2017 Aralık Anneleri

Günaydın güzel anneler.. Benimde malesef şekerim 75 mglık yüklemede yüksek çıktı Yarın doktor randevumuz var henüz doktorumuza göstermedik ama bana da diyet vericek büyük ihtimalle
Diyet yapanlar grubuna hoşgeldin arkadaşım..üzülme ben kilo bile vermişim bu ay..iyi tarafından bak diyetle düzelir..

kızlar günaydın :) Dün doktora gittik gicimizi gördük Karnımda esniyordu eşşek sıpası :) sat a göre 29 hafta ulstrasona göre 30. haftadayız .1.412 gram olmuşuz Doğum pozisyonuna da gelmiş herşey normal çok şükür Bi an önce 32. haftaya gelsek de izne çıksam

Gözünaydın canım. Maşallah bebişe. İnsan özlüyo ya bi an önce görmek istiyo. Ben sen yarın kısmetse oğlumu görmeye gidicem. İnşallah her şey yolundadır. Rabbim hepimize kolay ve sağlıklı doğumlar nasip etsin

Evet ya 1 ay geçmek bilmiyor görmek için neyse ki bundan sonra daha sık göreceğiz :) İnşallah canım sen de sağlıkla alırsın kucağına :)

geldim bugun seker icin dr a.artk dr a gitmeden son uc gun olcucem iki hafta sonra yine gelicem gorusmeye.kurtuldm her gun olcmekten.dr değişmiş o yüzden bu daha anlayisli.

kızlar bebeğe kilo yapan yiyecekler hangileri geçen ay kontrolde bebeğimın kilosu düşüktü biraz

Ben de hep senin gibi eşimden yardım aldım. Ama şimdi perde cam vs yapılacak. O yüzden kadın alacağım ayrıntılı temizlesin diye. Rutinini yine biz ağır ağır yaparız artık

Emzirme atleti giyince sütyen takılıyor mu?
Evetse nasıl bir sütyen :) O da mı emzirme sütyeni olmalı

bulgur mercimek kasar peyniri.tam tahillar yulaf.yumurta yogurt pekmez.dogurdktan sonra bi daha yumurta yemicem bi süre tavuk gibi yumurtluycm artk e
canım yumurtayla aram hiç iyi değil tıksine tiksine yiyorum ayda bır geri kalanı da devamlı tükettiğim şeyler yedıklerım bana yarıyo

Emzirme atleti giyince sütyen takılıyor mu?
Evetse nasıl bir sütyen :) O da mı emzirme sütyeni olmalı
Cnm emzirme atleti giyince sutyen takılmıyor.bildiğin atlet sadece göğüslerin üst kısmından çıtçıtları var çıt çıtı açıp aşağı indiriyorsun göğüs ortaya çıkıyor emziriyorsun.göğüs ucuna gelen kısım iki katlı dışardan pek ucu belli etmiyor..

canım yumurtayla aram hiç iyi değil tıksine tiksine yiyorum ayda bır geri kalanı da devamlı tükettiğim şeyler yedıklerım bana yarıyo
Benimkide zayıf yumurta hiç sevmem ama başka yarayanları söyliyim şekerin yoksa tahin pekmez bütün forumları talan ettim gece sütü en çok sola yatmak bulgur pilavı kaşar muz meyveler portakal suyu taze sıkılmış öyle okuduklarım faydasını gördümmü evet ben kilo aldım ama 2 haftada 350 gr almıştı haftaya bakıcaz artık

çok şükür sekerim yok tahin pekmezi kesfedelı 1 hafta oldu tadı da hiç fena değilmiş daha önce niy e yemıyosam öbür saydıklarını hepsini tuketıyorum bakalım haftaya kontrolüm var bizim kız ne durumda gorcez inşallah

Protein listesi buldum hergün yumurta değilde bol kaşarlı tost yapıyorum onun protein i daha çok bu iki hafta kendimi kasmadım bakalım ne olacak sana ekliyim listeye bak

Bn yapıyorm cok sıkur kendımı hırpalamadan yanı bıhun tum ewı suprp sıluhorm ertesı gun tuvalet banyo toz alıyorm obrgun yemek vanasr galan hem hergun harekt etms oluyorm hem hepsnı bıgune sıkstrp kendımı harap etmıyorm..

Canım allah yardmcn olsn ya bn takp edemedmde varmydı senn erkn dogm tıskı falan brdenmı oldu bu durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…