Benim de idrar yolu enfeksiyonu ile başım dertte tam kurtuldum diyorken tahlilde tekrar çıktıTeyzecikler Kontrolden geldik şimdi şükür iyiyiz bir de idrar yolu enfeksiyonu ile tansiyon sorunu olmazsa daha iyi olacağız ama. İlk nstye de girdik. İnşallah sağ salim 34 ve 36. Haftayı da görürüz. Bir de farenjit geliyorum diyor Boğazım yanıyor resmen.
ne yemis acaba :)) yok kiz yanlis olcmuslerdr yazmis ya zaten hepsi farkli farkli sonuc vermis:)
Yumurtadan günün birinde nefret edeceğim hiç aklıma gelmezdi son iki ay sonra yumurtanın eve girmesini yasaklayacağımgerçi o zamanda bebiş gıdasız kalmasın diye mecbur yemeye devam ederiz
Benim de çok yanıyordu canım içtiğim kan ilacını değiştirdi doktor gecti şimdi. Senın de ilaçlardan olabilirKzlar mıdem yanıyo yaa cok sukr yktu buhune kadr sızdede varmı ne yapıuosunz yarn dktra solesem bısey verrmı
30 değil canım 32 haftalıkken 2 kilo demiş ama yine de kilolu bi bebekmiş masallah. Bende pazartesi doktora gidicem insallah tam 32yi dolduruyorum bakalım bizim ufaklık ne kadar olmusWalla benım ıkı hafta once 1000 gr demstı yarn gtcem en fzla 1400 olmstr dye dsnuyorm gelsmde sıkntı olmasnda bapalım buna sukr
Benim de çok yanıyordu canım içtiğim kan ilacını değiştirdi doktor gecti şimdi. Senın de ilaçlardan olabilir
Kızlar ben öğlen okulda beyaz ekmekten yapılmış kaşarlı tost yedim. Arkasından da koca bir tabak aşure yedim bir saat sonra ölçtüm 138 cıktı l sekerim. Bu akşam da iki dilim çavdar ekmeğinden pizza yedim bir tabak kısır ve büyük bi dilim kremalı yaş pasta yedim bir saat sonra ölçtüm 108 cikti. Sabah 3 yudum bisey yiyorum daha yüksek çıkıyor anlamadım bu işi.
Sabahları kan sekeri daha hızlı yükselirmiş kahvaltı hızlı bi öğün olduğu icin.ama masallah ben bu dediklerini yesem galiba tavan yapardıKızlar ben öğlen okulda beyaz ekmekten yapılmış kaşarlı tost yedim. Arkasından da koca bir tabak aşure yedim bir saat sonra ölçtüm 138 cıktı l sekerim. Bu akşam da iki dilim çavdar ekmeğinden pizza yedim bir tabak kısır ve büyük bi dilim kremalı yaş pasta yedim bir saat sonra ölçtüm 108 cikti. Sabah 3 yudum bisey yiyorum daha yüksek çıkıyor anlamadım bu işi.
kizlar ben geceleri hic uyuyamiyrom ya.kalclarm bide cati denilen yer var ya bacak arasi cok agriyo saga sola dönerken.aglama sesleri cikariyms gece saga sola donerken.bide ne zaman uyansam sirt üstü uyaniyrm nefessiz kalinca uyaniyrm sanirim.onun önüne nasil geçicem anlamadim.hep sola yatiyrm ama uyaninca farkli oluyo.geceden uykusuz olunca koca gun uyukluyrm halsiz oluyrm
bir aydan fazla oyle yatoyrm bacak aramda yastkla.cok pismanim o hamile yastklarndn almadgmaAyni aci bendede var dun gece aglayacaktim az kalsin o kadar kotu durumdaydin bacak arama yastik koydum biraz rahat ettim sendede belki ise yarar
İlaç falan kullanıyor musun? Bir de kızılcık suyu iyi geliyormuş tam da mevsimi ama antibiyotik alınırken içilir mi ondan emin değilim Onun için içemedim ama meyvesini annem zorla yediriyor bir de nette karbonatlı su yazıyor 3 gün falan içtim valla.Benim de idrar yolu enfeksiyonu ile başım dertte tam kurtuldum diyorken tahlilde tekrar çıktı
Ben kan testi yaptırdım doktorum şeker yüklemesine gerek duymadı keşke başta sizde yaptırsaydınız belki gerek olmuyacaktıkafama takilan bisey var kizlar.biz seker yuklemesi yaptrdik kimimizde cikti kimimizde cikmadi.peki yaptrmayanlar.yaptirmayanlrda sseker varsa ne oluyo.benm ablamda varms gebelk diyabeti mesela ama yatrdmadigi icin bilmiyodu doğurduğunda ogrendi bebegi 4 bucuk kilo dogdu.hic bi sorunuda yoktu.normal dogum yapacgna sezeryan oldu.tek fark bu.e bizde yaptrmsydk bilmiycktik ne olacakti peki.kafamda deli sorular
Ferrum fort canmHangisini kullanıyorsun canım?
sağol canm listeden baya faydalanacıgıma benziyo gereksııx şeyler tüketmem en azından sırf kilo yapsın diyeProtein listesi buldum hergün yumurta değilde bol kaşarlı tost yapıyorum onun protein i daha çok bu iki hafta kendimi kasmadım bakalım ne olacak sana ekliyim listeye bakEki Görüntüle 2054618
Sabahları kan sekeri daha hızlı yükselirmiş kahvaltı hızlı bi öğün olduğu icin.ama masallah ben bu dediklerini yesem galiba tavan yapardı
Valla anaannem sen kasımın başında doğuracaksın diyip duruyo dediğide genelde çıkar bende kızıyom deme öyle gelişimini iyice tamamlasın öyle doğsun diye bakalım kaderimizde ne var Rabbim hayırlısını versinbiz araligi dokdurmycz gibi geliyo cogu oyle oldu cunku:))
canm 2 kilo da bana fazla gibi geldi hem hafta takibinde de en fazla 1 600 olması lazım fazla kılolu bebek te iyi değil gibime gelıyoNe dıyosunz bu duruma 30 haftada 2 kılo 80 gr dıyo cok deglmı benımkı cok mınnak o zaman
canm 2 kilo da bana fazla gibi geldi hem hafta takibinde de en fazla 1 600 olması lazım fazla kılolu bebek te iyi değil gibime gelıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?