2017 Aralık Anneleri

Gunaydin31.haftadayim dun gece degisik kasikta kucuk agrilar oldu gibi kaburga altinda agri. Gece uyuyamadim. Simdide karnimaagri giriyor. Normalmi acaba bu agrilar bilemedim.

Gunaydin31.haftadayim dun gece degisik kasikta kucuk agrilar oldu gibi kaburga altinda agri. Gece uyuyamadim. Simdide karnimaagri giriyor. Normalmi acaba bu agrilar bilemedim.
Bende de oluyor 32 bitti 33 sen gün alıyorum kemikler açılıyormuş doğuma hazırlık için artık yaklaşıyor ya dinlenme bol bol ama yinede çok ağrın sızın olursa doktora git

rahim doğum hazırlığı yapiyo sanırım aynısı bende de oldu ama şimdi geçti

Kızlar sol yanım çok feci ağrıypr iki adım atamıyorum hemen sızlıyor kalçadan başlıyor bacağa yayılıyor ve sadece sol taraf. Sizce normal mi neden oluyor böyle
Aynı durumu ben de yaşıyorum sadece sol taraf.Yürüyüş ve hareket iyi geliyor.Doktorum normal olduğunu yürümek gerektiğini söyledi.Sol ayağı yukarıda tutmak da iyi geliyor.

kızlar şu hamilelik takvimini nasıl yaptınız denedim çıkmıyo bende

Canim benim bebis dogum pozisyonuna gecmis 10 dk ayakta durayim yada oturayim hemek aşağıya baskı yapiyo doktorum da diyor 35 e kadar G etirebilsen diyo
inşallah zamanında bebeğini kucağına sağlıklı bi şekilde alırsın canm bol bol dinlenmeye çalış merdiven çıkma fazla erken doğuma yol acabılır

kizlar gunaydin. dun benm minick 2 kere kopkoyu kahve lekelenmem oldu cok kucuk emin olamdm devami gelirse gideym die dusundm. devami gelmedi bebegmn hareketleri de iyi sizce ne olms olabilir basina gelen var mi agrim sacm yok akintm yok hic bsy yok ne dersnz

Benim göguslerim
Cnm dr un uzak dglse bi git gözük istersen. En iyi dr un seni rahatlatir.

Bende de oluyor 32 bitti 33 sen gün alıyorum kemikler açılıyormuş doğuma hazırlık için artık yaklaşıyor ya dinlenme bol bol ama yinede çok ağrın sızın olursa doktora git
Bugun baska bisey icin doktora gelmisken kadin dogumcumada goruneyim dedim ara ara devam ediyor degisik agrilar. Normalde haftaya calisir rapor icin felecektim. Ya ben cok hareketliydim cok rahattim hep oyle gider saniyordum. Simdi ufak agrida tedrgin oldum.

daha dun gittm canm sknti yok demsti
Kasim topiginde okudum cnm dün gittigini. Takip et bebegini sorun yok demissin orda da.
Her gebelik sahsa özel yani sende olup bizde olmayabilir.
Hareketlerini takip et azalma hissedersen mutlaka git.
Iliski olduysa ondanda olabilir. Baska bise aklima gelmedi malesef.

daha dun gittm canm sknti yok demsti
gecmis olsun kanaman olmadn once agrin var miydi kaisk agrisi karin agrisi.miyom falan olsa gorurlerdi belki ondandr dedim.ama kan oldugna emin misin kum dokuyo olablrsn.bebek hareketliyse bisey yoktur.nisan dicem ama cok erken dr unu arayabiliyosan bence bi ara gorus ne olur ne olmaz.o nişan agrili mi oluyo anlamadn mi geliyo tecrubeliler daha iyi bilir

benmde cati agrim bidr dun gece karin agrim vardı anlamadim gitti uzandikca gecti ama normal herhalde artk

yalancı sancılarımız başladı hepimizde aynı ağrılar mutlu sona az kaldı sağ salim kucağımıza alırız yavrularımızı ınsallah

hic agrim yoktu canm hic bsy de hissetmedm bi baktm lekelenme seklinde olms 1 gun once dr sikjnti yok demisti simdi de ebe ile gorustm bebek basiyosa bu haftalarda artk yavas yavas olur dedi bebegm harwketli bsym de yok hayirlisi bakalm ya

a
iliski de yok cnm 2 aydr falan neyse hayirlisi bakalm anlayamdm ama insallah muhim bsy degldr yarin bi gdcm bakalm

hic agrim yoktu canm hic bsy de hissetmedm bi baktm lekelenme seklinde olms 1 gun once dr sikjnti yok demisti simdi de ebe ile gorustm bebek basiyosa bu haftalarda artk yavas yavas olur dedi bebegm harwketli bsym de yok hayirlisi bakalm ya
korkma ozaman.sonlara dogru isler iyice zorlasıyo anlamlandrmadgmz bi suru sey oluyo.senin cok az kalmış hayirlisiyla kucagina alirsn inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…