Bir fikir vereyim belki düşünmüşsündür de..benim 2termosum vardı sevmediğini feda ettim sabah kettle da kaynattığım suyu ona koyuyordum 2 gün gidiyordu.. ilk sıcakken çeşmeden ılıtıyordum sonra ertesi gün ılıyınca direkt kullanıyorum bi tane de maşrapa aldım onun için..pamuk hazırda..yanında da tuvalet kağıdı pamukla sildikten sonra bi de kuruluyordu popisi oh mis arada da bepanten sürdünmü tamamdır
Bir fikir vereyim belki düşünmüşsündür de..benim 2termosum vardı sevmediğini feda ettim sabah kettle da kaynattığım suyu ona koyuyordum 2 gün gidiyordu.. ilk sıcakken çeşmeden ılıtıyordum sonra ertesi gün ılıyınca direkt kullanıyorum bi tane de maşrapa aldım onun için..pamuk hazırda..yanında da tuvalet kağıdı pamukla sildikten sonra bi de kuruluyordu popisi oh mis arada da bepanten sürdünmü tamamdır
agiziniza sekerli tat geliyo mu sizin.netten baktm kan sekerinin yukselmsiyle alakali yaziyo.ama tokluk 1.saat 127 henuz cok ku yuksekki.sindirim sistemndende kaynaklnablr yaziyo anlamadkm ben
agiziniza sekerli tat geliyo mu sizin.netten baktm kan sekerinin yukselmsiyle alakali yaziyo.ama tokluk 1.saat 127 henuz cok ku yuksekki.sindirim sistemndende kaynaklnablr yaziyo anlamadkm ben
Ben iki gündür diyeti bozdum kızlar ölçmedim de yarın tekrar basliyorum. Annem geldi iki gün kendime izin vereyim dedim çünkü diyet psikolojimi bozmaya başlamıştı
Meraba kızlar. Sancim çok oldu gece kanama başlayınca gece apar topar hastaneye geldik. Nst de sancim çıkıyor. Acilmam varmış çok az. sancıyı durdurmaya çalışıyolar. Doktorum su an merak etme müdahale ediyoruz dedi. Cantalari hazirlayin bence elimiz ayağımıza dolaştı
Meraba kızlar. Sancim çok oldu gece kanama başlayınca gece apar topar hastaneye geldik. Nst de sancim çıkıyor. Acilmam varmış çok az. sancıyı durdurmaya çalışıyolar. Doktorum su an merak etme müdahale ediyoruz dedi. Cantalari hazirlayin bence elimiz ayağımıza dolaştı
gecmis olsun canim ay insallah vaktini bekler bebis yaa iki uc hafta daha dayanir insallah.benmde hep aklimi kurcaliyo bu hazirlik isi bi an once baslamk lazok dogru diyosn
Bnde pamuk ve ılıksuyla sılmeyı dusunuyorm poposunu naspse elmdn geldgnce ıslak mendl kullanmıcam ewdeyken[/QUa. aynen ilk 3 ay pamukla silmeyi düşünüyorum bende dışarı çıkıncı da unı baby yeni doğan ıslak mendili var oğlumda kullanmıştım çok memnundum
Amaninnn bebek odası daha 36. Haftamda gelecek benimm
Kıyafetleri yıka ütüle hazırla.
Birkaç parça hazırlık yapayım ben de
Nasılsın canım şimdi durdurmuşlardır değil mi?
Kızlar ev temizliği işini nasıl yapıyorsunuz?
Yardımcı mı alıyorsunuz?
Biz eşimle yaptık bu zamana kadar ama artık o da istemiyor ben de çok eğilip kalkarsam bişey olur mu diye korkuyorum.
Devam ediyor musunuz siz yapmaya?
Gecmis olsun canim benim durdururlar buyuk ihtimalle acilman cok yoksa insallah en az 3 hafta daha bekler bebisin sonra gelsede birsey olmaz bizleri haberdar et muhakkak.