2017 Aralık Anneleri

Benim de idrar yolu enfeksiyonu ile başım dertte tam kurtuldum diyorken tahlilde tekrar çıktı

Yumurtadan günün birinde nefret edeceğim hiç aklıma gelmezdi son iki ay sonra yumurtanın eve girmesini yasaklayacağım gerçi o zamanda bebiş gıdasız kalmasın diye mecbur yemeye devam ederiz

Bnde haftada ıkınyumrya falan yıyorm kokusu kötu gelıyo oncdnde sevnezdm kokusunu ama yerdm yone

Walla benım ıkı hafta once 1000 gr demstı yarn gtcem en fzla 1400 olmstr dye dsnuyorm gelsmde sıkntı olmasnda bapalım buna sukr
30 değil canım 32 haftalıkken 2 kilo demiş ama yine de kilolu bi bebekmiş masallah. Bende pazartesi doktora gidicem insallah tam 32yi dolduruyorum bakalım bizim ufaklık ne kadar olmus

Benim de çok yanıyordu canım içtiğim kan ilacını değiştirdi doktor gecti şimdi. Senın de ilaçlardan olabilir

Canım ılacları aylardr ıcıyorm aynı ılaclar ondan oldgnu sanmam bebıs buyudkce herhalde ondn oluyo olrmus bu haftalardada degım bakalım bı surup falan verr belkı

Kızlar ben öğlen okulda beyaz ekmekten yapılmış kaşarlı tost yedim. Arkasından da koca bir tabak aşure yedim bir saat sonra ölçtüm 138 cıktı l sekerim. Bu akşam da iki dilim çavdar ekmeğinden pizza yedim bir tabak kısır ve büyük bi dilim kremalı yaş pasta yedim bir saat sonra ölçtüm 108 cikti. Sabah 3 yudum bisey yiyorum daha yüksek çıkıyor anlamadım bu işi.

iyi aksamlar kizlar ben de sali gunu gittim dr a bizim oglan 1880 gr olmus haftasina gore onde dedi 33+4 olcti ama daha o zaman yeni 31 olmustum. acaba bu degerde olmasi sata gore normal dogumu erkene alir miki tedbir amacli 32 de calisabilir raporu da verdi

Off kafa gttı ıyıce yaa

Sabahları kan sekeri daha hızlı yükselirmiş kahvaltı hızlı bi öğün olduğu icin.ama masallah ben bu dediklerini yesem galiba tavan yapardı

Ayni aci bendede var dun gece aglayacaktim az kalsin o kadar kotu durumdaydin bacak arama yastik koydum biraz rahat ettim sendede belki ise yarar

Benim de idrar yolu enfeksiyonu ile başım dertte tam kurtuldum diyorken tahlilde tekrar çıktı
İlaç falan kullanıyor musun? Bir de kızılcık suyu iyi geliyormuş tam da mevsimi ama antibiyotik alınırken içilir mi ondan emin değilim Onun için içemedim ama meyvesini annem zorla yediriyor bir de nette karbonatlı su yazıyor 3 gün falan içtim valla.

Ben kan testi yaptırdım doktorum şeker yüklemesine gerek duymadı keşke başta sizde yaptırsaydınız belki gerek olmuyacaktı

Protein listesi buldum hergün yumurta değilde bol kaşarlı tost yapıyorum onun protein i daha çok bu iki hafta kendimi kasmadım bakalım ne olacak sana ekliyim listeye bakEki Görüntüle 2054618
sağol canm listeden baya faydalanacıgıma benziyo gereksııx şeyler tüketmem en azından sırf kilo yapsın diye

biz araligi dokdurmycz gibi geliyo cogu oyle oldu cunku:))
Valla anaannem sen kasımın başında doğuracaksın diyip duruyo dediğide genelde çıkar bende kızıyom deme öyle gelişimini iyice tamamlasın öyle doğsun diye bakalım kaderimizde ne var Rabbim hayırlısını versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…