A101den almıştım bulguru.bugün de 3 tane yedim yükselmedi..rengi de koyu oldu ben koyu renk seviyorum.. Normal bulgurla yaparsam nar ekşisi koyuyordum gerek kalmıyor güzel oldu valla..bi parmaktan bi parmaga bile fark ediyo pek guvenilir degil anlayacgn.bende alaym su bulgurdan.gem bulgur yuksektmemesi lazim serbest degil mi.bence senin makine o an bi kafayi yemiş ondan ole cikmstr
Şu hıçkırık işini hiç anlayamıyorum cnm 2 gebeliğim olmasına rağmen..bebinizi hickirik tutuyomu kizlar.bazen bi kez bazen gunde iki kez oluyo bizim uzunda suruyo.beybim sinir oluyo gibi uzun sure gecmeynce sert sert vurmaya basliyo.kendi kendine geciyo snairim bi yolu varmi cabuk gecmesi icin
140ın altında cnm yüksek değil baya da biletler yemişsin..ben bugün öğlen az çorba yoğurt ve 3mercimek köfte yedim 117 çıktı ama daha yesem yerdim yaniBazen bu diyet beni o kadar mutsuz ediyor ki meyve ve yogurtumu yerken bazen boğazıma takılıyo ağlayasım geliyo.canımın çektiği hic birşeyi yiyememek artık beni çok yormaya başladı.oglen mercimek çorbası zeytinyağlı taze fasulye ve limonlu bol salata 1 dilimde tam bugday ekmegi yedim 136 çıktı.hamilelik bile beni bu kadar zorlamadı ilk 3 aydaki bulantılı zamanlarım bile bu diyet doneminden daha iyiydi resmen diyet beni psikolojik olarak etkiliyo mutsuz hissediyorum kendimi
genelde yemekten sonra tutarms hickirik ama ansizinda oluyo benim.iki uc saniye arayla tekme atiyms gibi oluyo pit pit zipliyo boyle.5 dk kadr da suruyo.amniyon sivisini yutmaktan oluyms oyle yaziyo nette.ama bebi bile rahatsiz oluyo basliyo saga sola sert sert vurmayaŞu hıçkırık işini hiç anlayamıyorum cnm 2 gebeliğim olmasına rağmen..
alisana kadar biraz zorluyo canim sikma canini.o kadr da abartma arada yuksek cikacak alış.diyet listesine uydugmzda bile yuksek cikablyo.ekmegibi azalt bana ebe 3 yaziyo iki dilim ye bir ye diyo.hatta ben bulgur yada az da olsa makarna yiyceksm o zaman ekmek yemiyrm.ama streste yukseltiyo bunu bil o yuzden biraz rahat old.normal seker hastaları bile sutlu tatli yiyebiliyo burdan pay biçBazen bu diyet beni o kadar mutsuz ediyor ki meyve ve yogurtumu yerken bazen boğazıma takılıyo ağlayasım geliyo.canımın çektiği hic birşeyi yiyememek artık beni çok yormaya başladı.oglen mercimek çorbası zeytinyağlı taze fasulye ve limonlu bol salata 1 dilimde tam bugday ekmegi yedim 136 çıktı.hamilelik bile beni bu kadar zorlamadı ilk 3 aydaki bulantılı zamanlarım bile bu diyet doneminden daha iyiydi resmen diyet beni psikolojik olarak etkiliyo mutsuz hissediyorum kendimi
canm çok geçmiş olsun bebeğin tam vaktinde sağlıklı bi şekilde doğar inşallahgünaydın kızlar. biz taburcu olduk evdeyiz. hiç erken doğum gibi bir riskim yoktu öncesinde. gece çok sancım oldu sabah kalktığımda hafif lekelenmeler vardı. sonra nişan gibi bişey geldi sümüksü kanlı. doktoru aradım hemen gel dedi. nst de sancı 40 civarı çıktı yatış yaptılar. öğlene doğru sancılar 60, akşama doğru 80lere çıktı. doktorum ciğer geliştirici yaptı. bir parmak açılman var dedi, adalata başladık. adalat kasılmaları durdurdu gibi. taburcu olurken açılmam da yoktu. şu an doğum olabilir mi dedim. şimdi olmaz ama müdahale etmesek olabilirdi dedi. ayakta kalmamaya çalışıyorum yarın tekrar kontrolüm var. artık hazır olmak lazım çantanızı alışverişlerinizi tamamlayın. iyiki daha erken diyenleri dinlememişim. şu an atlattık gibi ama bilemiyorum nasıl olacak. bugün 33 bitti 34.haftaya girdim. 3-4 hafta daha dursa keşke çok sinirlerim bozuldu. bizde durumlar böyle
Diyette yazan dilimlerden az yiyorum sabah 3 yazıyo 1 buçuk yiyorum ogle ve aksam 2 yaziyo 1 yiyorum.daha 30. Haftaya yeni girdim insulinsiz diyetle bari bitirebilsem su son haftalarıalisana kadar biraz zorluyo canim sikma canini.o kadr da abartma arada yuksek cikacak alış.diyet listesine uydugmzda bile yuksek cikablyo.ekmegibi azalt bana ebe 3 yaziyo iki dilim ye bir ye diyo.hatta ben bulgur yada az da olsa makarna yiyceksm o zaman ekmek yemiyrm.ama streste yukseltiyo bunu bil o yuzden biraz rahat old.normal seker hastaları bile sutlu tatli yiyebiliyo burdan pay biç
bitirirsn merak etme.insulin icin değerlern daha yuksek olmasi lazim.hem insulinin bebege zararı yok ama yinede kullanmazsn insallahDiyette yazan dilimlerden az yiyorum sabah 3 yazıyo 1 buçuk yiyorum ogle ve aksam 2 yaziyo 1 yiyorum.daha 30. Haftaya yeni girdim insulinsiz diyetle bari bitirebilsem su son haftaları
bende şu hıckırık işini çözemeyenlerdendım nasıl hissediyorlar diyordum kendi kendime meğerse bizimkini hergun hıckırık tutuyomus bende tekme sanıyomusumgenelde yemekten sonra tutarms hickirik ama ansizinda oluyo benim.iki uc saniye arayla tekme atiyms gibi oluyo pit pit zipliyo boyle.5 dk kadr da suruyo.amniyon sivisini yutmaktan oluyms oyle yaziyo nette.ama bebi bile rahatsiz oluyo basliyo saga sola sert sert vurmaya
bende burda okumustm bilmesem tekme sana bilirdm:)) coo sirin oluyo ama bebis icin cokta rahatsz edicibende şu hıckırık işini çözemeyenlerdendım nasıl hissediyorlar diyordum kendi kendime meğerse bizimkini hergun hıckırık tutuyomus bende tekme sanıyomusum
Yanlış olcmuştur canım. Pazar günü gece acile gittim balıktan zehirlendigim için nöbetçi kadın doğumcu da baktı bebeğime 28+5 haftaliktim 1215gr dedi çok moralim bozuldu. Ertesi gün kendi doktoruma gittim prof. Olana baktı yanlış ölçmüş dedi 1469gr mış bebegim. Bazen ölçümler yanlış olabiliyor. Ama doktor herhangi bir sorun yok dediyse rahat olabilirsin her zaman doğru olmayabilir olcumleriKızlar bugün kontrolüm vardı. Doktor bebeğimin gayet iyi olduğunu söyledi. Boyu 37 cm kilosu 1234 gr. Bu haftalarda normal mi? Normal olduğunu söyledi. Çok da iyi vw ilgili bi doktor kendisi. Yaşadığım ilde baya tanınır. Ama bendeki hamilelik programlarında kilo 1400-1500 arası boy 40 cm olmalı görünüyor bu hafta için. Sizin nasıldı bu vakitlerde bebeğiniz?
Canım aletin yanlış ölçüyor olabilir mi bana diyabet doktorum 1. Saat yüksek çıkar sonra yavaş yavaş düşmeye baslar 2. Saat daha düşük çıkar demisti. Senin birinci saatten sonra yükselmeye başlaması pek olası değil. Ben emin olmadığında bir kez daha ölçüyorumDün mercimek köftesi yaptım esmer bulgurdan..nasılsa esmer dedim kendimi tutamadım bi yedim ama 8tane yemişimdir..sonra çarşıya gittik bi yerde oturduk ölçtüm..1saat 117 oo dedim iyi..neyse 2.saati bi ölçtüm 145..yürümeme rağmen nasıl moralin bozuldu..yazmadım deftere bende..sonuçta normalde o kadar çok yemiyorum ve yükselmiyo..
kiz gozumde tutuyo ya yas pasta benimBen de bugün yine bozdum diyeti denemek amaclı aslında birazda. Normal bulgurdan bir tabak kısır yedim kremalı yaş pasta üstüne de bir tabak aşure yedim 125 cıktı. Dün de benzer şekilde yemiştim yükseltmedi bugün de deneyim dedim çünkü bazen yanlış olcebiliyor. Çok şükür siniri geçmedi ama benim sabahları yüksek çıkıyor. Sabahları çok hafif yiyorum iki dilim çavdar ekmeği bir yumurta peynir zeytin domates salatalık kadar bir bardak sut bir yemek kaşığı keçiboynuzu pekmezi yiyorum 120lerde çıkıyor. Ama koca dilim yaş pasta koca bi tabak asure yesem de o kadar cikiyor
Dr un öyle dediyse benim alet o an şaşırdı demek ki bende kaydetmedim zatenCanım aletin yanlış ölçüyor olabilir mi bana diyabet doktorum 1. Saat yüksek çıkar sonra yavaş yavaş düşmeye baslar 2. Saat daha düşük çıkar demisti. Senin birinci saatten sonra yükselmeye başlaması pek olası değil. Ben emin olmadığında bir kez daha ölçüyorum
Benimde gözümde tutuyor tatlılar valla cesaret edip yiyemiyorum da..yaş pasta kızım istedi dün aldım porsiyonluk..ben yiyemedim doğurunca acısını çıkarıcam nasip olursa..Ben de bugün yine bozdum diyeti denemek amaclı aslında birazda. Normal bulgurdan bir tabak kısır yedim kremalı yaş pasta üstüne de bir tabak aşure yedim 125 cıktı. Dün de benzer şekilde yemiştim yükseltmedi bugün de deneyim dedim çünkü bazen yanlış olcebiliyor. Çok şükür siniri geçmedi ama benim sabahları yüksek çıkıyor. Sabahları çok hafif yiyorum iki dilim çavdar ekmeği bir yumurta peynir zeytin domates salatalık kadar bir bardak sut bir yemek kaşığı keçiboynuzu pekmezi yiyorum 120lerde çıkıyor. Ama koca dilim yaş pasta koca bi tabak asure yesem de o kadar cikiyor
Hickirik tuttugunu nasil anliyorsunuz:)bebinizi hickirik tutuyomu kizlar.bazen bi kez bazen gunde iki kez oluyo bizim uzunda suruyo.beybim sinir oluyo gibi uzun sure gecmeynce sert sert vurmaya basliyo.kendi kendine geciyo snairim bi yolu varmi cabuk gecmesi icin
bebegn durdu yerde genelde asagilara dogru tekme atar gibi pitpitliyo ama iki uc saniye arayla.kimisi kalp atisina benzetms ama kalp atisi böyle yavas olmaz.bi 5 dk kadr suruyo benm daha az surdgu de oluyo.yemeklerden sonrada tutuyms ama benm durup dururkende oluyo :)Hickirik tuttugunu nasil anliyorsunuz:)
Aynen bazen oluyor bende de ust uste pir pir bir harektlenme hickirik oldugunu bilmiyordum :)bebegn durdu yerde genelde asagilara dogru tekme atar gibi pitpitliyo ama iki uc saniye arayla.kimisi kalp atisina benzetms ama kalp atisi böyle yavas olmaz.bi 5 dk kadr suruyo benm daha az surdgu de oluyo.yemeklerden sonrada tutuyms ama benm durup dururkende oluyo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?