2017 Aralık Anneleri

Ben dün aksam hic ekmek yemedim aksam yemegiyle ve 102 çıktı tokluk sonra aksam ara öğünümde 4 tatlı kaşığı profiterol ve 3 küçük dereotlu poğaça yedim kurabiye boyutundaydı yanina limonlu cubuk tarçınlı ıhlamur içtim 3 fincan ve 1 saat sonra ölçtüm 126 çıktı artık aksam yemeginden ekmegi kaldırıp boyle haftada 1 kaçamak yapacam yukseltmedi

allah yardimcin olsun canim.odum patliyo misafur gelck diye.derin temizlk yapilmadi henuz camlar kapilar duruyo.sagolsun annem yapiyo ama cam kapi silemiyo.bu ay sonu temzilkci tutcam sirf cam kapi icin.o zamana kadr kimse gelmese cok mutlu oliciiim.

Bu sabah denemek icin 1 bardak ictim midem biraz hassas korkuyorum açken su icmeye ağrı yapıyo ama bişey olmadı yarın sabahta 2 bardak iceyim deneye deneye bu sekeri alt edecez :)

kiz nasil yiyosnz tatli ay bi ben yiyemiyrm cildircaaaam.hep tam bugdayla denemeye calisyrm.bu aksam sut aldrcm esime tatli yapicam yeminimi bozdum ahanda delirdm

Gecen hafta bende karnıbahar yemegi yapmıştım seker yuksek çıktı hep 156 falan sonra galiba bu karnibaharın etkisi dedim simdi 130 lara indi tekrar hatta dun aksam yemeğiyle hiç ekmek yemedim 102 çıktı 1 kepce mercimek çorbası 4 5 kasık taze fasulye ve yagsız limonlu salata yemiştim.bana diyetisyenim yemeklerle yesillik yersen hazmı kolay olur sekerin yuksek cikmaz demişti

kiz nasil yiyosnz tatli ay bi ben yiyemiyrm cildircaaaam.hep tam bugdayla denemeye calisyrm.bu aksam sut aldrcm esime tatli yapicam yeminimi bozdum ahanda delirdm
Dün moralim çok bozuktu canım cekip yiyemiyorum diye.esimde dayanamamış almış bana ama bastan anlaşma yaptı 3 4 kaşığı gecmeyecen diye bende tatlı yiycem diye ekmegi aksam öğününden tamamen kaldırdım ve yarım saat evin icinde yürüdüm tokluk düşük cikmasa yemeyecektim ama 102 yi gorunce cesaret geldi 15 gunde ilk kaçamağım bide 2 tatli kaşığı aşure yemiştim bi keresinde

kızlar baya uzun zamandır giremiyordum, sonra tüm konuşmaları okumadan yazmamaya karar verdim ama 2000 lerde mesaj vardı okumam gereken. roman gibi okudum hepsini rahatsız olanlara Allah şifa versin. Bu perşembe doktorumuza gittik minnak 39 cm 1300 gr olmuş. kafası sağ aşağı tarafta, popo ve ayaklar göbek deliği civarlarındaymış. Normal doğuma engel bir pozisyonu yokmuş. Gelişimi iyi dedi ama bana kilo konusunda çok çok kızdı. 95 kilo oldum rekor bende sanırım. 77 ile başlamıştım. 17-18 kilo aldım. Doyma hissim yok adeta. Eve gittiğimde ne yesem derdine düşüyorum. Geçen sene bu zamanlar 65 kilo bir kızcağızdım. Bir düşükten sonra hamile kaldım. çatlaklara gelince, daha kilo almam başlamadan çatlamalarım başladı. Günde üç defa yağlanıyordum ama fayda etmedi. Kiloyla ilgisi yok bence çünkü göğüslerimde bile oldu. kilo almayan yerlerimde bile oldu. 10. haftadan beri krem ve yağ kullandım. bol su içtim. karnımın sol tarafı çatlak çatlak sağda hiç birşey yok.

Karnabaharı çok severim ama yiyemeyeceğiz anlaşılan..

aynen canım geçen canım tatlı çekti yedim çıkmadı gayet iyiydi simdi ise ne yesem çıkıyor ekmek zaten 1 dilim anca yiyorum migdem hep boş yiyecek çok ama elimi uzatamamak çok kötüymüş

Ben hamilelik döneminde vucudumuza fazla mudehale edemediğimizi düsünmeye basladim. Kimse kilo almak istemez ama insan doymayınca da doymuyor

nasil kiz uyandikca meyve mi yedin anlamadim.yeyip yatmaktan da yukselir ve yaninda yogurt süt yada ceviz tuketmelisin.meyvede de seker var

Ewt cnm gece uyandgmda belım agrıyosa kalkp dolanıyorm braz o arada meyve yıyorum esımde ısteydı bu gece sık sık uyandım elma domates falan yemstm sekerımıde sabah 8 gbı ölctm ve yksek cıktı bunu anlamadım gecekınn etkısı kalrmı bu kadr ayrıca elma yasak degldı yıyeblrsın demstı dıyetsyen donates salatalıkta aynı seklde

Cok sinir bozucu bısey sadece tatlı seyler yasak olsa dıgerlernden yıhelm ama bıcok aey yuksektıyo ve ınsan ne yıcegnı sasırıyo bıde hamılelık dahada kötu etkılıyo ınsanı yesen bı trku yemesen bı trku

Gece kalktıkça meyve mi yedin maşlh..ama meyvenin yanında yoğurt yada peynir vermedi mi diyetisyen..benim öyle ve hiç hoş değil tatlı meyvenin yanına yoğurt ögg..az kaldı sabırr..

Canım dıyetsyenn verdıgı lsteye bırebr uyamamkı dıyetsyene kalsa hergn sevze yemegı wt dıyo ben hergn yemk yapmıyorm ya malzeme olmuyo ya canım ısttemıyo galan fılan.. ama aralarda acıkuırzya o surada meyve yıyorm bn gece olan gunduz olsn sut yogrduda yıyorm ekstradan kefr falan bırebr lıstem yk yanı

allah yardimcin olsun canim.odum patliyo misafur gelck diye.derin temizlk yapilmadi henuz camlar kapilar duruyo.sagolsun annem yapiyo ama cam kapi silemiyo.bu ay sonu temzilkci tutcam sirf cam kapi icin.o zamana kadr kimse gelmese cok mutlu oliciiim.

Kapı sılemıyomusun canm agrnmı var tedbr amaclımı sılmıyosun.. bn cam bıle sılıyorm cnku benım camlar teklı hep ve ıce acıldıgı ıcın eahatca sıkınıyo arada bı dolandırıyorm cok pslenmeden... yavas yavas baslıcam yıne kendımı zorlamadan cam kapı kanepe dolap galan hem harekt olr hem kmseye mhtac kalmam gelpte hapck kmse yk zaten esıme taotrrrım braz oda ne kadrda olsa kadınn yaptgu gbı olmuo

Yaaa tamam canım. Allah razı olsun. Ben sen yaptırayım o zaman

aynen canım geçen canım tatlı çekti yedim çıkmadı gayet iyiydi simdi ise ne yesem çıkıyor ekmek zaten 1 dilim anca yiyorum migdem hep boş yiyecek çok ama elimi uzatamamak çok kötüymüş
bol su ic bu aralar bide hareket etmeye calis.stresten de yukseliuo sona geliyrz artk.uzuntuden dahi yukseliyms o derce yani

Ayyy ben tatlı pasta yiyorum ama benimde gözümde nedense salam tütüyo çok aradığım bişey değil ama yasak diye sanırım doğurayım o uzun salamı tavşan gibi ekmeksiz kemire kemire yiycem valla
Ben de doğumdan çıkar çıkmaz 1L kolayı içivericem verirlerse :)
Kendimizi kısıtladıkça canımız istiyor değil mi? :)

yasak degiller zaten ama yaninda yogurt yada sut icmelisn
dedgm gibi meyveninde sekeri var.ve yeyip yattgn icin yakamadn maalesef o sekeri oluyo yuzden yuksek cikmstr.saat ondan sonra birey yemeyn diyolar zaten ama acikiyrz.sut ic oyle uyandgnde bide su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…