2017 Aralık Anneleri

bana egilip kalkmak yasak elektrkli supurge bile cListramyrm.o yuzden annem kaliuo bende arada yapiyo temizlgmi sagolsun.ilk uc ay dusuk tehlikem vardi simdide egilip kalkinca kasik ve bel agrim oluyo o yuzden yapamiyrm.camlarm çok kocaman fransiz cam diyolar ya uzun uzun onlardan.ben onları silmeye kalktm mi dogururm zaten :)) o yuzden temizlkci tutucam hamile olmasam kendim sileblyrm zaten ama illa yaninda biri olmali hano bezi uzatmaya falan

gecen gun buzdolabnin onunde agladim.neye elimi atsam sekeri yükseltiyo deli olmustm aklima yemek cesidide gelmedi ne sinir olmstm hala da yarının yemegini bugunden dusunmeye basliyrm

gecen gun buzdolabnin onunde agladim.neye elimi atsam sekeri yükseltiyo deli olmustm aklima yemek cesidide gelmedi ne sinir olmstm hala da yarının yemegini bugunden dusunmeye basliyrm

Aynn canım dun markete gttm bırsuru meyve var benım aldgm sut kefır yogrt bugday ekmegı ve mandalına

Anladm cnm sen tedbrnı al tabıkı o zaman

Walla bapyım cnm ya ıstedgmz bısuru seyı yıyemıyorz bnde meyve yıyorm bı hamılen. 10db abra hcbısey yememsı nasıl mumkn olsn kac kere kalkıyorm gece delıksız yyusam nyse

Kzlar ne kadr bebklerınzn gramları.. benımkı bıraz dusuk gıdıyo ama dktr gelısımı haftasyla uyumlu dıyo bınsıknyı olsa soler dımı saglklı olsnda zayf olmasına takmam ama bnmlr aynı haftada olanlar yatım kılo fazla dynca aklıma suphede dsmuyo degl

Ben de doğumdan çıkar çıkmaz 1L kolayı içivericem verirlerse :)
Kendimizi kısıtladıkça canımız istiyor değil mi? :)
aynen bende az önce kardeşim katmış buz gibi içiyor karşım da dedim ki doğum biter bitmez eve gelince balkona bir sandalye atacam buz gibi kolayı katacam icecem kana kana dedim bende

Bu sabah denemek icin 1 bardak ictim midem biraz hassas korkuyorum açken su icmeye ağrı yapıyo ama bişey olmadı yarın sabahta 2 bardak iceyim deneye deneye bu sekeri alt edecez :)
Iki bardağı da aynı anda içme. Ben birini kalkar kalkmaz birini de 15 20 dk sonra içiyorum kahvaltıya başlamadan once. Bi de oda sıcaklığında olsun ki mideni üşütme canım

güzel olmuş eline sağlık güle güle giysin bebisin bende dun yaptım alışverişi hepsi tamam bugün yıkayıp hazırlayacağım kısmet olursa

31+2 günlükken 1740 gr dı cnm haftasıyla uyumlu gidiyor şükür..çok kıyas yapma ama her bünye faklı bu aydan sonra esas çok kilo alacaklar..

31+2 günlükken 1740 gr dı cnm haftasıyla uyumlu gidiyor şükür..çok kıyas yapma ama her bünye faklı bu aydan sonra esas çok kilo alacaklar..

Aynn cmm kıyaslama yapmk ıstemıyormda cok fark dyncada ımsann allına helıyo ıste. 29+6 da 1270 ge dedı zayf gıdıyo dedım gelısımı haftasına gıte yyumlu dedı

ay maşallah cok tatli olmus.bende gormustm boyle yapicam direk hemsirenin eline vermek icin hazir olsunlar.saglikli gunlerde kullanmak nasip olsun insalalh hepimize

Lohusa pijama takımı gecelik ve sabahlığımı aldım 4 parça. Sabahlığı uzun tercih ettim dizimi de geçiyor. Geceliğim de dizimin baya altında. Beğendiğim başka bir takım vardı ama çok pahalıydı alamadım. Hayalimde ekru bir takım almak vardı hep, mavi veya pembe gözüme hoş gözükmüyor. Bazı modeller de fazla cicili bicili tavşanlı kedi falandı. Sonra başka bir model ve marka beğendim mağazadan. İnternette fiyatı daha ucuzdu. Ben de gittigidiyordan aldım. En az 120 tl kar ettim. Kızlar gerçekten el yakıyor mağazadakilerin fiyatları. Beğenip alamadığım takım Aqua markaydı 550 liraydı pijama takımı ve sabahlığı. Aşık oldum resmen. Gelinlik kadar güzeldi, eşim alalım dedi ama yazık günah o kadar para verilmez ona da yaa.

aldığım 4 lü lohusa seti bu

Eklentiler

• 303722766_tn50_0.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 91
  • 303722766_tn30_2.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 94
  • 303722766_tn30_3.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 87
  • 303722766_tn50_1.webp
    11 KB · Görüntüleme: 87
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…