Diyet yapanlar grubuna hoşgeldin arkadaşım..üzülme ben kilo bile vermişim bu ay..iyi tarafından bak diyetle düzelir..Günaydın güzel anneler.. Benimde malesef şekerim 75 mglık yüklemede yüksek çıktıYarın doktor randevumuz var henüz doktorumuza göstermedik ama bana da diyet vericek büyük ihtimalle
Gözünaydın canım. Maşallah bebişe. İnsan özlüyo ya bi an önce görmek istiyo. Ben sen yarın kısmetse oğlumu görmeye gidicem. İnşallah her şey yolundadır. Rabbim hepimize kolay ve sağlıklı doğumlar nasip etsinkızlar günaydın :) Dün doktora gittik gicimizi gördükKarnımda esniyordu eşşek sıpası :) sat a göre 29 hafta ulstrasona göre 30. haftadayız .1.412 gram olmuşuz Doğum pozisyonuna da gelmiş herşey normal çok şükür Bi an önce 32. haftaya gelsek de izne çıksam
Gözünaydın canım. Maşallah bebişe. İnsan özlüyo ya bi an önce görmek istiyo. Ben sen yarın kısmetse oğlumu görmeye gidicem. İnşallah her şey yolundadır. Rabbim hepimize kolay ve sağlıklı doğumlar nasip etsin
geldim bugun seker icin dr a.artk dr a gitmeden son uc gun olcucem iki hafta sonra yine gelicem gorusmeye.kurtuldm her gun olcmekten.dr değişmiş o yüzden bu daha anlayisli.Benimde senin gibi keşkelrim var cnm ilk kızımda düşük tehlikesi vardı bunda da olmasın diye ilk uç ay yattım sayılır tedbir amaçlı sonraki 3ay da yaz tatiline denk geldi ben yine yedim yattım..sonra gebelik şekeri fırtttladı..
Oylemi dersin neyse insallah allah korur varsadahic hissetnyrm bazen uykum geliyo yemekten sonra aha diyrm kesin yükseldide bole oldu.bi olcuyrm normal.pek bi belirti yok yani yada beni etkilemiyo yukselsede.
Ben de hep senin gibi eşimden yardım aldım. Ama şimdi perde cam vs yapılacak. O yüzden kadın alacağım ayrıntılı temizlesin diye. Rutinini yine biz ağır ağır yaparız artıkKızlar ev temizliği işini nasıl yapıyorsunuz?
Yardımcı mı alıyorsunuz?
Biz eşimle yaptık bu zamana kadar ama artık o da istemiyor ben de çok eğilip kalkarsam bişey olur mu diye korkuyorum.
Devam ediyor musunuz siz yapmaya?
findik, fistik, ceviz, kuru uzum, yumurta, süt, muz, meyvesuyu (evde sıkilsa daha iyi) ve birde bal serbeti ve keciboynuzu pekmezi, bunlar muthis kilo yapiyorkızlar bebeğe kilo yapan yiyecekler hangileri geçen ay kontrolde bebeğimın kilosu düşüktü biraz
Emzirme atleti giyince sütyen takılıyor mu?Ben emzirme atletiyle çok rahat ettim.çünkü yaz kış atlet giyen biriyim.emzirme sütyeninin üstüne atlet giyince bi anlamı kalmıyor.bunu düşünün ona göre alın arkadaşlar ben bu yıl bi tane daha alıcam atlet..zaten kış evdeyiz kalın kazak giyiliyo biletler belli olmuyor yanisütyeni de dışarı çıkarken kullanabiliriz..
insallah canim amin cumlemizinkiniOylemi dersin neyse insallah allah korur varsada2
bulgur mercimek kasar peyniri.tam tahillar yulaf.yumurta yogurt pekmez.dogurdktan sonra bi daha yumurta yemicem bi süre tavuk gibi yumurtluycm artk ekızlar bebeğe kilo yapan yiyecekler hangileri geçen ay kontrolde bebeğimın kilosu düşüktü biraz
canım yumurtayla aram hiç iyi değil tıksine tiksine yiyorum ayda bır geri kalanı da devamlı tükettiğim şeyler yedıklerım bana yarıyobulgur mercimek kasar peyniri.tam tahillar yulaf.yumurta yogurt pekmez.dogurdktan sonra bi daha yumurta yemicem bi süre tavuk gibi yumurtluycm artk e
sağol canm kuruyemiş denemem lazım bırazfindik, fistik, ceviz, kuru uzum, yumurta, süt, muz, meyvesuyu (evde sıkilsa daha iyi) ve birde bal serbeti ve keciboynuzu pekmezi, bunlar muthis kilo yapiyor
Cnm emzirme atleti giyince sutyen takılmıyor.bildiğin atlet sadece göğüslerin üst kısmından çıtçıtları var çıt çıtı açıp aşağı indiriyorsun göğüs ortaya çıkıyor emziriyorsun.göğüs ucuna gelen kısım iki katlı dışardan pek ucu belli etmiyor..Emzirme atleti giyince sütyen takılıyor mu?
Evetse nasıl bir sütyen :) O da mı emzirme sütyeni olmalı
Benimkide zayıf yumurta hiç sevmem ama başka yarayanları söyliyim şekerin yoksa tahin pekmez bütün forumları talan ettim gece sütü en çok sola yatmak bulgur pilavı kaşar muz meyveler portakal suyu taze sıkılmış öyle okuduklarım faydasını gördümmü evet ben kilo aldım ama 2 haftada 350 gr almıştı haftaya bakıcaz artıkcanım yumurtayla aram hiç iyi değil tıksine tiksine yiyorum ayda bır geri kalanı da devamlı tükettiğim şeyler yedıklerım bana yarıyo
çok şükür sekerim yok tahin pekmezi kesfedelı 1 hafta oldu tadı da hiç fena değilmiş daha önce niy e yemıyosam öbür saydıklarını hepsini tuketıyorum bakalım haftaya kontrolüm var bizim kız ne durumda gorcez inşallahBenimkide zayıf yumurta hiç sevmem ama başka yarayanları söyliyim şekerin yoksa tahin pekmez bütün forumları talan ettim gece sütü en çok sola yatmak bulgur pilavı kaşar muz meyveler portakal suyu taze sıkılmış öyle okuduklarım faydasını gördümmü evet ben kilo aldım ama 2 haftada 350 gr almıştı haftaya bakıcaz artık
Protein listesi buldum hergün yumurta değilde bol kaşarlı tost yapıyorum onun protein i daha çok bu iki hafta kendimi kasmadım bakalım ne olacak sana ekliyim listeye bakçok şükür sekerim yok tahin pekmezi kesfedelı 1 hafta oldu tadı da hiç fena değilmiş daha önce niy e yemıyosam öbür saydıklarını hepsini tuketıyorum bakalım haftaya kontrolüm var bizim kız ne durumda gorcez inşallah
Kızlar ev temizliği işini nasıl yapıyorsunuz?
Yardımcı mı alıyorsunuz?
Biz eşimle yaptık bu zamana kadar ama artık o da istemiyor ben de çok eğilip kalkarsam bişey olur mu diye korkuyorum.
Devam ediyor musunuz siz yapmaya?
Meraba kızlar. Sancim çok oldu gece kanama başlayınca gece apar topar hastaneye geldik. Nst de sancim çıkıyor. Acilmam varmış çok az. sancıyı durdurmaya çalışıyolar. Doktorum su an merak etme müdahale ediyoruz dedi. Cantalari hazirlayin bence elimiz ayağımıza dolaştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?