2017 Aralık Anneleri

Bişey sormak istiyorum bebek şekerden etkilenince ne gibi etkileri oluyo onla ilgili bilgi verdi mi doktorun?
Kilolu bebek oluyo dogdugu zaman solunum sıkıntısı olabilme ihtimali var kan sekerinin düşmesi ihtimali var.
Benim doktorum 15 gun once karın cevresini çok ilerde diye sekerden mi acaba demişti ama gecen hafta 2 buçuk hafta ilerde demisti doktor bu hafta bişey demedi 1 hafta 4 gün ilerde şuan oda normal ilerden gidiyodu zaten

Ultrasonda anlaşılabilen bişey var mı diye dedim ama bu etkiler hep doğum sonrasında tespit edilenler anladığım kadarıyla.
usg de tek anlasilan kilo fazlaligi sanirim.usg de anlasilir mi onu bilmiyrm.anomali falan da yaziyo ama sanirim o gebe kalmadn once de seker hastaligi olanlr icin gecerli

kizlar ben geceleri hic uyuyamiyrom ya.kalclarm bide cati denilen yer var ya bacak arasi cok agriyo saga sola dönerken.aglama sesleri cikariyms gece saga sola donerken.bide ne zaman uyansam sirt üstü uyaniyrm nefessiz kalinca uyaniyrm sanirim.onun önüne nasil geçicem anlamadim.hep sola yatiyrm ama uyaninca farkli oluyo.geceden uykusuz olunca koca gun uyukluyrm halsiz oluyrm

Canım ben kefr ıcıyorm yatmadn bıkac saat uyanmadan uyuyorm bılmıyorm faydası varmdr ama

Ben sag-sol yatyrm.Sol tarafa yatınca kemigim batyr artıkGece dedigin gibi uyandgmda sırt ustu buluyrm kendimi.

Teyzecikler Kontrolden geldik şimdi şükür iyiyiz bir de idrar yolu enfeksiyonu ile tansiyon sorunu olmazsa daha iyi olacağız ama. İlk nstye de girdik. İnşallah sağ salim 34 ve 36. Haftayı da görürüz. Bir de farenjit geliyorum diyor Boğazım yanıyor resmen.

ben onun tadini sevmiyrm canim.yogurttan sutten yumurtadn sogudum ama iki ay daha sabrtemeye calisiyrm.magnezyum bide kalsiyum verdi bu agrilar icin ama henuz faydasni gormedim

Bnde farklı bı tat sanıyodm hc ıcmemstm ama ayran gbı gelıyo smdı alstm esımede zotla ıcırıyorm hatta oda sık hasta oluyo cnku baya faydalyms duye... az daha sabr canm az kaldı

Kzlar devamlı sola yatmak öökun deglkı ama bn hep sabt tarafa yatnca veya otrnca ceya hep ayakta drnca belım srtm gena agrıyo o yuzden hep ıdare edıyorm kendımı hem hareket hem dnlenme hem uzanma saga sola yatma gbı

Kzlar mıdem yanıyo yaa cok sukr yktu buhune kadr sızdede varmı ne yapıuosunz yarn dktra solesem bısey verrmı

Ne dıyosunz bu duruma 30 haftada 2 kılo 80 gr dıyo cok deglmı benımkı cok mınnak o zaman

Eklentiler

• IMG_2111.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 65
bulgur mercimek kasar peyniri.tam tahillar yulaf.yumurta yogurt pekmez.dogurdktan sonra bi daha yumurta yemicem bi süre tavuk gibi yumurtluycm artk e
Yumurtadan günün birinde nefret edeceğim hiç aklıma gelmezdi son iki ay sonra yumurtanın eve girmesini yasaklayacağım gerçi o zamanda bebiş gıdasız kalmasın diye mecbur yemeye devam ederiz

Geçmiş olsun canım.

Yumurtadan günün birinde nefret edeceğim hiç aklıma gelmezdi son iki ay sonra yumurtanın eve girmesini yasaklayacağım gerçi o zamanda bebiş gıdasız kalmasın diye mecbur yemeye devam ederiz
aynen ama bu kadr cok sık yemem en azindan ya.bide sekerden dolayi cesitte yapamiyrz ya sadece haslanmis yumurta gina geldi artk.denedim yumurtali ekmek falan ama yukseltti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…