2017 Aralık Anneleri

kasim anneleri dogum icin gun almaya basladilar.ay cok heycanli sira bize geliyoo ekimdekilerde ekim gelmedn dogurdular kaismdkailerde oyle olcagna gore.kasim sonundada biz basliycaz hayirlisiyla.cabuk gecsin su son haftalar hayirlisiyla

niye kac cikiyo ki olcumlern.neden hemen insulin diyolar.benmde platin var kalcada diye yuruyemiyrm.bu degerlerde insulin versede kabul etmem.arada asiyorm siniri ama cok degil.insulin verilmesi icin ibrenin 200 u gecmesi lazim.verselerde almam kusura bakmasnlar abartylar biraz

Değerlerim böyle cnm ama Dr um da diyor ki endokrin insülin derse hayır deme lüksüm yok sende hayır diyemezsiniz diyor..bebeğin metabolizması bozulurmuş ve ultrasonla görülmezmiş

Değerlerim böyle cnm ama Dr um da diyor ki endokrin insülin derse hayır deme lüksüm yok sende hayır diyemezsiniz diyor..bebeğin metabolizması bozulurmuş ve ultrasonla görülmezmiş
ne bileym hic yuksek bi rakam gormedim bak benmkileri cekeym sana :))

Eklentiler

• 20171011_154308-1.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 41
buna dayanark sana unsilin verirlerse beni hastaneye yatirmalari lazim :)) benmkiler daha yuksek cikiyo kiz sacmalamasinlar ne unsilini :))
Geçen kontrolde verecekti ben şaşıronca bi 15gün daha deneyelim dedi önümüzdeki hafta kaçış yok..insülin kullanınca da çok düşüyormuş şeker bu kez de küp şeker le çıkın dışarı yazıyor bi yerde şeker düşerse hemen yemek gerekmiş ani yükselten bişey..yani kullanınca sorun ortadan kalksa keşke ama daha dikkat lazım

Seninde bi kaç değer yüksek sadece cnm.üniversite takip ediyor seni değilmi beni üni deki prof takip ediyor dahiliyeciler daha toleranslı galiba

ne bileym canim bize az geliyo ama oblar icin cok yuksek degerler sanirim ölçümlerimz.benm dr her gittgmde uzmanini ariyo duyuyluyo kadinin cevaplari benm olcumleri soyleidkce yok yok gayet iyi takibe devam deyip kapatiyo.bende yarin gidicem bakalm ne dicek insulin illaki laizm derse dedgn gibi bebi icin kullancz kacari yok

Seninde bi kaç değer yüksek sadece cnm.üniversite takip ediyor seni değilmi beni üni deki prof takip ediyor dahiliyeciler daha toleranslı galiba
fakulte kontrl ediyor ama drm henuz uzmanligini tamamlamams.uzmanina soruyor bugun git 15 gun sonra gel diye.bu gidiste vermese insulini ayda bir gelirm dicem.her gunde gunde 10 kez olcemem kusura bakamsin artk ellerm delik desik.bi kutu strip 25 lira 4 5 gun gidiyo o da alamam gucum yok.onlara vercrgm parayla bebegime bez alirim ihtuyaclsrni karcilarm.gunde uc kez olcmeyi isticem

Yaz buraya cnm seni emsal göstererek ben de almam insülin ) benim önümüzdeki çarşamba kontrolüm.bugün bebişi görmeye gidince kadın doğumcuma..inş sağlığı yerindedir

Benimde parmaklarım delik deişk salata yaparken uçları yanıyo..günde 10defa gerçekten çok sıkıldım artık biraz daha yumuşak olsalar keşke

Yaz buraya cnm seni emsal göstererek ben de almam insülin ) benim önümüzdeki çarşamba kontrolüm.bugün bebişi görmeye gidince kadın doğumcuma..inş sağlığı yerindedir
yazarm canim gidersem yarin.benm kadin dogmcum ozelde bastan ben devlete gidiydm kadin korkuya veni fakukteye atti.bende ozele basladim.ozeldeki dr m bisey yok sekerde diyetni yaptiktan sonra korkma dedi.beni goz muaynesi icin bile yolladilar o derece abarttilar ordaki dr bile dedi cok yuksek degil abartmasnlar bisey yok diye

bebek hareketi de olabliyo canim.bebek hareketi olunca aci hissi olmuyo belli oluyo zaten hareket ettigi.ama kaislma olunca bi taraf sisiyo geriliyo rahatsz oluyosn zaten sen hareket edincr geciyo

Walla canım bu ımısıde oluyo bende bu şişlik dedgnde oluho bı dk galan surjo gecıyo sertlık .. bu kasılmaysa eekn deglmı normalmı pekı dktra soleyımmı benımkı tup bebek esı asagıda bıde

Benimde parmaklarım delik deişk salata yaparken uçları yanıyo..günde 10defa gerçekten çok sıkıldım artık biraz daha yumuşak olsalar keşke
ya az kaldi ama dedgn gibi parmaklara da yazık.stresi ayri bi dert esnek olmalari lazim

Nyse canım tecrube oluyo ıste bı kasıkta olsa yemem artk.. kavnda yasaktı onuda denedım oda baya yukseltmstu

Walla canım bu ımısıde oluyo bende bu şişlik dedgnde oluho bı dk galan surjo gecıyo sertlık .. bu kasılmaysa eekn deglmı normalmı pekı dktra soleyımmı benımkı tup bebek esı asagıda bıde
ben dr a soyledim normal dedi olacak artk dedi.uzun suren ve kisa araliklarla oluyosa bide belden kaiskalra dogru agriyla birlesiyosa o zaman problem var demkms.ama bizim haftalarmzda rahim kendini hazirladgi icin ara ara olurms

Beniö Dr doçent cnm riskli gebelik uzmanı zaten kendisi de başka bi yere atamıyo tahlillerim üni de yapılıyor muayene özel..bi de endokrin de özel..her yer para yani allahtan kontrolde almadılar endokrin de..bu gidiştee vericez 112 TL..kadın doğum da 300tl gelsin paralar gitsin paralar yani anlayacağın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…