- 8 Aralık 2016
- 8.309
- 5.625
- 198
- 37
niye kac cikiyo ki olcumlern.neden hemen insulin diyolar.benmde platin var kalcada diye yuruyemiyrm.bu degerlerde insulin versede kabul etmem.arada asiyorm siniri ama cok degil.insulin verilmesi icin ibrenin 200 u gecmesi lazim.verselerde almam kusura bakmasnlar abartylar birazBen çok yoruluyorum günde 3kez yürüyüş yapınca akşam halim kalmıyo..yürüyüş yapmayınca da yüksek çıkıyor insülin diyecek büyük ihtimalle bana kaçış yok..yürürken falan sertleşiyor karnım..ilki sezeryan oldu bu normal gelicem derse şaşırmam bu yürüyüşe..
Değerlerim böyle cnm ama Dr um da diyor ki endokrin insülin derse hayır deme lüksüm yok sende hayır diyemezsiniz diyor..bebeğin metabolizması bozulurmuş ve ultrasonla görülmezmişniye kac cikiyo ki olcumlern.neden hemen insulin diyolar.benmde platin var kalcada diye yuruyemiyrm.bu degerlerde insulin versede kabul etmem.arada asiyorm siniri ama cok degil.insulin verilmesi icin ibrenin 200 u gecmesi lazim.verselerde almam kusura bakmasnlar abartylar biraz
buna dayanark sana unsilin verirlerse beni hastaneye yatirmalari lazim :)) benmkiler daha yuksek cikiyo kiz sacmalamasinlar ne unsilini :))
ne bileym hic yuksek bi rakam gormedim bak benmkileri cekeym sana :))Değerlerim böyle cnm ama Dr um da diyor ki endokrin insülin derse hayır deme lüksüm yok sende hayır diyemezsiniz diyor..bebeğin metabolizması bozulurmuş ve ultrasonla görülmezmiş
Değerlerim böyle cnm ama Dr um da diyor ki endokrin insülin derse hayır deme lüksüm yok sende hayır diyemezsiniz diyor..bebeğin metabolizması bozulurmuş ve ultrasonla görülmezmiş
Geçen kontrolde verecekti ben şaşıronca bi 15gün daha deneyelim dedi önümüzdeki hafta kaçış yok..insülin kullanınca da çok düşüyormuş şeker bu kez de küp şeker le çıkın dışarı yazıyor bi yerde şeker düşerse hemen yemek gerekmiş ani yükselten bişey..yani kullanınca sorun ortadan kalksa keşke ama daha dikkat lazımbuna dayanark sana unsilin verirlerse beni hastaneye yatirmalari lazim :)) benmkiler daha yuksek cikiyo kiz sacmalamasinlar ne unsilini :))
ne bileym canim bize az geliyo ama oblar icin cok yuksek degerler sanirim ölçümlerimz.benm dr her gittgmde uzmanini ariyo duyuyluyo kadinin cevaplari benm olcumleri soyleidkce yok yok gayet iyi takibe devam deyip kapatiyo.bende yarin gidicem bakalm ne dicek insulin illaki laizm derse dedgn gibi bebi icin kullancz kacari yokGeçen kontrolde verecekti ben şaşıronca bi 15gün daha deneyelim dedi önümüzdeki hafta kaçış yok..insülin kullanınca da çok düşüyormuş şeker bu kez de küp şeker le çıkın dışarı yazıyor bi yerde şeker düşerse hemen yemek gerekmiş ani yükselten bişey..yani kullanınca sorun ortadan kalksa keşke ama daha dikkat lazım
fakulte kontrl ediyor ama drm henuz uzmanligini tamamlamams.uzmanina soruyor bugun git 15 gun sonra gel diye.bu gidiste vermese insulini ayda bir gelirm dicem.her gunde gunde 10 kez olcemem kusura bakamsin artk ellerm delik desik.bi kutu strip 25 lira 4 5 gun gidiyo o da alamam gucum yok.onlara vercrgm parayla bebegime bez alirim ihtuyaclsrni karcilarm.gunde uc kez olcmeyi isticemSeninde bi kaç değer yüksek sadece cnm.üniversite takip ediyor seni değilmi beni üni deki prof takip ediyor dahiliyeciler daha toleranslı galiba
Yaz buraya cnm seni emsal göstererek ben de almam insülinne bileym canim bize az geliyo ama oblar icin cok yuksek degerler sanirim ölçümlerimz.benm dr her gittgmde uzmanini ariyo duyuyluyo kadinin cevaplari benm olcumleri soyleidkce yok yok gayet iyi takibe devam deyip kapatiyo.bende yarin gidicem bakalm ne dicek insulin illaki laizm derse dedgn gibi bebi icin kullancz kacari yok
Benimde parmaklarım delik deişk salata yaparken uçları yanıyo..günde 10defa gerçekten çok sıkıldım artık biraz daha yumuşak olsalar keşkefakulte kontrl ediyor ama drm henuz uzmanligini tamamlamams.uzmanina soruyor bugun git 15 gun sonra gel diye.bu gidiste vermese insulini ayda bir gelirm dicem.her gunde gunde 10 kez olcemem kusura bakamsin artk ellerm delik desik.bi kutu strip 25 lira 4 5 gun gidiyo o da alamam gucum yok.onlara vercrgm parayla bebegime bez alirim ihtuyaclsrni karcilarm.gunde uc kez olcmeyi isticem
yazarm canim gidersem yarin.benm kadin dogmcum ozelde bastan ben devlete gidiydm kadin korkuya veni fakukteye atti.bende ozele basladim.ozeldeki dr m bisey yok sekerde diyetni yaptiktan sonra korkma dedi.beni goz muaynesi icin bile yolladilar o derece abarttilar ordaki dr bile dedi cok yuksek degil abartmasnlar bisey yok diyeYaz buraya cnm seni emsal göstererek ben de almam insülin) benim önümüzdeki çarşamba kontrolüm.bugün bebişi görmeye gidince kadın doğumcuma..inş sağlığı yerindedir
bebek hareketi de olabliyo canim.bebek hareketi olunca aci hissi olmuyo belli oluyo zaten hareket ettigi.ama kaislma olunca bi taraf sisiyo geriliyo rahatsz oluyosn zaten sen hareket edincr geciyo
ya az kaldi ama dedgn gibi parmaklara da yazık.stresi ayri bi dert esnek olmalari lazimBenimde parmaklarım delik deişk salata yaparken uçları yanıyo..günde 10defa gerçekten çok sıkıldım artık biraz daha yumuşak olsalar keşke
annem o zaten cikolata direk tavan yaptirir.bende portakal suyu sıktım kendime 160 cikti.netten baktim meyvenin suyunda daha cok seker varmis posasiyla birlikte yenmeliyms.posa yavas yuksektiyims sekeri.ne pisman oldum ictgm icin hemde yarim bardak yani
ben dr a soyledim normal dedi olacak artk dedi.uzun suren ve kisa araliklarla oluyosa bide belden kaiskalra dogru agriyla birlesiyosa o zaman problem var demkms.ama bizim haftalarmzda rahim kendini hazirladgi icin ara ara olurmsWalla canım bu ımısıde oluyo bende bu şişlik dedgnde oluho bı dk galan surjo gecıyo sertlık .. bu kasılmaysa eekn deglmı normalmı pekı dktra soleyımmı benımkı tup bebek esı asagıda bıde
insanin cani istiyo vallah.bi yudumda olsa tadiyrm hamileym hakim olmaiyrm.hanile ollmasam daha bilr kati yaparm diyetiNyse canım tecrube oluyo ıste bı kasıkta olsa yemem artk.. kavnda yasaktı onuda denedım oda baya yukseltmstu
Beniö Dr doçent cnm riskli gebelik uzmanı zaten kendisi de başka bi yere atamıyo tahlillerim üni de yapılıyor muayene özel..bi de endokrin de özel..her yer para yani allahtan kontrolde almadılar endokrin de..bu gidiştee vericez 112 TL..kadın doğum da 300tl gelsin paralar gitsin paralar yani anlayacağınyazarm canim gidersem yarin.benm kadin dogmcum ozelde bastan ben devlete gidiydm kadin korkuya veni fakukteye atti.bende ozele basladim.ozeldeki dr m bisey yok sekerde diyetni yaptiktan sonra korkma dedi.beni goz muaynesi icin bile yolladilar o derece abarttilar ordaki dr bile dedi cok yuksek degil abartmasnlar bisey yok diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?