2017 Aralık Anneleri

Aynen önemli olan sağlıklı olması bu arada hangi hastaneye gidiyosun sen

Kzlar aynı anda hem kasıkta hem gıbek delıgnde hem aag hem solda hareketlı benım mınnak :) el kol kafa aynı anda dalıyo walla :))

Ben çok zorlanıyorum egilmek saga sola bakma hareketlerim çok kısıtlandı kemer zaten takılmıyor, sanırım artık kullanamayız
Ben de zorlanmaya başladım dalgınlık da olmaya başladı biraz daha bakayım duruma olmazsa kullanmayacağım.

günaydın kızlar maşallah 3 gün giremedim oku oku bitmedi :) Bizim de yarın kontrolümüz var bakalım nasılız ?

Arkdslar mrb bn de 29 haftalık hamileyim ve dogum yajlastkca stres basıyor beni normal istyorm ama korkuyorm da bi yandan
Canım o korku bende de var ama sonunda bebeğime kavuşmak olduğu için olumsuz düşünceleri kafamdan atmaya çalışıyorum.

Cok gecmis olsun.Bizi de dün kızımın karın agrısı sikayetiyle hastaneye yatırdı doktor.Apandistten suphelendi Hastane de kalmak cok zor Allahım dusurmesin kimseyi.Dualarınızi bekliyorum.Ins.bugun iyi olur yavrum
Geçmiş olsun kuzucuğa.

Kızlar kaç kilo aldınız 66 ile hamile kaldım 72.5 olmsum 29. Haftamızdayız sizce az mı normal mi bana daha çok gibi bile geliyor sanki

Kızlar kaç kilo aldınız 66 ile hamile kaldım 72.5 olmsum 29. Haftamızdayız sizce az mı normal mi bana daha çok gibi bile geliyor sanki

Çok iyi almışsınız. Ben de az az alırken birden bu ay 4 kilo aldım nasıl başardıysam. Toplamda 9 kilo almıs oldum doktor bu gidişata bir dur dedi :/

slm arkadaşlar kız çocuğu olacaklar isim ne koyacaksınız hala karar veremedim fikir olsun hepimizeeeeee

Bende 63 le kaldim 76 yım suan.
80 ni geçmem ins. :)

Ban de toplam 9 kilo aldım ama ben çok kilolu olduğum için bana çok bu kilo ki doktorum hamilelik boyunca 9 kilo al demişti daha 2 ay var kalan zamanı 2 kilo ile kapatabilir miyim ? Zor gibi tabi düşük tehlikesi erken Doğum tehlikesi derken sürekli yattığım için sıfır hareketle bu da iyi gibi

Bende 61.5la hamile kaldım şuanda 65.5 kiloyum az mı acaba? bebişin gelişimi ve kilosu normal ama

73 ile basladim.okuz gibi yiyip ilk ay 5 kilo aldim bilmiydm hamile oldugumu:)) gecen aya kadr 89.5 oldum simdi 87 o da diyetten dolayi sanirim.90 la bitirir miyim bilmiyrm ama 95 e raziyim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…