2017 Aralık Anneleri

Benımd sun cok beter oldu ne olsu anlamadım yandı bıttı zehr gbı mıdem bıgazım ama su an yk bısa ıcmeyım dedım
canm inanırmısın bende bu gece mide yanmasıyla uykumdan uyandım çok şiddetli bi yanmaydı hiç bitmıcek sandım midem yanmadığı için daha önce surupta yoktu öyle sızlana sızlana uyumusum

Kızlar nerelerdesınız kmseler uokk.. bu gavıscon surubu hepmı ıcmelı acaba dun cok mıdem yanıyodu bugun hıc yok bos yere ıcmesemmı
Şimdi doktordan geldim mide yanmam ve gaz çok oluyor gaviskonu herzanan icmiyorum yaninca yemek agir gelince iciyorum dedim doktor iyi yapiyorsun dedi bana

aldığım 4 lü lohusa seti bu
Ay çok güzeller güle güle küllan büyük Beden bulsam ben de alacağım fiyatına bakmayacağım ama malesef lohusa takimlarında hiç büyük beden görmedim. gerçi sadece netten bakabiliyorum mağazalara gidemiyorum.

Benim 29+5 te 1950 ydi.simdi persembe kontrolum var bakalim simdi kac olacak.benimki hizli gidiyo galiba

Şu an 95 kiloyum, xl aldım ben 44-46 bedene tekamül ediyordur galiba. Feyza marka, yerini falan beğendim, memnun kaldım. Bir bak istersen netten modellere. ben 4 parçayı 250 tl ye aldım. Mağazadan alsam 370 liraya gelecekti etiket fiyatı.

allah yardimcin olsun canim.odum patliyo misafur gelck diye.derin temizlk yapilmadi henuz camlar kapilar duruyo.sagolsun annem yapiyo ama cam kapi silemiyo.bu ay sonu temzilkci tutcam sirf cam kapi icin.o zamana kadr kimse gelmese cok mutlu oliciiim.
Ahhh canım annem sözde erken gelicekti derin temizlik yapmak için ve kalan alıncakları beraber alalım diye ama kısmet işte bende son 1 ay kala birini bakıcam inşallah

Bi bakayım netten bu arada cidden fazla bir fiyat Farkı varmış. Ben de şu anda 95 kilodayım daha da alaçağım galiba ama 44-46 beden dünyada olmaz bana ya.

Kızlar bakın gazetede ne yazıyor..karnabahar düşük glisemik indeksliymiş..şekeri yükseltti yazmıştı bi arkadaş ama..başka deneyen varmı karnabaharı

Bi de buna bakın ne diyor bu böyle..biz şeker yükselmesine diye ara öğün yemiyor muyuz..

Eklentiler

• IMG_20171014_150740.webp
    13 KB · Görüntüleme: 44
Bi de buna bakın ne diyor bu böyle..biz şeker yükselmesine diye ara öğün yemiyor muyuz..
karatay dediyse bunu ben bu kadinin dediklerne inanmiyrm.azicik rahatsz gibi bu kadin.hem kilo vermek isteynler icin diyo.cunku karaty diyeti glesemik indeksi dusuk yiyeceklerden olusuyo.gunde uc ogun yersek biz acliktan olurz.ha gebe olmasak oyle yiyorz ama hamileyken haliyle acikiyrz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…