- 17 Mart 2015
- 7.430
- 5.789
- 148
- 35
fakulte kontrl ediyor ama drm henuz uzmanligini tamamlamams.uzmanina soruyor bugun git 15 gun sonra gel diye.bu gidiste vermese insulini ayda bir gelirm dicem.her gunde gunde 10 kez olcemem kusura bakamsin artk ellerm delik desik.bi kutu strip 25 lira 4 5 gun gidiyo o da alamam gucum yok.onlara vercrgm parayla bebegime bez alirim ihtuyaclsrni karcilarm.gunde uc kez olcmeyi isticem
Kavunu peynirle yersen bi de kabuğa yakın kısmı yersen çok yükselmiyor aslında beni üzüm yükseştiyor yer fıstığı yükseltiyorinsanin cani istiyo vallah.bi yudumda olsa tadiyrm hamileym hakim olmaiyrm.hanile ollmasam daha bilr kati yaparm diyeti
kasim anneleri dogum icin gun almaya basladilar.ay cok heycanli sira bize geliyooekimdekilerde ekim gelmedn dogurdular kaismdkailerde oyle olcagna gore.kasim sonundada biz basliycaz hayirlisiyla.cabuk gecsin su son haftalar hayirlisiyla
uni hastanesi olsa almıyorlar para.bide sira derdide yok hamileym deyince hemen giriyosn bekletmiyolar.tabi docent istersen 120 tl bayilan lazim :) kaldi 8 9 hafta ya sabir dicez napalmBeniö Dr doçent cnm riskli gebelik uzmanı zaten kendisi de başka bi yere atamıyo tahlillerim üni de yapılıyor muayene özel..bi de endokrin de özel..her yer para yani allahtan kontrolde almadılar endokrin de..bu gidiştee vericez 112 TL..kadın doğum da 300tl gelsin paralar gitsin paralar yani anlayacağın
son haftalarda belli olur canim.hayirlisi artk saglikla dogsunda nasil olursa.benm mecburu hem bebi de tersBen seseryan dıye dsunuyorm ama sogm yapcgm yer nrmal dogm derse o aman götecem ben korkuyu stresı psıkolojıyı
a yer fistigi dusurur aslinda nette de yaziyo.benm cok dusuruyo bu araalr yemiyrm yuksek cikiyo hatta.bunyeden bunyeye de fark ediyo demekkiKavunu peynirle yersen bi de kabuğa yakın kısmı yersen çok yükselmiyor aslında beni üzüm yükseştiyor yer fıstığı yükseltiyor
son haftalarda belli olur canim.hayirlisi artk saglikla dogsunda nasil olursa.benm mecburu hem bebi de ters
seker sezaryan oluyo zaten canim mecburi.sen hangisini istysan oyle yaptrirsn iki turlude anne oluyosn bi fark yok yani.Canım benım brdakı kontrole gttgm dkte seseryan dedı gem tup bebek hem boyum kısa rahım dardr dıye.. smdı bıde seker cıktı esı asagıda cımyı galan ona kalsa seseryanda brda yenıdogan unıtesı olmadıgı ıcın tedavı gırdgm hastanede yapmayı dsnuyorm dogumu. Nolr nolmaz duye.. bnde ısterım normal olmasnı ama bıktm bn agrıdan sanacıdan stresten ıkı yıl gttm tedavı ıcın bıde o agrınn suyun bılmem neyın stresını yasamak kotkmak ıstemıyorm
Bende senden duymuştum da yedim cnm ama hep yüksek çıktı o zamanlar da.. Bünye meselesi galibaa yer fistigi dusurur aslinda nette de yaziyo.benm cok dusuruyo bu araalr yemiyrm yuksek cikiyo hatta.bunyeden bunyeye de fark ediyo demekki
Canım tuvalet ihtiyacı olup da cocuk sıkışınca karnım bir yerde toplanmasını tetikliyor. O yüzden beklemeden gitmek lazım wcye. Yoksa karın kasılıp yamuluyoraynen aksam uyandim wc ye diye karnima bi baktim yamuktu sol taraf one dogru sag tarafta arkaya dogru kabarik.yatagin kenarnda ikna etmeye calisydm kendimi wc ye gitmek icin.ole girunce gozlerim acildi :)) dedin noluyo kasilma sandim ama bizim bebi geriliyims tam kalkarken
cok tuhafti karnimda canavar var gibi :)) bugunde pek sakin hep korkutuyo beni
Yemekten sonra dayanamayıp 1 mandalina yedim yarim saat yürüyüş yaptım ama 155 çıktı galiba turunçgiller şekere iyi gelmiyoannem o zaten cikolata direk tavan yaptirir.bende portakal suyu sıktım kendime 160 cikti.netten baktim meyvenin suyunda daha cok seker varmis posasiyla birlikte yenmeliyms.posa yavas yuksektiyims sekeri.ne pisman oldum ictgm icin hemde yarim bardak yani
uykudan zaten aciya uyaniyrn dedgn gibi wc ye gidince rahatlourm.kaisliyo ayrica sanirim.Canım tuvalet ihtiyacı olup da cocuk sıkışınca karnım bir yerde toplanmasını tetikliyor. O yüzden beklemeden gitmek lazım wcye. Yoksa karın kasılıp yamuluyor
mandalinayi her ara ogunde iki tane yiyorm ben canim.kisa tutmussun arayi belki ondan kaynaklaniyo olablr.bunyeden bunyeyede degisiyo ya o belli oldu.Yemekten sonra dayanamayıp 1 mandalina yedim yarim saat yürüyüş yaptım ama 155 çıktı galiba turunçgiller şekere iyi gelmiyo
Ben ıslak mendil konusunda biraz katıyım cnm yeni doğan da olsa 2yaşında da olsa alkollü mikroplu olduğunu düşünüyorum..kızımın altını hep pamuk ve ılık suyla temizledim bezden kurtulana kadar..sadece çok zor durumlarda bi misafirlikte falan kullanmışımdır ıslak mendili..
Boyle oluncada cok moralim bozuluyo su son iki gündür yuksek degerler çıkıyo yemekteki patates ve havuçta cok etkiliyo.pazartesi kontrolde insulin simdilik gerekmiyo diyetle devam 1 ay sonra gel olcumler boyle giderse dedi yukselirse 1 ayı bekleme gel dedimandalinayi her ara ogunde iki tane yiyorm ben canim.kisa tutmussun arayi belki ondan kaynaklaniyo olablr.bunyeden bunyeyede degisiyo ya o belli oldu.
Yemekten sonra dayanamayıp 1 mandalina yedim yarim saat yürüyüş yaptım ama 155 çıktı galiba turunçgiller şekere iyi gelmiyo
Boyle oluncada cok moralim bozuluyo su son iki gündür yuksek degerler çıkıyo yemekteki patates ve havuçta cok etkiliyo.pazartesi kontrolde insulin simdilik gerekmiyo diyetle devam 1 ay sonra gel olcumler boyle giderse dedi yukselirse 1 ayı bekleme gel dedi
ya ben zaten anlamiyrm ki cok garip seylerden bile yukselebiliyo.patates yukseltr diyorz ben patates kızartması bile yedim yok yukselmiyo.ama kendime yumurtali ekmek yapiyrm mesela sabah tam buğday ekmegi ve az yag ile kizartyrm yukseliyo.anlamadim gitti.Boyle oluncada cok moralim bozuluyo su son iki gündür yuksek degerler çıkıyo yemekteki patates ve havuçta cok etkiliyo.pazartesi kontrolde insulin simdilik gerekmiyo diyetle devam 1 ay sonra gel olcumler boyle giderse dedi yukselirse 1 ayı bekleme gel dedi
Gunde 7 ölçüyordum simdi 4 e düşürdü sabah aclik ve 3 öğün tokluk.ama doktora gitmeden 10 gun once yine 7 kere olcum yapıp oyle gidecekmişimya ben zaten anlamiyrm ki cok garip seylerden bile yukselebiliyo.patates yukseltr diyorz ben patates kızartması bile yedim yok yukselmiyo.ama kendime yumurtali ekmek yapiyrm mesela sabah tam buğday ekmegi ve az yag ile kizartyrm yukseliyo.anlamadim gitti.
nette yazdigina gore az su icmekten,striplerin ucuna dokunmaktan,ellerin temiz olmamasndan herseyden yukselme ihtimali oluyo.e hepsine de uymaya kalkinca insan sinri oluyo robot gibi
bazrn ara öğünden sonra bile acikiyrm ödüm patlıyo yiycemde yukselck diye.
sen gunde 10 kez mi olcuyosn bir ay. sonra her gun 10 kez olctklerni mi goturcksn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?