- 6 Ocak 2017
- 1.014
- 579
- 43
iyimis termos fikri denerim bendeBir fikir vereyim belki düşünmüşsündür de..benim 2termosum vardı sevmediğini feda ettim sabah kettle da kaynattığım suyu ona koyuyordum 2 gün gidiyordu.. ilk sıcakken çeşmeden ılıtıyordum sonra ertesi gün ılıyınca direkt kullanıyorum bi tane de maşrapa aldım onun için..pamuk hazırda..yanında da tuvalet kağıdı pamukla sildikten sonra bi de kuruluyordu popisi oh mis arada da bepanten sürdünmü tamamdır
Ben Nursel hanıma gidiyorumAdanada yaşayan arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var. Medline hastanesinde dr Ayşe Veya Nursel hanıma giden var mı? Çok kararsız kaldım. gidenler yorum yaparsa çok sevineceğim
Ben Nursel hanıma gidiyorumAdanada yaşayan arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var. Medline hastanesinde dr Ayşe Veya Nursel hanıma giden var mı? Çok kararsız kaldım. gidenler yorum yaparsa çok sevineceğim
Sekerin yukselince kendinde herhangi bi rahatsizlik hissediyorsundur elbet.kafama takilan bisey var kizlar.biz seker yuklemesi yaptrdik kimimizde cikti kimimizde cikmadi.peki yaptrmayanlar.yaptirmayanlrda sseker varsa ne oluyo.benm ablamda varms gebelk diyabeti mesela ama yatrdmadigi icin bilmiyodu doğurduğunda ogrendi bebegi 4 bucuk kilo dogdu.hic bi sorunuda yoktu.normal dogum yapacgna sezeryan oldu.tek fark bu.e bizde yaptrmsydk bilmiycktik ne olacakti peki.kafamda deli sorular
kafama takilan bisey var kizlar.biz seker yuklemesi yaptrdik kimimizde cikti kimimizde cikmadi.peki yaptrmayanlar.yaptirmayanlrda sseker varsa ne oluyo.benm ablamda varms gebelk diyabeti mesela ama yatrdmadigi icin bilmiyodu doğurduğunda ogrendi bebegi 4 bucuk kilo dogdu.hic bi sorunuda yoktu.normal dogum yapacgna sezeryan oldu.tek fark bu.e bizde yaptrmsydk bilmiycktik ne olacakti peki.kafamda deli sorular
1 beden büyük alKizlar emzirme sutyeni alan var mi? Kendi bedenimizde de mi almaliyiz yoksa 1 beden buyuk mu fikriniz var mi ?
Ayyy harbiden çok heycanlı yaa gün sayıyoruz atık valla son 60 bugünden itibari 2 aydan az kaldı oda benim bebiş anasına çekmez ve sabırlı olursakasim anneleri dogum icin gun almaya basladilar.ay cok heycanli sira bize geliyooekimdekilerde ekim gelmedn dogurdular kaismdkailerde oyle olcagna gore.kasim sonundada biz basliycaz hayirlisiyla.cabuk gecsin su son haftalar hayirlisiyla
kafama takilan bisey var kizlar.biz seker yuklemesi yaptrdik kimimizde cikti kimimizde cikmadi.peki yaptrmayanlar.yaptirmayanlrda sseker varsa ne oluyo.benm ablamda varms gebelk diyabeti mesela ama yatrdmadigi icin bilmiyodu doğurduğunda ogrendi bebegi 4 bucuk kilo dogdu.hic bi sorunuda yoktu.normal dogum yapacgna sezeryan oldu.tek fark bu.e bizde yaptrmsydk bilmiycktik ne olacakti peki.kafamda deli sorular
pek bi farklilik yok.Sekerin yukselince kendinde herhangi bi rahatsizlik hissediyorsundur elbet.
Bence yaptirmayip bilmeseydin vucudundaki yada bebegindeki farkliliklari sorgulicaktin
simdiki aklim olsa bende yaptrmazdm.onun yerine daha cok harekt ederdm ama ablamda çıktığı icin yaptrdmBen yaptırmadım mesela.
biz araligi dokdurmycz gibi geliyo cogu oyle oldu cunku:))Ayyy harbiden çok heycanlı yaa gün sayıyoruz atık valla son 60 bugünden itibari 2 aydan az kaldı oda benim bebiş anasına çekmez ve sabırlı olursa
hic hissetnyrm bazen uykum geliyo yemekten sonra aha diyrm kesin yükseldide bole oldu.bi olcuyrm normal.pek bi belirti yok yani yada beni etkilemiyo yukselsede.kesinlikle haklisn ben seker yuklemesi yapmak istemedim.
Eger gebelik sekeri varsada hisseder insan ya bi anormallik oldugunu.
Mesela yedikten sonra fln bi sorun olsa sanirsm anlarz az cok.
ben aldim annem bi beden buyuk aldimKizlar emzirme sutyeni alan var mi? Kendi bedenimizde de mi almaliyiz yoksa 1 beden buyuk mu fikriniz var mi ?
Hamilelik öncesi hic olcmüsmüydün sekerini belkide senin hep bu sekildeydi.hic hissetnyrm bazen uykum geliyo yemekten sonra aha diyrm kesin yükseldide bole oldu.bi olcuyrm normal.pek bi belirti yok yani yada beni etkilemiyo yukselsede.
yok hic olcmedm.cok tatli yemekyen saniyodm ama hareketszlkten oluyms.ilk uc ay hep yattım ben dusuk tehlikesi var diye.e simdide temizlk falan yapmak yasak annem yapiyo sağolsun.o yuzden yukseliyo diye dusunuyrm.diyorm ya keske daha cok hareketli olsaydm ne seker cikardi ne biseyHamilelik öncesi hic olcmüsmüydün sekerini belkide senin hep bu sekildeydi.
Benimde senin gibi keşkelrim var cnm ilk kızımda düşük tehlikesi vardı bunda da olmasın diye ilk uç ay yattım sayılır tedbir amaçlı sonraki 3ay da yaz tatiline denk geldi ben yine yedim yattım..sonra gebelik şekeri fırtttladı..yok hic olcmedm.cok tatli yemekyen saniyodm ama hareketszlkten oluyms.ilk uc ay hep yattım ben dusuk tehlikesi var diye.e simdide temizlk falan yapmak yasak annem yapiyo sağolsun.o yuzden yukseliyo diye dusunuyrm.diyorm ya keske daha cok hareketli olsaydm ne seker cikardi ne bisey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?