2017 Aralık Anneleri

Canım rapor cıkarttrsaydınya ben hepsını 25 e aldm ölcm aleyı ıgnlerı ve 5 6 kutu o strıpmıdr nedr hepsı ıcınde

kasim anneleri dogum icin gun almaya basladilar.ay cok heycanli sira bize geliyoo ekimdekilerde ekim gelmedn dogurdular kaismdkailerde oyle olcagna gore.kasim sonundada biz basliycaz hayirlisiyla.cabuk gecsin su son haftalar hayirlisiyla

Ben seseryan dıye dsunuyorm ama sogm yapcgm yer nrmal dogm derse o aman götecem ben korkuyu stresı psıkolojıyı

uni hastanesi olsa almıyorlar para.bide sira derdide yok hamileym deyince hemen giriyosn bekletmiyolar.tabi docent istersen 120 tl bayilan lazim :) kaldi 8 9 hafta ya sabir dicez napalm

Kavunu peynirle yersen bi de kabuğa yakın kısmı yersen çok yükselmiyor aslında beni üzüm yükseştiyor yer fıstığı yükseltiyor
a yer fistigi dusurur aslinda nette de yaziyo.benm cok dusuruyo bu araalr yemiyrm yuksek cikiyo hatta.bunyeden bunyeye de fark ediyo demekki

son haftalarda belli olur canim.hayirlisi artk saglikla dogsunda nasil olursa.benm mecburu hem bebi de ters

Canım benım brdakı kontrole gttgm dkte seseryan dedı gem tup bebek hem boyum kısa rahım dardr dıye.. smdı bıde seker cıktı esı asagıda cımyı galan ona kalsa seseryanda brda yenıdogan unıtesı olmadıgı ıcın tedavı gırdgm hastanede yapmayı dsnuyorm dogumu. Nolr nolmaz duye.. bnde ısterım normal olmasnı ama bıktm bn agrıdan sanacıdan stresten ıkı yıl gttm tedavı ıcın bıde o agrınn suyun bılmem neyın stresını yasamak kotkmak ıstemıyorm

seker sezaryan oluyo zaten canim mecburi.sen hangisini istysan oyle yaptrirsn iki turlude anne oluyosn bi fark yok yani.

Canım tuvalet ihtiyacı olup da cocuk sıkışınca karnım bir yerde toplanmasını tetikliyor. O yüzden beklemeden gitmek lazım wcye. Yoksa karın kasılıp yamuluyor

Yemekten sonra dayanamayıp 1 mandalina yedim yarim saat yürüyüş yaptım ama 155 çıktı galiba turunçgiller şekere iyi gelmiyo

Canım tuvalet ihtiyacı olup da cocuk sıkışınca karnım bir yerde toplanmasını tetikliyor. O yüzden beklemeden gitmek lazım wcye. Yoksa karın kasılıp yamuluyor
uykudan zaten aciya uyaniyrn dedgn gibi wc ye gidince rahatlourm.kaisliyo ayrica sanirim.

Yemekten sonra dayanamayıp 1 mandalina yedim yarim saat yürüyüş yaptım ama 155 çıktı galiba turunçgiller şekere iyi gelmiyo
mandalinayi her ara ogunde iki tane yiyorm ben canim.kisa tutmussun arayi belki ondan kaynaklaniyo olablr.bunyeden bunyeyede degisiyo ya o belli oldu.

Ben de aynı şekilde yapacağım bir de zeytinyağı kullanacağım.

mandalinayi her ara ogunde iki tane yiyorm ben canim.kisa tutmussun arayi belki ondan kaynaklaniyo olablr.bunyeden bunyeyede degisiyo ya o belli oldu.
Boyle oluncada cok moralim bozuluyo su son iki gündür yuksek degerler çıkıyo yemekteki patates ve havuçta cok etkiliyo.pazartesi kontrolde insulin simdilik gerekmiyo diyetle devam 1 ay sonra gel olcumler boyle giderse dedi yukselirse 1 ayı bekleme gel dedi

Bn hıc oatates ve pırınc yemedım ımı haftadr arada cokokrem kavun asure kactı malesf onlardafa hemen bellı edıyo zatn bnlarn dısında 150yı gecmedı hc

ya ben zaten anlamiyrm ki cok garip seylerden bile yukselebiliyo.patates yukseltr diyorz ben patates kızartması bile yedim yok yukselmiyo.ama kendime yumurtali ekmek yapiyrm mesela sabah tam buğday ekmegi ve az yag ile kizartyrm yukseliyo.anlamadim gitti.
nette yazdigina gore az su icmekten,striplerin ucuna dokunmaktan,ellerin temiz olmamasndan herseyden yukselme ihtimali oluyo.e hepsine de uymaya kalkinca insan sinri oluyo robot gibi
bazrn ara öğünden sonra bile acikiyrm ödüm patlıyo yiycemde yukselck diye.
sen gunde 10 kez mi olcuyosn bir ay. sonra her gun 10 kez olctklerni mi goturcksn

Bnde ıkı gndr sıkntıdan yarm saate bıseyler yıyorm walla bazen bule oluyorm esımde yk ıkı gnde gece bırde gelıyo yek oldgmdan kendımı yemege verıyorm malesef

Gunde 7 ölçüyordum simdi 4 e düşürdü sabah aclik ve 3 öğün tokluk.ama doktora gitmeden 10 gun once yine 7 kere olcum yapıp oyle gidecekmişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…