2017 Aralık Anneleri

36 falan oluyosn kiz olsun beklesin vaktini insallah.daha erken kasimi atlatalm hayirlisyla hepimiz

Ben kan testi yaptırdım doktorum şeker yüklemesine gerek duymadı keşke başta sizde yaptırsaydınız belki gerek olmuyacaktı
Canim kan testinde benim normal çıkıyordu sekerim hatta hala normal çıkıyor ama gebelik şekeri sadece yükleme ile tespit edilebilirmiş o yüzden de yaptirdim. Ve çok şaşırdım normalde kanda sekerim düşük çıkar tokluk sekerim de düşük çıkar ailemde şeker hastası da yok ama bende şeker çıktı.

Ben de hep senin gibi eşimden yardım aldım. Ama şimdi perde cam vs yapılacak. O yüzden kadın alacağım ayrıntılı temizlesin diye. Rutinini yine biz ağır ağır yaparız artık
Evet yaptım yine biraz biraz
Ama ara verdiğimde uyumuşum :)))
Dinlenip tekrar yaptım
Perde cam için kasım sonu yardımcı alırım ben de.
Haftalık temizlik de zorluyor ama sanki artık :)

Süpürme kısmını eşime bıraktım canım ben
Halıları süpür kaldır ağır geliyor belim ağrıyor hemen
Silme kısmı ve toz alma kısmı bende :)
Aynı gün yapmaya kalksak zaten ağrıdan duramayız bence
Bugün zorlandığımı hissettim ama sanki
Ara verdiğimde uyuyakalmışım :)

Seker yuklemesini bebeğe bı zarari olmadığından neden yaptirmayasinki, 75gr lik şeker testi üç baklava dilimine eş degerse:)
Gebelikte şeker in bir artısı olmadığından önceden tespit edilmesi gerekir ki anne kendine ona göre denk alsın. Bebegin irilesmesi ve kilolu doğması dışında sağlık problemleride birlikte gelebiliyor, belki doğduğunda gorulurde bir sorun gözükmeyebilir ama bu uzun vadede bebegin tüm yaşam suruvenini etkiliyebiliyor, ilerde obez yada şeker hastalığına yatkınlik vs vs olabiliyor. Velasili sekerin olup olmadığını bilmek önemli.

Birde şeker testi yapanların parmakları morarmamasi için bir fikir verim:)) iğneyi batırıp teste kan damlatıktan sonra parmaginiza baskı uygulayın, ki cildin altında goremediginiz kanama devam etmesin böylelikle morarmazlar

Evet yaptım yine biraz biraz
Ama ara verdiğimde uyumuşum :)))
Dinlenip tekrar yaptım
Perde cam için kasım sonu yardımcı alırım ben de.
Haftalık temizlik de zorluyor ama sanki artık :)
Aynen. Benim bitirmem 2 haftayı buluyor :)
Sonra yine kirleniyor. 1 hafta çamaşır yıkama, ütüleme, yerleştirme faslı sürüyor.

Ne bileyim canım ben zaten yaptırmak istemiyodum doktorumda gerek görmeyince yaptırmadım bide ben strese gelemiyorum şeker çıksaydı onu yeme bunu yeme ben sinirden şekerim tavan yapardı

Aynn cnm aceleye gerk yk yapabldgmz kadr bızede harekt olr yaknda cam kapı halıda sılerm yapabldgm kadr agrrsa brakırım

Hayrlı sabahlar hayrlı cumalar kzlar ... buhun kontrol gnım hayrlı haberler altm ınsallah bebegmn gelısımı ıyıdr... seker ve reflu yordu yeterınce baska baey daha cıkmaz ınsaallah

Günaydın arkadaşlar.. kontrolü olanlar güzel haberlerinizi bekliyoruz..hayırlı cumalar herkese..

Gunaydin kizlar ben artık delirecem ya bu seker yuuznden 2 gündür sekerim çok düşük halsiZlik bas dönmesi yapıyor örneğin açlık sabah 86 çıktı 1.saat 90 2. Saat 80 çıktı ne yapacağımı şaşırdım doktora diyorum sadece basit karbonhidratyan sekerden tatlidan uzak durayim diyorum yok diyo diyete devam diyor diyeti uyunca da 3 hu.dur sekerim düşük cikiyor

sekerin dusuk degil canim 70 in altindaysa dusuk sayılıyor gebelik diyabetne göre.sabahlari gunde bi cay kasigi pekmez at ağızına yada bal.dengeliyck seyler yemen lazim

suanda sekerin normale donmus yani sevinmen lazim tam aksine

Hayrlı sabahlar hayrlı cumalar kzlar ... buhun kontrol gnım hayrlı haberler altm ınsallah bebegmn gelısımı ıyıdr... seker ve reflu yordu yeterınce baska baey daha cıkmaz ınsaallah
hayirli haberlerle gelirsn insallah canim.mide icin gaviskon surup rahatlatyms dr un yazarsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…