Canim sevineyim mi uzuleyim mi bilemiyorum diyete uymak zorundayım öyle olunca gün içinde aşırı halsizlik uyku bas dönmesi yapiyorsuanda sekerin normale donmus yani sevinmen lazim tam aksine
O da yukseltmeZ dimi canim aşağı tukursem sakal yukarı tukursem biyiksekerin dusuk degil canim 70 in altindaysa dusuk sayılıyor gebelik diyabetne göre.sabahlari gunde bi cay kasigi pekmez at ağızına yada bal.dengeliyck seyler yemen lazim
Kuzum çok geçmiş olsun 3 gundur girmiyordum umarim acilmayi sanciyi durdurmuslardir ama içini ferah tut ba bana 20. Haftadan bu yana erken dogum riskim var 9 haftadır dayandı kuzum i nsalllah bir 6 hafta daha dayanir ama haftan çok kötü değil insallah bir 2 3 hafta dayanır bebeginMeraba kızlar. Sancim çok oldu gece kanama başlayınca gece apar topar hastaneye geldik. Nst de sancim çıkıyor. Acilmam varmış çok az. sancıyı durdurmaya çalışıyolar. Doktorum su an merak etme müdahale ediyoruz dedi. Cantalari hazirlayin bence elimiz ayağımıza dolaştı
diyet dengelemk icin zaten canim dusurmek icin degilki.vucudun gereklo gordugu sekeri meyvelerden aliyosn.meyve ye baktn cok dustu dedgm gibi pekmez yada bal at agziinaCanim sevineyim mi uzuleyim mi bilemiyorum diyete uymak zorundayım öyle olunca gün içinde aşırı halsizlik uyku bas dönmesi yapiyor
cok degil bi cay kasigi asiri yukseltmz zaten ama.sen bas donmesi halsizlk falan iyice fazlalasrsa beklemedn dr a git ne olur ne olmaz.muayne olman gerekeblrO da yukseltmeZ dimi canim aşağı tukursem sakal yukarı tukursem biyik
Birkaç gün daha bekleyecem canim bakalım eğer duzelmezae gidecem acaba normal mi kicok degil bi cay kasigi asiri yukseltmz zaten ama.sen bas donmesi halsizlk falan iyice fazlalasrsa beklemedn dr a git ne olur ne olmaz.muayne olman gerekeblr
Yiyorum da çok yiyemiyorum bazen uyuyorum gece uyuyamadigim için ara ogunu 1 saat falan geciktiriyorum bilmiyorum ondan midiyet dengelemk icin zaten canim dusurmek icin degilki.vucudun gereklo gordugu sekeri meyvelerden aliyosn.meyve ye baktn cok dustu dedgm gibi pekmez yada bal at agziina
sen ara ogunleri falan atlamiysn dimi ac kalmaman lazim.istahm yok diyodn ondan dusuyo olabilr.yani yemen gerekebleri yemelsn ana yada ara ogun atlamamalsn
olablr canim dr daha iyi bilir bi muayne olman gerekeblrYiyorum da çok yiyemiyorum bazen uyuyorum gece uyuyamadigim için ara ogunu 1 saat falan geciktiriyorum bilmiyorum ondan mi
gecmis olsun canim.duru insallah daha bi uc dort hafta.bak durdurmslar sende dr un dedgni yapma wc harici kalkms yataktan sabret 3 4 haftagünaydın kızlar. biz taburcu olduk evdeyiz. hiç erken doğum gibi bir riskim yoktu öncesinde. gece çok sancım oldu sabah kalktığımda hafif lekelenmeler vardı. sonra nişan gibi bişey geldi sümüksü kanlı. doktoru aradım hemen gel dedi. nst de sancı 40 civarı çıktı yatış yaptılar. öğlene doğru sancılar 60, akşama doğru 80lere çıktı. doktorum ciğer geliştirici yaptı. bir parmak açılman var dedi, adalata başladık. adalat kasılmaları durdurdu gibi. taburcu olurken açılmam da yoktu. şu an doğum olabilir mi dedim. şimdi olmaz ama müdahale etmesek olabilirdi dedi. ayakta kalmamaya çalışıyorum yarın tekrar kontrolüm var. artık hazır olmak lazım çantanızı alışverişlerinizi tamamlayın. iyiki daha erken diyenleri dinlememişim. şu an atlattık gibi ama bilemiyorum nasıl olacak. bugün 33 bitti 34.haftaya girdim. 3-4 hafta daha dursa keşke çok sinirlerim bozuldu. bizde durumlar böyle
evet öyle yapacam canım sağolgecmis olsun canim.duru insallah daha bi uc dort hafta.bak durdurmslar sende dr un dedgni yapma wc harici kalkms yataktan sabret 3 4 hafta
Bakalim canı hastalık hastası oldum bir 6 hafta daha d ayanabilsem keskeolablr canim dr daha iyi bilir bi muayne olman gerekeblr
kuzum çok geçmiş olaun yüce rabbiminsallah bir daha yasatmaz Bu sancı nasil bisey bende de karin agrisi var nstye gireceğim zaman karin agrim geciyor sancı çıkmıyorgünaydın kızlar. biz taburcu olduk evdeyiz. hiç erken doğum gibi bir riskim yoktu öncesinde. gece çok sancım oldu sabah kalktığımda hafif lekelenmeler vardı. sonra nişan gibi bişey geldi sümüksü kanlı. doktoru aradım hemen gel dedi. nst de sancı 40 civarı çıktı yatış yaptılar. öğlene doğru sancılar 60, akşama doğru 80lere çıktı. doktorum ciğer geliştirici yaptı. bir parmak açılman var dedi, adalata başladık. adalat kasılmaları durdurdu gibi. taburcu olurken açılmam da yoktu. şu an doğum olabilir mi dedim. şimdi olmaz ama müdahale etmesek olabilirdi dedi. ayakta kalmamaya çalışıyorum yarın tekrar kontrolüm var. artık hazır olmak lazım çantanızı alışverişlerinizi tamamlayın. iyiki daha erken diyenleri dinlememişim. şu an atlattık gibi ama bilemiyorum nasıl olacak. bugün 33 bitti 34.haftaya girdim. 3-4 hafta daha dursa keşke çok sinirlerim bozuldu. bizde durumlar böyle
Cnm benim prof açlıkta 100 üstünde olanlara takık.sende takılma bu kadar..ben sabah kalkınca balkona çıkıyprum temiz hava alıp öyle ölçüyorum düzgün çıkıyor sende dene istersen..Artık sabah açlık sekerim hic bi sekilde 90 altına inmiyor ne yapmam lazım kalkınca yuruyusmu yapmalıyım evde artık sıkıcı olmaya basladı bugunde 95 çıktıhep sınira yakın artık açlık tokluk ilk 10 gün daha iyiydi sanki
kuzum çok geçmiş olaun yüce rabbiminsallah bir daha yasatmaz Bu sancı nasil bisey bende de karin agrisi var nstye gireceğim zaman karin agrim geciyor sancı çıkmıyor
Amin insallah canim gece olmasının sebebi acaba idrara çok sıkışık olduğumuz için mi insallah kasimin son haftasını goruruzben çok sancı hissetmedim nst de ama çıktı. gece çok kasılmam olmuştu. karnım sertleşiyordu. doktor daha çok gece olur dedi. sancı neyse de sabahına nişan gibi bir şey gelince korktum baya. ama sancımın da bu kadar çok olduğunun farkında değildim. çok teşekkür ederim canım hiç birimize yaşatmasın inşallah çok yıpratıcı
doğuma yardımcı oksitosin hormonu geceleri salgılanırmış daha çok doktor öyle söyledi canımAmin insallah canim gece olmasının sebebi acaba idrara çok sıkışık olduğumuz için mi insallah kasimin son haftasını goruruz
Kızılcık suyunun faydasını gördüm tekrar başlayacağım.Meyvesini de yiyorum bol c vitamin var.İlaç falan kullanıyor musun? Bir de kızılcık suyu iyi geliyormuş tam da mevsimi ama antibiyotik alınırken içilir mi ondan emin değilim Onun için içemedim ama meyvesini annem zorla yediriyor bir de nette karbonatlı su yazıyor 3 gün falan içtim valla.
Çok geçmiş olsun bebiş biraz daha bekleyecek ben öyle hissediyorum canım.günaydın kızlar. biz taburcu olduk evdeyiz. hiç erken doğum gibi bir riskim yoktu öncesinde. gece çok sancım oldu sabah kalktığımda hafif lekelenmeler vardı. sonra nişan gibi bişey geldi sümüksü kanlı. doktoru aradım hemen gel dedi. nst de sancı 40 civarı çıktı yatış yaptılar. öğlene doğru sancılar 60, akşama doğru 80lere çıktı. doktorum ciğer geliştirici yaptı. bir parmak açılman var dedi, adalata başladık. adalat kasılmaları durdurdu gibi. taburcu olurken açılmam da yoktu. şu an doğum olabilir mi dedim. şimdi olmaz ama müdahale etmesek olabilirdi dedi. ayakta kalmamaya çalışıyorum yarın tekrar kontrolüm var. artık hazır olmak lazım çantanızı alışverişlerinizi tamamlayın. iyiki daha erken diyenleri dinlememişim. şu an atlattık gibi ama bilemiyorum nasıl olacak. bugün 33 bitti 34.haftaya girdim. 3-4 hafta daha dursa keşke çok sinirlerim bozuldu. bizde durumlar böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?