- 8 Aralık 2016
- 8.309
- 5.625
- 198
- 37
aynen aksam uyandim wc ye diye karnima bi baktim yamuktu sol taraf one dogru sag tarafta arkaya dogru kabarik.yatagin kenarnda ikna etmeye calisydm kendimi wc ye gitmek icin.ole girunce gozlerim acildi :)) dedin noluyo kasilma sandim ama bizim bebi geriliyims tam kalkarkenyalancı sancılarımız başladı hepimizde aynı ağrılar mutlu sona az kaldı sağ salim kucağımıza alırız yavrularımızı ınsallah
aynen aksam uyandim wc ye diye karnima bi baktim yamuktu sol taraf one dogru sag tarafta arkaya dogru kabarik.yatagin kenarnda ikna etmeye calisydm kendimi wc ye gitmek icin.ole girunce gozlerim acildi :)) dedin noluyo kasilma sandim ama bizim bebi geriliyims tam kalkarken
cok tuhafti karnimda canavar var gibi :)) bugunde pek sakin hep korkutuyo beni[/QUOTE
artk hissediliyo evet.bende hep sirtini hisseidyrm.bide bizim bi ayagmz kafasinda nasil becermis onu.bisey olmaz dimi o sekilde ayak kalkrmi kafaya kadr.birgün hareketlıyse öbür gün çok sakin oluyomuş bizimki öyle bide dün geriye doğru yaslandım bebeğin vücudunu avuclarımın içind e hissettim sırtıydı sanırım çok değişik hissettim ama o an
ayakları kafasında baya afacan bı sey olcak bellıartk hissediliyo evet.bende hep sirtini hisseidyrm.bide bizim bi ayagmz kafasinda nasil becermis onu.bisey olmaz dimi o sekilde ayak kafaya kadr.
Ben ıslak mendil konusunda biraz katıyım cnm yeni doğan da olsa 2yaşında da olsa alkollü mikroplu olduğunu düşünüyorum..kızımın altını hep pamuk ve ılık suyla temizledim bezden kurtulana kadar..sadece çok zor durumlarda bi misafirlikte falan kullanmışımdır ıslak mendili..Kızlar şok markete komili soft 4 lü ıslak mendil gelmiş 8 lira acaba alsam mı ya daha erken mi bu marka nasıldır ne dersiniz almayı düşünenler var mı
Canim benim bebis dogum pozisyonuna gecmis 10 dk ayakta durayim yada oturayim hemek aşağıya baskı yapiyo doktorum da diyor 35 e kadar G etirebilsen diyo
aynen aksam uyandim wc ye diye karnima bi baktim yamuktu sol taraf one dogru sag tarafta arkaya dogru kabarik.yatagin kenarnda ikna etmeye calisydm kendimi wc ye gitmek icin.ole girunce gozlerim acildi :)) dedin noluyo kasilma sandim ama bizim bebi geriliyims tam kalkarken
cok tuhafti karnimda canavar var gibi :)) bugunde pek sakin hep korkutuyo beni
Inşallah döner canim daha erken sanki dogum pozisyonu icinDaha dönmez mı cnm ya doner bnce
Inşallah canim ya çıkmamaya çalışıyorum elimden geldiği kadarinşallah zamanında bebeğini kucağına sağlıklı bi şekilde alırsın canm bol bol dinlenmeye çalış merdiven çıkma fazla erken doğuma yol acabılır
Inşallah döner canim daha erken sanki dogum pozisyonu icin
Inşallah hepimiz 38 39 ları gorururuzİnşallah 35 değil 38-39. Hafta olur sağlıklı doğar
Kasilmalar ben de de oluyor ama serviks boyun iyiymiş canim allahin izniyle bebisin dayanirbenim serviksi bu kez 4.6 ölçtü normal dedi kısalma zaten Bi ara 3.5 di geçen haftada 4.6 ölçtü iyi dedi fakat benim şancı ve kasılma çok olduğu için. rahim aşağıda dedi yani açılmadan bir önceki aşamadaymış her katılmada rahim aşağı iniyormuş protestan magnezyum birde adalat kullanıyorum bende
Inşallah canimYanı bnce doner dogm pozsyonnda olya son hafta donen bıle okmstm
keske zayif olsam :) ptesi gunu dr gösterdi usg de ayaginin biri kasigmda biri kafasinda duruyms.ben korktm hatta coo asagi indi diye o gene aygini uzatiyms kasiga kadr.aman hareketleri eksik olmasin 1 saat etmedi mi korkuyo insanayakları kafasında baya afacan bı sey olcak bellıallah koruyo onları canm yerleri daha çok daralmadıgı için hala rahat hareket edebılıyolar içerde ayaklarının kafasında olduğunu nasıl hissediyorsun zayıfsın sanırım ben tekmeler olmasa ayakları nerde anlayamıyorum
bebek hareketi de olabliyo canim.bebek hareketi olunca aci hissi olmuyo belli oluyo zaten hareket ettigi.ama kaislma olunca bi taraf sisiyo geriliyo rahatsz oluyosn zaten sen hareket edincr geciyoKasılma o mu oluyoms benmde gnde bır ıkı dega yamukuyo burkuluyo karn ama ben donuyo harekt edıyo dıye dsnuyorm
bende bazen goruyrm oyle uygun seyler ama.ya alerji olurda elimde kalirsa diye almaya yeltenmiyrm.tek pakey deneym almak lazim ama vakti var daha.uni baby almistm ben o marka yeni ciktigi icin nasildr bilmem.Kızlar şok markete komili soft 4 lü ıslak mendil gelmiş 8 lira acaba alsam mı ya daha erken mi bu marka nasıldır ne dersiniz almayı düşünenler var mı
annem o zaten cikolata direk tavan yaptirir.bende portakal suyu sıktım kendime 160 cikti.netten baktim meyvenin suyunda daha cok seker varmis posasiyla birlikte yenmeliyms.posa yavas yuksektiyims sekeri.ne pisman oldum ictgm icin hemde yarim bardak yaniKızlar test edıldı denendı bak ve cokokrem baya yukseltıyo sekerımı zatn yasaktı ama az yedm aabah deneyım duye 183 cıktı benım tokluk sekerı.. dondrma bu kadr yukseltmemıstı
Ben çok yoruluyorum günde 3kez yürüyüş yapınca akşam halim kalmıyo..yürüyüş yapmayınca da yüksek çıkıyor insülin diyecek büyük ihtimalle bana kaçış yok..yürürken falan sertleşiyor karnım..ilki sezeryan oldu bu normal gelicem derse şaşırmam bu yürüyüşe..annem o zaten cikolata direk tavan yaptirir.bende portakal suyu sıktım kendime 160 cikti.netten baktim meyvenin suyunda daha cok seker varmis posasiyla birlikte yenmeliyms.posa yavas yuksektiyims sekeri.ne pisman oldum ictgm icin hemde yarim bardak yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?