- 20 Şubat 2017
- 108
- 35
- 18
- 40
Cok gecmis olsun canim, ins. Gelmez hemen aceleci kuzu. Allahim hayirlisyla zamaninda dogum nasip etsin. Yine haftan ilerideymis senin stres yapma hic sen.günaydın kızlar. biz taburcu olduk evdeyiz. hiç erken doğum gibi bir riskim yoktu öncesinde. gece çok sancım oldu sabah kalktığımda hafif lekelenmeler vardı. sonra nişan gibi bişey geldi sümüksü kanlı. doktoru aradım hemen gel dedi. nst de sancı 40 civarı çıktı yatış yaptılar. öğlene doğru sancılar 60, akşama doğru 80lere çıktı. doktorum ciğer geliştirici yaptı. bir parmak açılman var dedi, adalata başladık. adalat kasılmaları durdurdu gibi. taburcu olurken açılmam da yoktu. şu an doğum olabilir mi dedim. şimdi olmaz ama müdahale etmesek olabilirdi dedi. ayakta kalmamaya çalışıyorum yarın tekrar kontrolüm var. artık hazır olmak lazım çantanızı alışverişlerinizi tamamlayın. iyiki daha erken diyenleri dinlememişim. şu an atlattık gibi ama bilemiyorum nasıl olacak. bugün 33 bitti 34.haftaya girdim. 3-4 hafta daha dursa keşke çok sinirlerim bozuldu. bizde durumlar böyle
hayirli haberlerle gelirsn insallah canim.mide icin gaviskon surup rahatlatyms dr un yazarsa
yuksekmez insallah ya hem sen hic koymamssn baksana.bende icine elma rendesi koydm gayette hos:)Bende yaptım bugün benim kız illa kek istiyorum deyince..ama şeker koymadım hiç ona yedirirken pudra şekeri ve bal döktüm üstüne yedi 2dilim yavrum özlemiş..hiç şekersiz de idare eder tadı incir ve kayısı koydum içine elma rendeledim..şeker akşam açlıkta belli olacak çünkü az önce ara öğünümü yedim..
Dün mercimek köftesi yaptım esmer bulgurdan..nasılsa esmer dedim kendimi tutamadım bi yedim ama 8tane yemişimdir..sonra çarşıya gittik bi yerde oturduk ölçtüm..1saat 117 oo dedim iyi..neyse 2.saati bi ölçtüm 145..yürümeme rağmen nasıl moralin bozuldu..yazmadım deftere bende..sonuçta normalde o kadar çok yemiyorum ve yükselmiyo..yuksekmez insallah ya hem sen hic koymamssn baksana.bende icine elma rendesi koydm gayette hos:)
salca falamda giriyo ya icine biraz ondanda yukselmstr.bazen az yiyince bile yukseliyo 2 .saate kadr.Dün mercimek köftesi yaptım esmer bulgurdan..nasılsa esmer dedim kendimi tutamadım bi yedim ama 8tane yemişimdir..sonra çarşıya gittik bi yerde oturduk ölçtüm..1saat 117 oo dedim iyi..neyse 2.saati bi ölçtüm 145..yürümeme rağmen nasıl moralin bozuldu..yazmadım deftere bende..sonuçta normalde o kadar çok yemiyorum ve yükselmiyo..
Bi yanĺıslik olmasin canımDün mercimek köftesi yaptım esmer bulgurdan..nasılsa esmer dedim kendimi tutamadım bi yedim ama 8tane yemişimdir..sonra çarşıya gittik bi yerde oturduk ölçtüm..1saat 117 oo dedim iyi..neyse 2.saati bi ölçtüm 145..yürümeme rağmen nasıl moralin bozuldu..yazmadım deftere bende..sonuçta normalde o kadar çok yemiyorum ve yükselmiyo..
ben gidiyrdm seker cikmadn once.bi devlet bi ozel.15 gunde bir goruysn bu ayalra kadr diger turlu ayda bir oluyo.iki dr dan da fikir alablysn.mesela ben devam etseydm devlette dogumum olcakti.testler dogum devlette fikir amaclida ozelde gibi dusun.ama devkey beni once fakülteye atti fakultede kafayi yedirtmeye calisti bende solugu ozelde aldim artk ordan devam ediyrm dogumda orda olcakkızlar merhaba bişey soracağım. Ben kontrollere özele gidiyorum ama bazıları aynı zamanda kendi doktoruyla beraber devlete de gidiyormuş. aranızda böyle yapan var mı ? nasıl bi avantajı oluyor?
kiz hakkatten tejrar olctn mu bazen yanlis oluyo.ben bi gun olctmde 238 yazdi bayilcaktm tekrar olctum 120 li bisey ciktiDün mercimek köftesi yaptım esmer bulgurdan..nasılsa esmer dedim kendimi tutamadım bi yedim ama 8tane yemişimdir..sonra çarşıya gittik bi yerde oturduk ölçtüm..1saat 117 oo dedim iyi..neyse 2.saati bi ölçtüm 145..yürümeme rağmen nasıl moralin bozuldu..yazmadım deftere bende..sonuçta normalde o kadar çok yemiyorum ve yükselmiyo..
Anlamadım cnm ya sinir oldum..salca falamda giriyo ya icine biraz ondanda yukselmstr.bazen az yiyince bile yukseliyo 2 .saate kadr.
Hayır cnm yemedim..tekrar ölçtüm hatta 156 çıktı bu kezdeBi yanĺıslik olmasin canım
Nasıl 2.saatte yükseliyr?Arada baska bisey mi yedin?
Ben o rakamı görsem bayılırım herhalde.. Güvenilirlikleri düşük o zaman bu cihazların..bi de strip için kutu başına 10lira fark verdim dün 40 lira..30lirad a muayene parası çıkto 70tl kafadan gitti.kiz hakkatten tejrar olctn mu bazen yanlis oluyo.ben bi gun olctmde 238 yazdi bayilcaktm tekrar olctum 120 li bisey cikti
aklimi kaynediyodum:))
Bence hata olmus canım.O kadar yüksek cıkmaz.Hayır cnm yemedim..tekrar ölçtüm hatta 156 çıktı bu kezde
vallah ben acik acik soledim dr a.para veremem dedim bi kutu 25 lira en fazla 4 5 gun gidiyo dedim gucum yok o kadr odemeye.o da gelmdn son uc gun olcsen yeterli dedi allahtan.can mi dyaanir ona vercgm parayla bebegmi bsieyler alirm daha iyiBen o rakamı görsem bayılırım herhalde.. Güvenilirlikleri düşük o zaman bu cihazların..bi de strip için kutu başına 10lira fark verdim dün 40 lira..30lirad a muayene parası çıkto 70tl kafadan gitti.
bi parmaktan bi parmaga bile fark ediyo pek guvenilir degil anlayacgn.bende alaym su bulgurdan.gem bulgur yuksektmemesi lazim serbest degil mi.bence senin makine o an bi kafayi yemiş ondan ole cikmstrAnlamadım cnm ya sinir oldum..
Ben birkaç kez gitmiştimkızlar merhaba bişey soracağım. Ben kontrollere özele gidiyorum ama bazıları aynı zamanda kendi doktoruyla beraber devlete de gidiyormuş. aranızda böyle yapan var mı ? nasıl bi avantajı oluyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?