2017 Aralık Anneleri

bebinizi hickirik tutuyomu kizlar.bazen bi kez bazen gunde iki kez oluyo bizim uzunda suruyo.beybim sinir oluyo gibi uzun sure gecmeynce sert sert vurmaya basliyo.kendi kendine geciyo snairim bi yolu varmi cabuk gecmesi icin
Bizim de oluyo canım. Bugün doktora sordum. Ritmik hareketler oluyo bi kaç dakika sürüyor dedim. Dedi hıçkırık tutuyo. Nabzı atımına benzer ama nabızdan daha yavaştır. İyi bi şeymiş. Ciğerleri gelişiyormuş

Doğrusu canım. Doktorum güvenilir biri de acaba bi yanlışlık mı oldu diye düşünmedim değil.

Kızlar nerelerdesınız kmseler uokk.. bu gavıscon surubu hepmı ıcmelı acaba dun cok mıdem yanıyodu bugun hıc yok bos yere ıcmesemmı

Ayyy ben tatlı pasta yiyorum ama benimde gözümde nedense salam tütüyo çok aradığım bişey değil ama yasak diye sanırım doğurayım o uzun salamı tavşan gibi ekmeksiz kemire kemire yiycem valla

Kızlar nerelerdesınız kmseler uokk.. bu gavıscon surubu hepmı ıcmelı acaba dun cok mıdem yanıyodu bugun hıc yok bos yere ıcmesemmı
canm benim bu hamileliğim de şurup içecek kadr yanmam henüz olmadı ama önceki hamileliğim de midem de yanma olduğu zamn içerdim kullanma talimatını okuyabilirsin ölçüsü vardır

canm benim bu hamileliğim de şurup içecek kadr yanmam henüz olmadı ama önceki hamileliğim de midem de yanma olduğu zamn içerdim kullanma talimatını okuyabilirsin ölçüsü vardır

Benımd sun cok beter oldu ne olsu anlamadım yandı bıttı zehr gbı mıdem bıgazım ama su an yk bısa ıcmeyım dedım

Hayırlı sabahlar kızlar guzel bereketlı bırgun olsun ınsaallah

Çok gerekli bi şey mi peki. Hangi durumlarda isteniyo
Günaydın cnm..benim Dr um her gebesinden istiyor..ilk kızımda da yaptırdım..çocuk kardiyolojisindeki dr ultrasonla bakıyo kalbi ile ilgili bir problem var mı diye..allah korusun bişey görürse mesela doğum anında ona göre müdahale edecek Bi Dr da yanınızda oluyor yada müdahale gerekmiyorsa takip edeceğini bileceğin bir durum oluyor doğumdan sonra götürüyorsun çocuk kardiyologuna ben sıra beklerken küçücük bebekler geldi kaç tane..allahım korusun tüm bebekleri..ben yaptırdım şükür güzel geçti bi problem yok..yaptır derim bilirsin durumu rahatlarsın inş..

Sabah kalkınca su içme fikrini bana kim vermisti tesekkur ederim icmeden olctum 96 çıkmıştı 1 bardak içtim 15 dk sonra ölçtüm 90 çıktı

Sabah kalkınca su içme fikrini bana kim vermisti tesekkur ederim icmeden olctum 96 çıkmıştı 1 bardak içtim 15 dk sonra ölçtüm 90 çıktı

Walla bn anlamadım bu uste bı yanlslk var yarn aaat once ölctm gece domates elma mandalına yemstm kalktkca bırer tane ve 128 cıktı hemen dıger parmagmdan ölctm 119 coktı nasıl ıs anlamadım yedklerm yasak sey degldı ve kac saat gecmstı ustnden nasl bule cıkıho hayret

Herkese günaydın. Bugün misafirim var ev yemek temizlik beni bekler.

Gece kalktıkça meyve mi yedin maşlh..ama meyvenin yanında yoğurt yada peynir vermedi mi diyetisyen..benim öyle ve hiç hoş değil tatlı meyvenin yanına yoğurt ögg..az kaldı sabırr..

Günaydın bana gün aymıyo bitürlü annem ameliyat oldu ya ev yol geçen hanına döndü geçmiş olsuna biri geliyo biri gidiyo hatta giderken gelenle karşılaşan muhabbet için geri dönüyo deli olucam insanda azcık düşünce olur yaaa misafiri çok seven beni bile misafirden bıktırdılar tüm telefonları kapatıp kapı zilinin kablosunu koparıp akşaöa kadar uyumak istiyorummmmm

valla canım benim şekerde coştu bu aralar aksam 3 kaşık bulgur pilavı ve 3kaşık karnıbahar yemeği yedim tabi ayranda var 161 çıktı hep yuksek cikiyo bu aralar geçen beyaz ekmekten ekmek arası yedim az bisey 176 çıktı ve artik herşeyden korkuyorum ac sefil bir şekilde hamilelik geçiriyorum ve kiloda veriyorum doğuma kadar bitkinlikten ölmezsem iyi

Ben vermiştim canım bana da diyetisyenim soylemisti. Hatta bana iki bardak dedi. Ben kalkar kalkmaz bir bardak kahvaltımı hazırlarken bor bardak içiyorum açlık sekerim 80 filan çıkıyor o şekilde. Sen de iki barsağa çıkarırsan daha da düşer

nasil kiz uyandikca meyve mi yedin anlamadim.yeyip yatmaktan da yukselir ve yaninda yogurt süt yada ceviz tuketmelisin.meyvede de seker var

karnibahar brokoli bunlardada seker var.bulgur yiyosan yaninda ekmek yemeyecksn yani o ogunde ekmek yenmeyck.maalesef diyet listesnde yeyin yaziyo ama yiyince tavan yapiyo.biz dogurana kadar cozemiycz bu isi.yukselmesi gereken yerde normal cikiyo normal cikmasi gereken yerde tavan yapiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…