2017 Aralık Anneleri

Valla galiba ama tuvalletten sora bir iki dakika dik tutamiyom kendimi.sen bayadir yoktun canim yorumlarda goremedim yani hic. iyi misin hersey yolunda mi

Canım sayfamn reklamını yaptgm ıcın sanırım uyelıgım pasıftı gıremedım bıkac gundr gırıyorum.. ıyıyım sukur aag salım geldık. Bu haflara bnm seker yksek cıktı ınsulıne baslıcam bıde bebegın esı asagıda hep bnlarla ugrasıyorz ıste buna sukur allah buyuk bakalım

Hadiya cok gecmis olsun canim.yediklerine dikkat et bol yogurt ye sabah aksam.sekeri duzenliyormuş.

sen demi var genişleme bebekte mi bebegin nasılmış kilo almismi
Allaha şükür bebekte yok kuzum bende var bakalım takipde olacak genişleme devam edecek mi bebis de 1050 gram ddi boyun 35 cm sanki kısa gibi ama bebeegim dogum pozisyonu almış geçen gün hissettiklerim dogrub cikti

Allaha şükür bebekte yok kuzum bende var bakalım takipde olacak genişleme devam edecek mi bebis de 1050 gram ddi boyun 35 cm sanki kısa gibi ama bebeegim dogum pozisyonu almış geçen gün hissettiklerim dogrub cikti
Geçmiş olsun canım.

Canim doktoruna danistinmi binun icin.ilk 3 ve son 3 ay kanal tedavisi yapmiyolar.benim discim olmaz artik dedi.
Canım doktora danışma fırsatım olmadı
Gece ağrıyı çekince sabah ilk iş dişçi oldu
Sonrasında arayıp bilgilendirdik
Zaten 7.haftamda da bi kanal yaptırmak zorunda kalmıştım
O zaman demişti doktorum acil olduğu için yaptırmalısın diye
Bu ikinci olduğu için sinirlerim bozuldu zaten

Geçmiş olsun
Bugün mü gittin doktora canım

Hadiya cok gecmis olsun canim.yediklerine dikkat et bol yogurt ye sabah aksam.sekeri duzenliyormuş.

Canım yogrt kefır sut yeyp ıcıyorm ama arada yasak seylerde kacıyo malesf malum hamılelık yasak olan sey daha cok canı ıstıyo ınsann hayrlısı bakalım beterınden korusun rabbım hepımızı

Evet öyle yaptık; aile hekimim ısrarla kullanam gerektiğini söyledi..ilacı değiştirdi..kabız mı kansızlık mı kansızlık daha önemli bir sorun sanırım...teşekkür ederim yorumunuz için
Rica ederim bende de bir kac gun kabizlik yapti kan ilaci ama sonrasinda normale dondu bilgin olsun

Kızlar sol yanım çok feci ağrıypr iki adım atamıyorum hemen sızlıyor kalçadan başlıyor bacağa yayılıyor ve sadece sol taraf. Sizce normal mi neden oluyor böyle

Kızlar sol yanım çok feci ağrıypr iki adım atamıyorum hemen sızlıyor kalçadan başlıyor bacağa yayılıyor ve sadece sol taraf. Sizce normal mi neden oluyor böyle
magnezyum eksikliğinden dolayı olabilir benimde öyle oluyodu

Canim benim bebis dogum pozisyonuna gecmis 10 dk ayakta durayim yada oturayim hemek aşağıya baskı yapiyo doktorum da diyor 35 e kadar G etirebilsen diyo

Canim benim bebis dogum pozisyonuna gecmis 10 dk ayakta durayim yada oturayim hemek aşağıya baskı yapiyo doktorum da diyor 35 e kadar G etirebilsen diyo
Dinlenmeye çalış sürekli canım Allahın izniyle güzel günler göreceğiz bebişlerimizle inşallah

geçmiş olsun canım gelir inşallah sen bol bol dinlen bende biliyorsun erken doğum riskim var banada diyor 35 kadar dayanırsa iyi felan diyor ama rahim boyum iyi çıktı şükür seninkinde kısalma felan yoksa korkma zamanını bekler o annesi

Prukloton iğneyle progestan la durduruldu canim allaha şükür hala 2.5 cm senin kac çıktı serviks

Prukloton iğneyle progestan la durduruldu canim allaha şükür hala 2.5 cm senin kac çıktı serviks
benim serviksi bu kez 4.6 ölçtü normal dedi kısalma zaten Bi ara 3.5 di geçen haftada 4.6 ölçtü iyi dedi fakat benim şancı ve kasılma çok olduğu için. rahim aşağıda dedi yani açılmadan bir önceki aşamadaymış her katılmada rahim aşağı iniyormuş protestan magnezyum birde adalat kullanıyorum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…