- 5 Mayıs 2014
- 5.239
- 4.903
- 373
Kilolu bebek oluyo dogdugu zaman solunum sıkıntısı olabilme ihtimali var kan sekerinin düşmesi ihtimali var.Bişey sormak istiyorum bebek şekerden etkilenince ne gibi etkileri oluyo onla ilgili bilgi verdi mi doktorun?
insallah yoktr sende.dogumdan uc ay sonrada test yaptirmamz gerekiyms o zaman kalici mi degil mi belli olacakmsCanm emın deglm cnku annemle gorsmuyorm yıllardr ama seker hastalıgıyla ugrastgnı duydugumu hayrlıyorm
usg de tek anlasilan kilo fazlaligi sanirim.usg de anlasilir mi onu bilmiyrm.anomali falan da yaziyo ama sanirim o gebe kalmadn once de seker hastaligi olanlr icin gecerliUltrasonda anlaşılabilen bişey var mı diye dedim ama bu etkiler hep doğum sonrasında tespit edilenler anladığım kadarıyla.
insallah yoktr sende.dogumdan uc ay sonrada test yaptirmamz gerekiyms o zaman kalici mi degil mi belli olacakms
kizlar ben geceleri hic uyuyamiyrom ya.kalclarm bide cati denilen yer var ya bacak arasi cok agriyo saga sola dönerken.aglama sesleri cikariyms gece saga sola donerken.bide ne zaman uyansam sirt üstü uyaniyrm nefessiz kalinca uyaniyrm sanirim.onun önüne nasil geçicem anlamadim.hep sola yatiyrm ama uyaninca farkli oluyo.geceden uykusuz olunca koca gun uyukluyrm halsiz oluyrm
Ben sag-sol yatyrm.Sol tarafa yatınca kemigim batyr artıkkizlar ben geceleri hic uyuyamiyrom ya.kalclarm bide cati denilen yer var ya bacak arasi cok agriyo saga sola dönerken.aglama sesleri cikariyms gece saga sola donerken.bide ne zaman uyansam sirt üstü uyaniyrm nefessiz kalinca uyaniyrm sanirim.onun önüne nasil geçicem anlamadim.hep sola yatiyrm ama uyaninca farkli oluyo.geceden uykusuz olunca koca gun uyukluyrm halsiz oluyrm
ben onun tadini sevmiyrm canim.yogurttan sutten yumurtadn sogudum ama iki ay daha sabrtemeye calisiyrm.magnezyum bide kalsiyum verdi bu agrilar icin ama henuz faydasni gormedimCanım ben kefr ıcıyorm yatmadn bıkac saat uyanmadan uyuyorm bılmıyorm faydası varmdr ama
bende oyle yatmaya calisyrm saga yatinca biraz vicdan azabi cekiyrm ama dedgn gibi sol taraf gitti iyiceBen sag-sol yatyrm.Sol tarafa yatınca kemigim batyr artıkGece dedigin gibi uyandgmda sırt ustu buluyrm kendimi.
ben onun tadini sevmiyrm canim.yogurttan sutten yumurtadn sogudum ama iki ay daha sabrtemeye calisiyrm.magnezyum bide kalsiyum verdi bu agrilar icin ama henuz faydasni gormedim
Ben almadım doğuma yakın alacağım belki büyürse diye bir beden büyük alacağım.Kizlar emzirme sutyeni alan var mi? Kendi bedenimizde de mi almaliyiz yoksa 1 beden buyuk mu fikriniz var mi ?
Yumurtadan günün birinde nefret edeceğim hiç aklıma gelmezdi son iki ay sonra yumurtanın eve girmesini yasaklayacağımbulgur mercimek kasar peyniri.tam tahillar yulaf.yumurta yogurt pekmez.dogurdktan sonra bi daha yumurta yemicem bi süre tavuk gibi yumurtluycm artk e
Geçmiş olsun canım.Meraba kızlar. Sancim çok oldu gece kanama başlayınca gece apar topar hastaneye geldik. Nst de sancim çıkıyor. Acilmam varmış çok az. sancıyı durdurmaya çalışıyolar. Doktorum su an merak etme müdahale ediyoruz dedi. Cantalari hazirlayin bence elimiz ayağımıza dolaştı
aynen ama bu kadr cok sık yemem en azindan ya.bide sekerden dolayi cesitte yapamiyrz ya sadece haslanmis yumurta gina geldi artk.denedim yumurtali ekmek falan ama yukselttiYumurtadan günün birinde nefret edeceğim hiç aklıma gelmezdi son iki ay sonra yumurtanın eve girmesini yasaklayacağımgerçi o zamanda bebiş gıdasız kalmasın diye mecbur yemeye devam ederiz
ne yemis acaba :)) yok kiz yanlis olcmuslerdr yazmis ya zaten hepsi farkli farkli sonuc vermis:)Ne dıyosunz bu duruma 30 haftada 2 kılo 80 gr dıyo cok deglmı benımkı cok mınnak o zaman
tahin-pekmez muz bulgur pilavı benim duyduklarım.kızlar bebeğe kilo yapan yiyecekler hangileri geçen ay kontrolde bebeğimın kilosu düşüktü biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?