- 8 Aralık 2016
- 8.309
- 5.625
- 198
- 37
bana egilip kalkmak yasak elektrkli supurge bile cListramyrm.o yuzden annem kaliuo bende arada yapiyo temizlgmi sagolsun.ilk uc ay dusuk tehlikem vardi simdide egilip kalkinca kasik ve bel agrim oluyo o yuzden yapamiyrm.camlarm çok kocaman fransiz cam diyolar ya uzun uzun onlardan.ben onları silmeye kalktm mi dogururm zaten :)) o yuzden temizlkci tutucam hamile olmasam kendim sileblyrm zaten ama illa yaninda biri olmali hano bezi uzatmaya falanKapı sılemıyomusun canm agrnmı var tedbr amaclımı sılmıyosun.. bn cam bıle sılıyorm cnku benım camlar teklı hep ve ıce acıldıgı ıcın eahatca sıkınıyo arada bı dolandırıyorm cok pslenmeden... yavas yavas baslıcam yıne kendımı zorlamadan cam kapı kanepe dolap galan hem harekt olr hem kmseye mhtac kalmam gelpte hapck kmse yk zaten esıme taotrrrım braz oda ne kadrda olsa kadınn yaptgu gbı olmuo
gecen gun buzdolabnin onunde agladim.neye elimi atsam sekeri yükseltiyo deli olmustm aklima yemek cesidide gelmedi ne sinir olmstm hala da yarının yemegini bugunden dusunmeye basliyrmCanım dıyetsyenn verdıgı lsteye bırebr uyamamkı dıyetsyene kalsa hergn sevze yemegı wt dıyo ben hergn yemk yapmıyorm ya malzeme olmuyo ya canım ısttemıyo galan fılan.. ama aralarda acıkuırzya o surada meyve yıyorm bn gece olan gunduz olsn sut yogrduda yıyorm ekstradan kefr falan bırebr lıstem yk yanı
gecen gun buzdolabnin onunde agladim.neye elimi atsam sekeri yükseltiyo deli olmustm aklima yemek cesidide gelmedi ne sinir olmstm hala da yarının yemegini bugunden dusunmeye basliyrm
bana egilip kalkmak yasak elektrkli supurge bile cListramyrm.o yuzden annem kaliuo bende arada yapiyo temizlgmi sagolsun.ilk uc ay dusuk tehlikem vardi simdide egilip kalkinca kasik ve bel agrim oluyo o yuzden yapamiyrm.camlarm çok kocaman fransiz cam diyolar ya uzun uzun onlardan.ben onları silmeye kalktm mi dogururm zaten :)) o yuzden temizlkci tutucam hamile olmasam kendim sileblyrm zaten ama illa yaninda biri olmali hano bezi uzatmaya falan
yasak degiller zaten ama yaninda yogurt yada sut icmelisn
dedgm gibi meyveninde sekeri var.ve yeyip yattgn icin yakamadn maalesef o sekeri oluyo yuzden yuksek cikmstr.saat ondan sonra birey yemeyn diyolar zaten ama acikiyrz.sut ic oyle uyandgnde bide su
aynen bende az önce kardeşim katmış buz gibi içiyor karşım da dedim ki doğum biter bitmez eve gelince balkona bir sandalye atacam buz gibi kolayı katacam icecem kana kana dedim bendeBen de doğumdan çıkar çıkmaz 1L kolayı içivericem verirlerse :)
Kendimizi kısıtladıkça canımız istiyor değil mi? :)
Iki bardağı da aynı anda içme. Ben birini kalkar kalkmaz birini de 15 20 dk sonra içiyorum kahvaltıya başlamadan once. Bi de oda sıcaklığında olsun ki mideni üşütme canımBu sabah denemek icin 1 bardak ictim midem biraz hassas korkuyorum açken su icmeye ağrı yapıyo ama bişey olmadı yarın sabahta 2 bardak iceyim deneye deneye bu sekeri alt edecez :)
güzel olmuş eline sağlık güle güle giysin bebisin bende dun yaptım alışverişi hepsi tamam bugün yıkayıp hazırlayacağım kısmet olursaKızlar ameliyathaneye götürmek için bebeğime bohçasını hazırladım..içine pembe kurdeleli tulum koydum şapkası ve eldivenleri, iç zıbın,külotlu çorap, çorap bir tanede bebek bezi ..Eki Görüntüle 2055287 sizede fikir olur belki..
Sağol cnm amin..sanada kolay gelsin..güzel telaslar bunlar..yormuyor insanı..güzel olmuş eline sağlık güle güle giysin bebisin bende dun yaptım alışverişi hepsi tamam bugün yıkayıp hazırlayacağım kısmet olursa
31+2 günlükken 1740 gr dı cnm haftasıyla uyumlu gidiyor şükür..çok kıyas yapma ama her bünye faklı bu aydan sonra esas çok kilo alacaklar..Kzlar ne kadr bebklerınzn gramları.. benımkı bıraz dusuk gıdıyo ama dktr gelısımı haftasyla uyumlu dıyo bınsıknyı olsa soler dımı saglklı olsnda zayf olmasına takmam ama bnmlr aynı haftada olanlar yatım kılo fazla dynca aklıma suphede dsmuyo degl
31+2 günlükken 1740 gr dı cnm haftasıyla uyumlu gidiyor şükür..çok kıyas yapma ama her bünye faklı bu aydan sonra esas çok kilo alacaklar..
Hemde cok gzl bi fikir oldu cnm.Kızlar ameliyathaneye götürmek için bebeğime bohçasını hazırladım..içine pembe kurdeleli tulum koydum şapkası ve eldivenleri, iç zıbın,külotlu çorap, çorap bir tanede bebek bezi ..Eki Görüntüle 2055287 sizede fikir olur belki..
hava soğuk olacak ama yaaaynen bende az önce kardeşim katmış buz gibi içiyor karşım da dedim ki doğum biter bitmez eve gelince balkona bir sandalye atacam buz gibi kolayı katacam icecem kana kana dedim bende
netten bak hangi meyve yukseltiyo hangisi yukseltmiyo diye.icinden sevdklerni alirsnAynn canım dun markete gttm bırsuru meyve var benım aldgm sut kefır yogrt bugday ekmegı ve mandalına
sut ic sen sadece yada meyvenin yaninda ic sütü ki yukselmez böylelkleWalla bapyım cnm ya ıstedgmz bısuru seyı yıyemıyorz bnde meyve yıyorm bı hamılen. 10db abra hcbısey yememsı nasıl mumkn olsn kac kere kalkıyorm gece delıksız yyusam nyse
ay maşallah cok tatli olmus.bende gormustm boyle yapicam direk hemsirenin eline vermek icin hazir olsunlar.saglikli gunlerde kullanmak nasip olsun insalalh hepimizeKızlar ameliyathaneye götürmek için bebeğime bohçasını hazırladım..içine pembe kurdeleli tulum koydum şapkası ve eldivenleri, iç zıbın,külotlu çorap, çorap bir tanede bebek bezi ..Eki Görüntüle 2055287 sizede fikir olur belki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?