sata gore 29+3 canim suan.ya yanlis girdiler sat i ondan boyle cikmis olablr yada dedgn gibu ileri gidiyo.ama benm gec dollenmem var 4 gun onu sordum devam ediyo mu diye evet dedi.karisik yani sağlıklı olsunda 1 hafta ileri yada geri pek muhim degil
Cok gecmis olsun.Bizi de dün kızımın karın agrısı sikayetiyle hastaneye yatırdı doktor.Apandistten suphelendi Hastane de kalmak cok zor Allahım dusurmesin kimseyi.Dualarınızi bekliyorum.Ins.bugun iyi olur yavrum
Kuzum iyi sayılırım kızların peşinde koşturmaca hiç fırsat bulamadım burdaki şikayetlerin çoğu var bendede, yarın bakalım yapılacak ama kararsızım yine sabah gidince karar vereceğim çünkü düzene soktum bünyemi yediğime içtiğime dikkat ediyorum miğdemide küçülttüm bu sayede ama 64 kilodan 80 ni gördüm 28 hafta buhün bitti bakalım herhalde 85 le kapatırım gibi geliyor :)) kız oku oku bitmedi :))
Ban de toplam 9 kilo aldım ama ben çok kilolu olduğum için bana çok bu kilo ki doktorum hamilelik boyunca 9 kilo al demişti daha 2 ay var kalan zamanı 2 kilo ile kapatabilir miyim ? Zor gibi tabi düşük tehlikesi erken Doğum tehlikesi derken sürekli yattığım için sıfır hareketle bu da iyi gibi
73 ile basladim.okuz gibi yiyip ilk ay 5 kilo aldim bilmiydm hamile oldugumu:)) gecen aya kadr 89.5 oldum simdi 87 o da diyetten dolayi sanirim.90 la bitirir miyim bilmiyrm ama 95 e raziyim :))