2017 Aralık Anneleri

bi parmaktan bi parmaga bile fark ediyo pek guvenilir degil anlayacgn.bende alaym su bulgurdan.gem bulgur yuksektmemesi lazim serbest degil mi.bence senin makine o an bi kafayi yemiş ondan ole cikmstr
A101den almıştım bulguru.bugün de 3 tane yedim yükselmedi..rengi de koyu oldu ben koyu renk seviyorum.. Normal bulgurla yaparsam nar ekşisi koyuyordum gerek kalmıyor güzel oldu valla..

bebinizi hickirik tutuyomu kizlar.bazen bi kez bazen gunde iki kez oluyo bizim uzunda suruyo.beybim sinir oluyo gibi uzun sure gecmeynce sert sert vurmaya basliyo.kendi kendine geciyo snairim bi yolu varmi cabuk gecmesi icin
Şu hıçkırık işini hiç anlayamıyorum cnm 2 gebeliğim olmasına rağmen..

140ın altında cnm yüksek değil baya da biletler yemişsin..ben bugün öğlen az çorba yoğurt ve 3mercimek köfte yedim 117 çıktı ama daha yesem yerdim yani

Şu hıçkırık işini hiç anlayamıyorum cnm 2 gebeliğim olmasına rağmen..
genelde yemekten sonra tutarms hickirik ama ansizinda oluyo benim.iki uc saniye arayla tekme atiyms gibi oluyo pit pit zipliyo boyle.5 dk kadr da suruyo.amniyon sivisini yutmaktan oluyms oyle yaziyo nette.ama bebi bile rahatsiz oluyo basliyo saga sola sert sert vurmaya

alisana kadar biraz zorluyo canim sikma canini.o kadr da abartma arada yuksek cikacak alış.diyet listesine uydugmzda bile yuksek cikablyo.ekmegibi azalt bana ebe 3 yaziyo iki dilim ye bir ye diyo.hatta ben bulgur yada az da olsa makarna yiyceksm o zaman ekmek yemiyrm.ama streste yukseltiyo bunu bil o yuzden biraz rahat old.normal seker hastaları bile sutlu tatli yiyebiliyo burdan pay biç

canm çok geçmiş olsun bebeğin tam vaktinde sağlıklı bi şekilde doğar inşallah

Diyette yazan dilimlerden az yiyorum sabah 3 yazıyo 1 buçuk yiyorum ogle ve aksam 2 yaziyo 1 yiyorum.daha 30. Haftaya yeni girdim insulinsiz diyetle bari bitirebilsem su son haftaları

Diyette yazan dilimlerden az yiyorum sabah 3 yazıyo 1 buçuk yiyorum ogle ve aksam 2 yaziyo 1 yiyorum.daha 30. Haftaya yeni girdim insulinsiz diyetle bari bitirebilsem su son haftaları
bitirirsn merak etme.insulin icin değerlern daha yuksek olmasi lazim.hem insulinin bebege zararı yok ama yinede kullanmazsn insallah

bende şu hıckırık işini çözemeyenlerdendım nasıl hissediyorlar diyordum kendi kendime meğerse bizimkini hergun hıckırık tutuyomus bende tekme sanıyomusum

Yanlış olcmuştur canım. Pazar günü gece acile gittim balıktan zehirlendigim için nöbetçi kadın doğumcu da baktı bebeğime 28+5 haftaliktim 1215gr dedi çok moralim bozuldu. Ertesi gün kendi doktoruma gittim prof. Olana baktı yanlış ölçmüş dedi 1469gr mış bebegim. Bazen ölçümler yanlış olabiliyor. Ama doktor herhangi bir sorun yok dediyse rahat olabilirsin her zaman doğru olmayabilir olcumleri

Canım aletin yanlış ölçüyor olabilir mi bana diyabet doktorum 1. Saat yüksek çıkar sonra yavaş yavaş düşmeye baslar 2. Saat daha düşük çıkar demisti. Senin birinci saatten sonra yükselmeye başlaması pek olası değil. Ben emin olmadığında bir kez daha ölçüyorum

Ben de bugün yine bozdum diyeti denemek amaclı aslında birazda. Normal bulgurdan bir tabak kısır yedim kremalı yaş pasta üstüne de bir tabak aşure yedim 125 cıktı. Dün de benzer şekilde yemiştim yükseltmedi bugün de deneyim dedim çünkü bazen yanlış olcebiliyor. Çok şükür siniri geçmedi ama benim sabahları yüksek çıkıyor. Sabahları çok hafif yiyorum iki dilim çavdar ekmeği bir yumurta peynir zeytin domates salatalık kadar bir bardak sut bir yemek kaşığı keçiboynuzu pekmezi yiyorum 120lerde çıkıyor. Ama koca dilim yaş pasta koca bi tabak asure yesem de o kadar cikiyor

kiz gozumde tutuyo ya yas pasta benim esime al desem çıldırır nasil aldi da yedin kendim mi yapsam diyrm cesarette edemiyrm yaaaa agliycam şimdi.bugun kek yaptm iki tane yedim hala da canim istiyo tut kendini dilek diyrm ama oda tatsiz sekersiz bisey zaten

Dr un öyle dediyse benim alet o an şaşırdı demek ki bende kaydetmedim zaten 2. Ölçüm de 156 çıktı o daha fena..

Benimde gözümde tutuyor tatlılar valla cesaret edip yiyemiyorum da..yaş pasta kızım istedi dün aldım porsiyonluk..ben yiyemedim doğurunca acısını çıkarıcam nasip olursa..

Hickirik tuttugunu nasil anliyorsunuz:)
bebegn durdu yerde genelde asagilara dogru tekme atar gibi pitpitliyo ama iki uc saniye arayla.kimisi kalp atisina benzetms ama kalp atisi böyle yavas olmaz.bi 5 dk kadr suruyo benm daha az surdgu de oluyo.yemeklerden sonrada tutuyms ama benm durup dururkende oluyo :)

canim o kadr tatli istiyo ki yaptgm tatsiz kekin uzerine tahin pekmez sürdüm :)) o kadr acinacak haldeyim

Aynen bazen oluyor bende de ust uste pir pir bir harektlenme hickirik oldugunu bilmiyordum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…