- 8 Aralık 2016
- 8.309
- 5.625
- 198
- 37
iste korkuya yaptrdk.ya ne olursa olsun seker iyi biseu değil mecbur yapcz diyetiBen kan testi yaptırdım doktorum şeker yüklemesine gerek duymadı keşke başta sizde yaptırsaydınız belki gerek olmuyacaktı
36 falan oluyosn kiz olsun beklesin vaktini insallah.daha erken kasimi atlatalm hayirlisyla hepimizValla anaannem sen kasımın başında doğuracaksın diyip duruyo dediğide genelde çıkar bende kızıyom deme öyle gelişimini iyice tamamlasın öyle doğsun diye bakalım kaderimizde ne var Rabbim hayırlısını versin
Canim kan testinde benim normal çıkıyordu sekerim hatta hala normal çıkıyor ama gebelik şekeri sadece yükleme ile tespit edilebilirmiş o yüzden de yaptirdim. Ve çok şaşırdım normalde kanda sekerim düşük çıkar tokluk sekerim de düşük çıkar ailemde şeker hastası da yok ama bende şeker çıktı.Ben kan testi yaptırdım doktorum şeker yüklemesine gerek duymadı keşke başta sizde yaptırsaydınız belki gerek olmuyacaktı
Evet yaptım yine biraz birazBen de hep senin gibi eşimden yardım aldım. Ama şimdi perde cam vs yapılacak. O yüzden kadın alacağım ayrıntılı temizlesin diye. Rutinini yine biz ağır ağır yaparız artık
Süpürme kısmını eşime bıraktım canım benBn yapıyorm cok sıkur kendımı hırpalamadan yanı bıhun tum ewı suprp sıluhorm ertesı gun tuvalet banyo toz alıyorm obrgun yemek vanasr galan hem hergun harekt etms oluyorm hem hepsnı bıgune sıkstrp kendımı harap etmıyorm..
30 haftada 1600 diyorNe dıyosunz bu duruma 30 haftada 2 kılo 80 gr dıyo cok deglmı benımkı cok mınnak o zaman
Aynen. Benim bitirmem 2 haftayı buluyor :)Evet yaptım yine biraz biraz
Ama ara verdiğimde uyumuşum :)))
Dinlenip tekrar yaptım
Perde cam için kasım sonu yardımcı alırım ben de.
Haftalık temizlik de zorluyor ama sanki artık :)
İnşallah canım yaa36 falan oluyosn kiz olsun beklesin vaktini insallah.daha erken kasimi atlatalm hayirlisyla hepimiz
Ne bileyim canım ben zaten yaptırmak istemiyodum doktorumda gerek görmeyince yaptırmadım bide ben strese gelemiyorum şeker çıksaydı onu yeme bunu yeme ben sinirden şekerim tavan yapardıCanim kan testinde benim normal çıkıyordu sekerim hatta hala normal çıkıyor ama gebelik şekeri sadece yükleme ile tespit edilebilirmiş o yüzden de yaptirdim. Ve çok şaşırdım normalde kanda sekerim düşük çıkar tokluk sekerim de düşük çıkar ailemde şeker hastası da yok ama bende şeker çıktı.
Evettttttttttttekım ayı hemencecik bıtseydıde şu aralığa doğru gideydik hemen
Süpürme kısmını eşime bıraktım canım ben
Halıları süpür kaldır ağır geliyor belim ağrıyor hemen
Silme kısmı ve toz alma kısmı bende :)
Aynı gün yapmaya kalksak zaten ağrıdan duramayız bence
Bugün zorlandığımı hissettim ama sanki
Ara verdiğimde uyuyakalmışım :)
Gunaydin. Gzl haberlerini bekliyoruz insallah.Hayrlı sabahlar hayrlı cumalar kzlar ... buhun kontrol gnım hayrlı haberler altm ınsallah bebegmn gelısımı ıyıdr... seker ve reflu yordu yeterınce baska baey daha cıkmaz ınsaallah
sekerin dusuk degil canim 70 in altindaysa dusuk sayılıyor gebelik diyabetne göre.sabahlari gunde bi cay kasigi pekmez at ağızına yada bal.dengeliyck seyler yemen lazimGunaydin kizlar ben artık delirecem ya bu seker yuuznden 2 gündür sekerim çok düşük halsiZlik bas dönmesi yapıyor örneğin açlık sabah 86 çıktı 1.saat 90 2. Saat 80 çıktı ne yapacağımı şaşırdım doktora diyorum sadece basit karbonhidratyan sekerden tatlidan uzak durayim diyorum yok diyo diyete devam diyor diyeti uyunca da 3 hu.dur sekerim düşük cikiyor
suanda sekerin normale donmus yani sevinmen lazim tam aksineGunaydin kizlar ben artık delirecem ya bu seker yuuznden 2 gündür sekerim çok düşük halsiZlik bas dönmesi yapıyor örneğin açlık sabah 86 çıktı 1.saat 90 2. Saat 80 çıktı ne yapacağımı şaşırdım doktora diyorum sadece basit karbonhidratyan sekerden tatlidan uzak durayim diyorum yok diyo diyete devam diyor diyeti uyunca da 3 hu.dur sekerim düşük cikiyor
hayirli haberlerle gelirsn insallah canim.mide icin gaviskon surup rahatlatyms dr un yazarsaHayrlı sabahlar hayrlı cumalar kzlar ... buhun kontrol gnım hayrlı haberler altm ınsallah bebegmn gelısımı ıyıdr... seker ve reflu yordu yeterınce baska baey daha cıkmaz ınsaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?