da inşallah çabucak.
Saol canım
Zaten geçici dolgu koydu
Emfeksiyon olduğu için önce onun geçmesini bekleyecek galiba
Antibiyotik içicem 3 gün

Selam kizlar hepiniz iyisiniz umarim.cok sukur 29 .haftamdayim;ama wcye gittigimde sora kasiklarim sertlesiyor veagriyor.boyle şikayeti olupda ne oldugunu ogrenen var mi

Selam kizlar hepiniz iyisiniz umarim.cok sukur 29 .haftamdayim;ama wcye gittigimde sora kasiklarim sertlesiyor veagriyor.boyle şikayeti olupda ne oldugunu ogrenen var mi

Burazda artık gobekler buyudugu ıcın rahatsz olyorz sanırım wcde baskı yapıyo gobee kasıga galan bnde yam otramıyorm klozette hıc sevmem

Burazda artık gobekler buyudugu ıcın rahatsz olyorz sanırım wcde baskı yapıyo gobee kasıga galan bnde yam otramıyorm klozette hıc sevmem
Valla galiba ama tuvalletten sora bir iki dakika dik tutamiyom kendimi.sen bayadir yoktun canim yorumlarda goremedim yani hic. iyi misin hersey yolunda mi

Canim rabbim yardimcin olsun.bu yollardan gectigim icin bilirim o zor sureci.bilgi vermek isterdim ama malesef o kadin yakalanmis suan hapisteymis

Canim doktoruna danistinmi binun icin.ilk 3 ve son 3 ay kanal tedavisi yapmiyolar.benim discim olmaz artik dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…