2017 Aralık Anneleri

Selam kızlar hayırlı cumalar herkese.

Benim de bugün randevum vardı şükür 28.haftada yiz şeker testi iyi çıktı. Yürüyüş ve bol su tavsiye eti doktor. Bugün magnezyum a başladım. Kafası yukarda ayakları aşağıda dedi doktor 37.haftaya kadar normalmis:)

kardelen1748 çok.geçmiş. olsun selametle ve zamanında kavuşursun inşallah canım

Gebelik şekeri çıkan arkadaşlar magnezyum ve kalsiyum u ne zaman içiyorsunuz ara öğünde mi..ben şaşırıyprum ne zaman içeceğimi..

Gebelik şekeri çıkan arkadaşlar magnezyum ve kalsiyum u ne zaman içiyorsunuz ara öğünde mi..ben şaşırıyprum ne zaman içeceğimi..
Ben kahvaltıdan 1 saat sonra magnezyumu
Iciyorum kalsiyum icmiuordum ama kemiklerim ağrıyor artık doktordan isteyecem

Bana diyetistenim sabah alınca oda sıcaklığında iki bardak su iç dedi kahvaltıya kadar. Bir de geceden beri aç kalidgib süre ne kadar artarsa şekerin de o kadar artar dddi. Ben en son saat 10 da son öğün yediğim için sabah 7 de kahvaltı yazdı diyetisyenim. Eğer 9 10 gibi kahvalti edersem benim de yükseliyor özellikle haftasonlari. Eger gec kahvalti ediyorsan yatmadan once en azkndan bir bardak sut içmelisin

çok teşekkür ederim canım amin inşallah

Peki yükseltiyor mu hiç dikkat ettinmi.tatlı ya sonuçta.. içesim gelmiyor benim..
ben de kullaniyrm kalsiym ve magnezyum ama bir gun magnezyum bir gun kalsiym dönüşümlü.hic biride yükseltmedi şekeri.saatleride kafama gore.tadlari kotu oldugu icin kendimi ne zaman ikna edersem yani :))

tam bugdayla kek denedim.esmer seker kullandim sekeri az oldu haliyle ama yenileblr.illaa yicem yani o keki.sekerde 104 ciktiyani yukselmemis

Peki yükseltiyor mu hiç dikkat ettinmi.tatlı ya sonuçta.. içesim gelmiyor benim..
Canim şekeri olcup içiyordum ama yukaeltmiyor herhalde olcmeden icmiyorum degerlerimi yazıyorum çünkü sana hangisini verdi magnezyum olarak

Senin cesaretine hastayım kuzum ya :::)))))ben yükselecek diye hamur işini bıraktım BI sabahları 3 dilim tam bugdayli yiyorum
aklimda kaldikca daha cok stres yapiyrm.yukselticek tek seyde esmer sekerdi canim denemekten bisey olmaz iki dilim yedim ustelik:)) acken ben ben degilsem demekki :))
kiz ben bide aseriyorm dun bisey aserdim ama yersem direk hastanelk olurum diye kendimi zaptediyrm.esimde diym yapablcgm seyleri iste ama bebi ferman dinlemiyo:))

ben bacak kramplarm var deyince yazdi onu.kramp olmuyo ama cati agrii aynem devam.bu legen kemigi diyolar ya orasi soldan saga donerken işkence cekiyrm resmen
Bende oturunca çok ağrıyor cati kemigim canim ama bende yeni başladı bide sirt a grilarim çok oluyor zeytinyagiyla az masaj yaptırıyorum rahatliuorum

Neye aserdin ki kuzum ben de geçen hastaneye giderken esime y alvardim ::))) ne olur arabayı durdur diye ;::)mis gibi tatlı kokuyordu tatlıcı da ama durmadı eşim (((cezeryeden ders almafin mi sen diyor dogur ondan sonra ben sana tatlicidaki tüm tatlıları aalirim dedi sanki doğumdan sonra rahat olacaz da doğumdan sonra da 3 ay dikkat etmemiz lazımmis

tost aserdim.ama normal ekmek ve peynirle :)) bide eskiden demir tost yapmak icin kapakli izgara gibi bi alet vardi.tostta yapiliyo onlarda.iste onda yapilms yost istedi canim tadi resmen agizima geliyo.annemde varms hala getirvk ama yinede normal ekmekle yiyemem anca yine o tam buğdayla olur tabi o da keserse

bide ne sorcam bu gebelik takvimi 40 hafta olark hespliyo dimi ona gore geri sayim yapiyo.37 in dolmadina 50 55 gun falan var onu hesaolamaya calsiyrm deminden beri 71 yazdkca sinri oluyrm:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…