2017 Aralık Anneleri

Bende 61.5la hamile kaldım şuanda 65.5 kiloyum az mı acaba? bebişin gelişimi ve kilosu normal ama

Bebeğin gelişimi normalse sıkıntı yokmuş. Ben de 5.aya kadar almadım sonra demir hapına başlayınca birden aldım.

çok geçmiş olsun kanal zor oluyo. ağrımasından korkma ama kanaldan sonra sızı hissetmen normal geçer o da inşallah çabucak.

53le amile kaldım şu an 61-60 arasında gidiyorum. gözüm her sabah tartıda kızım kilolansın istiyorum :) zaten zayıftım ben o yüzden şu an çok durmuyo kilom hatta göbeğim kocaman oldu sadece gibi

Kızlar ben de dün dr gittim herşey yolunda şeker yüklemesi yapıldı o da temiz çıktı şükür kiloda ise 2. Ayımda 5 kilo verdim bulantıdan verdiğim kilonun 4 kilosunu geri aldım daha başlangıç kilodayım diyebilirim ben kilolu olduğum için herhalde çok kilo almadım henüz

53le amile kaldım şu an 61-60 arasında gidiyorum. gözüm her sabah tartıda kızım kilolansın istiyorum :) zaten zayıftım ben o yüzden şu an çok durmuyo kilom hatta göbeğim kocaman oldu sadece gibi

Sen her kılo aldgnda bebıs kılo alsaydı ooo baya tosun gbı dogardı

Benimde yarın şeker yüklemem var 75 mglık yapılacak ilki yüksek çıkmıştı biraz umarım bu seferki normal çıkar

mrb kızlar bende aralıkta bebeğimi kucağıma alicam inşallah ama benim bi sorum olcak size son 2 haftadır karnım çok sertlesıyo patlıcakmıs gibi hissediyorum sizdede öyle oluyo mu internetten araştırdım erken doğum belirtisi olabilirmiş korktum açıkçası allah sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip etsin bebıslermızı normal bi durum mu yoksa benmi abartıyorum.

Benmde arada oluyo ama gecıyo snra canım cok uzun sure oluyosa dktra danıs bence bız ne desek bos ıcın eahat etsın

tüm gün taş gibi oluyo bazen bazende uzanıp dinlendikten sonra geciyo haftaya kontrolüm var sorucam mutlaka

Bacak arasında ağrı olan var mı 29. Haftaya girdim ve nerdeyse 1 aydır bu ağrı var oturdugum yerden kalkarken yatakta saga sola donmeye çalışınca ve bi 10 dk bile yürüsem siddetleniyo doktor magnezyum vermisti ama hic fayda etmedi.gebelik sekerinden dolayı yürüyüş yapmam gerek ama bu ağrı cok artıyo az yurusem bile

öyle yaparım canm sağol hayırlısıyla bi kucağımıza alsaydık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…