2017 Aralık Anneleri

Canim annen getirsin bir dilim yap ucundan çok az alırsın yersin en azından nefsini koreltirsin geçen bende çok az simitin ucundan aldım yedim bisey olmadi

ben bacak kramplarm var deyince yazdi onu.kramp olmuyo ama cati agrii aynem devam.bu legen kemigi diyolar ya orasi soldan saga donerken işkence cekiyrm resmen
Benimde catı agrım var nerdeyse 1 aydan fazladır ve magnezyumdan hic fayda gormedim buna magnezyum etki etmiyor sanırım yine de iciyorum

bide ne sorcam bu gebelik takvimi 40 hafta olark hespliyo dimi ona gore geri sayim yapiyo.37 in dolmadina 50 55 gun falan var onu hesaolamaya calsiyrm deminden beri 71 yazdkca sinri oluyrm:))
Kuzum 71 den 15 bunu cikaracaksin benim erken dogum riskim olmasaydı doktor 15 aralık demişti tahmini dogum tarihime

Kızlar bugün kontrolüm vardı. Doktor bebeğimin gayet iyi olduğunu söyledi. Boyu 37 cm kilosu 1234 gr. Bu haftalarda normal mi? Normal olduğunu söyledi. Çok da iyi vw ilgili bi doktor kendisi. Yaşadığım ilde baya tanınır. Ama bendeki hamilelik programlarında kilo 1400-1500 arası boy 40 cm olmalı görünüyor bu hafta için. Sizin nasıldı bu vakitlerde bebeğiniz?

Canim o programların yanılma payı var ki o programa bakarsan benim kızımın boyu usg de 35 cm ki 30. Haftanın içine girdim

Canim o programların yanılma payı var ki o programa bakarsan benim kızımın boyu usg de 35 cm ki 30. Haftanın içine girdim
Dikkate almayayım değil mi? Yani kilo takıntısı olan biri değilim ama öyle çok da zayıf olmasını istemem bebeğimin. Sağlığı yerinde olsun da. Bir de bebeğin kalp grafiğinin yapılması gwrekiyormuş. Yaptıran oldu mu? 30. Hafta son dedi doktor

29 haftalkken gitmistm ama 30 gozukuyodu 1335 gramdi normal dedi.seninkide normal.sen o programlara bakma.hem dr un olctugu bile garanti degil.bende -+ 195 gram yaziyo yani ya eksik ya fazla.o yuzdrn anca dogunca anlasiliyo.saglikla gelsinlerde dogan buyuyo canim

Bence normal kilosu canim sağlıklı olması haftasiyla uyumlu olması önemli benim kizimda başından beri zayıf ki bana cekmis :) kalp grafiğini ilk defa duydum geçen gün gittiğim de doktorum öyle bisey soylemedi

Bence normal kilosu canim sağlıklı olması haftasiyla uyumlu olması önemli benim kizimda başından beri zayıf ki bana cekmis :) kalp grafiğini ilk defa duydum geçen gün gittiğim de doktorum öyle bisey soylemedi

Haklısın canım. Sağlıklı olsun da. Doktor da sıkıntı yok dediğine göre evham yapmayayım.

Ya kalp grafiği mi dedi başka bi şey mi dedi tam anlayamadım açıkçası. Yaptırmanda fayda var dedi. Her ihtimale karşı. Çocuk kardiyolojisi bölümünden randevu alabilirsin dedi

tam bugdayla kek denedim.esmer seker kullandim sekeri az oldu haliyle ama yenileblr.illaa yicem yani o keki.sekerde 104 ciktiyani yukselmemis
Bende yaptım bugün benim kız illa kek istiyorum deyince..ama şeker koymadım hiç ona yedirirken pudra şekeri ve bal döktüm üstüne yedi 2dilim yavrum özlemiş..hiç şekersiz de idare eder tadı incir ve kayısı koydum içine elma rendeledim..şeker akşam açlıkta belli olacak çünkü az önce ara öğünümü yedim..

Ben yaptırmıştım fetalekokardiyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…